Koploper NWVV ziet achtervolgers dichterbij komen

MUSSELKANAAL - In de zaterdag 5e klasse F liep koploper NWVV in de uitwedstrijd tegen SETA tegen een 4-1 nederlaag op. De mannen van trainer Johan Hollen moesten in Musselkanaal toezien dat SETA deze middag duidelijk begreep wist wat zij moesten doen om mee te blijven doen en dat was winnen.

NWVV kwam in de eerste helft op achterstand door Denny Feiken en met deze stand gingen de spelers aan de thee. NWVV trainer zal in de rust zijn spelers zeker wel even duidelijk hebben gemaakt dat er in de 2e helft wel iets moest gebeuren. Helaas wilde SETA daar niet aan meewerken en na iets meer dan een uur wist het zelfs de voorsprong via treffers van Jeroen Buurke en Jarno Giezen uit te bouwen naar 3-0.

Een kwartier voor tijd kon NWVV eindelijk iets terug doen via een doelpunten van Jasper Jansen. 3-1 en de Nieuw Weerdingers gingen op jacht naar meer, maar nadat Jeroen Buurke opnieuw trefzeker was en de stand naar 4-1 tilde was de wedstrijd gelopen. De thuisclub pakt met deze 4-1 overwinning drie belangrijke punten.

Samen met Meeden dat met 12-0 van Erica’86 won is SETA koploper koploper NWVV tot op twee punten genaderd. NWVV kan deze nederlaag snel doen vergeten als het komende zaterdag op eigen veld het op de zevende plaats staande ZNC op bezoek krijgt.