DVC’59 krijgt met een punt te weinig tegen KSC

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 4e klasse D wist het laag geplaatste DVC’59 een puntje in eigen huis te houden door een 1-1gelijkspel tegen middenmoter KSC. Volgens DVC’59 trainer Dennis Bruns hadden dat er gezien de gehele wedstrijd gewoon drie punten moeten zijn.

,,Wij waren gewoon de betere ploeg met veel druk in de zestien bij KSC. Toch kwamen wij halverwege de eerste helft een beetje ongelukkig en tegen de verhouding op achterstand door een treffer van Bram Berkhout”. Met deze 0-1 stand gingen beide ploegen ook aan de thee.

Na de hervatting kwam KSC bijna niet meer in de buurt van de zestien bij ons, volgens trainer Dennis Bruns: ,,Wij hebben denk ik de hele 2e helft alleen maar druk gezet en kansen gecreëerd. Ik denk dat als ik enkele kansen moet noemen, zijn dat zeker de mogelijkheden die Nick Mink, Dylan Snippe, Aron Arends en Roy Sibon met een vrije bal kregen, maar niet met een treffer wisten te belonen. Uiteindelijk wisten wij toch nog een puntje veilig te stellen via een doelpunt van Tim de Vries, die een goede voorzet van Nick Mink naar waarde beoordeelde.

1-1 en dat werd ook de eindstand waarmee wij nu op een 11e plaats staan. Komende zondag spelen wij uit tegen VIOS dat een punt lager staat dan ons, dus zullen wij echt moeten gaan. Ik kan pas tevreden zijn als wij de volle drie punten mee naar huis kunnen nemen,” besluit DVC’59 doelman Dennis Bruns.