SVBO simpel langs NKVV

BARGER OOSTERVELD - SVBO begon sterk aan de wedstrijd en won ruim met 5-2. Er werd goed getikt en het spel bevond zich veelal op de helft van NKVV. SVBO krijgt al snel kansen, maar schoten van Ruud Goeree en Bas Wolbers werden gekeerd door keeper Frank Botter. NKVV kreeg ??n enorme kans uit een vrije bal, maar de bal werd op de lat gekopt. SVBO had de overhand en na een goede aanval schoot Frank Goeree vanaf 30 meter prachtig raak in de rechter bovenhoek.1-0.
NKVV raakte na een snelle counter weer de lat, maar even later combineerde SVBO goed en was het Robert Veringa die na een ingenieus steekballetje van Bennie Jeurissen de bal binnen schuift. Vlak voor rust werd Bas Wolbers alleen op de keeper afgestuurd door Frank Goeree. Wolbers bleef koel en scoorde de 2-0. Na een goede actie aan de zijkant van Bennie Jeurissen volgde een voorzet die vanaf dichtbij in de handen van de keeper werd gekopt door Robert Veringa.

Toch deed NKVV wat terug want van ver af is het Dinand Hilbink die verassend over keeper Doek schiet. 3-1. Na de thee zette SVBO het goede spel voort. Wolbers legde de bal, na een goede individuele actie, keurig voor het doel. Thijs Scholte Albers stond op de goede plek en gleed de bal slecht in, maar keeper Botter kon de bal niet meer keren. 4-1. Frank Goeree is even later twee maal dicht bij de 5-1, maar zag zijn schoten knapt gepakt door keeper Botter.

Even later kopte Thijs Scholte Albers op de keeper na een goede actie en een voorzet van Gerald Mazenier. Uiteindelijk is het Ruben Strating die de 5-1 uit een vrije bal droog binnen knalde. NKVV kwam in de tweede helft niet verder dan enkele afstandschoten door Dinand en Tom Hilbink. Dit zelfde duo is vlak voor het eindsignaal wel verantwoordelijk voor een doelpunt. Na een goede actie en voorzet van Dinand Hilbink is het Tom Hilbink die diagonaal de 5-2 eindstand knap binnen kopt.