Side-Out Piepertoernooi weer sterk vertegenwoordigd

SLAGHAREN - Voor de 18e keer wordt op zaterdag 30 augustus aanstaande weer het Pieper volleybaltoernooi georganiseerd in Slagharen. Organisator Hans Pieper, manager van Side-Out heren 1 is het gelukt om 7 teams naar Slagharen toe te halen en strijden om de Pieperbokaal. Het toernooi is als voorbereiding voor het nieuwe seizoen en een ideale gelegenheid om de spelers uit te testen. Na tien weken rust weer beginnen te trainen en dan kijken wat je spelers in zich hebben.

Side-Out maakt er in ieder geval goed gebruik van deze periode want de week na dit toernooi zijn ze wederom in Meijel te vinden om daar deel te nemen aan het Kermistoernooi.

De deelnemers, uitkomend in 1e en 2e divisie van het Piepertoernooi komen uit Groningen, Bedum, Assen, Zwolle, en Hoogeveen. Dit jaar is weer een team bij wat speelt in de Top divisie dat is Compaen heren 1 uit Oostzaan.

Voor de scheidsrechters is dit ook altijd een mooie gelegenheid om zich weer voor te bereiden op het nieuwe seizoen en vinden het dan ook erg prettig weer om uitgenodigd te worden door de toernooiorganisator.

We hopen dat we met dit deelnemersveld een leuk toernooi neer kunnen zetten en zo de mensen in de gemeente Hardenberg weer plezier beleven in het volleybal kijken en spelen. Wij heten u van harte welkom op zaterdag 30 augustus in Sporthal t’Noorderslag in Slagharen waar het toernooi begint om 11.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda