Topvolleybal jeugd teweedaags toernooi Sudosa-Desto

Assen - Voor het vijftiende achtereenvolgende jaar organiseert de volleybalvereniging. Sudosa-Desto haar TOP-JEUGD-Toer?nooi voor A- en B-jeugd. Het toernooi wordt gehouden op maandag en dinsdag 19 en 20 oktober a.s. in sport?hal "de Timp" aan de Thorbeckelaan 2 in Assen. Er doen 24 teams mee uit heel Nederland. ?Ondanks de vakantiespreiding hebben we toch een goed deelnemersveld naar Assen weten te halen en de club met de beste jeugdopleiding in 2009 sv. Dynamo-Apeldoorn is ook vertegenwoordigd en daar zijn we blij mee? aldus Ellen v/d Brink die eindverantwoordelijk is voor de wedstrijdplanning.

De leeftijd van de jeugdteams varieert van 14 t/m 18 jaar. Diverse A-jeugdspelers spelen bij hun vereniging al in de nationale competities. Het toernooi start op maandag 19 oktober om 09.00 uur en de finales staan op dinsdag 17.00 uur gepland in sporthal de Timp.Voor dit toernooi kan Sudosa rekenen op vele vrijwilligers en daar zijn we uiteraard erg blij mee aldus Ellen. De overnachting zal plaatsvinden bij gastgezinnen.

De verenigingen die "acte de presence" geven zijn:
Allvol  (Almere), Lutheria (Lutten), de Volleybalschool B-jeugd uit Noord en Midden- Nederland,  de Meeuwen (Zuidhorn), Zaanstad, de Volleybalschool uit Almere , Smash Beilen, Rivo Rijssen, Flash-Veendam, het Regionaal Talentencentrum Groningen, sv Dynamo (Apeldoorn) en uiter­aard Sudo­sa-Desto.

 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda