Zaalvoetbaltoernooien

Winschoters verslaan in finale titelhouder HHC met 7-3

Debutant WVV verrassende winnaar Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi EMMEN – Voor debutant WVV werd de 37ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi een spannend jongensboek. De ploeg moest op het laatste moment invallen vlak voor de voorronde en nam voor het eerst aan het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland in haar soort deel. In haar eerste optreden tijdens het toernooi werd WVV de sensationele winnaar door in een kolkende sporthal Angelslo in de grote finale titelverdediger HHC met maar liefst 7-3 te verslaan. Dalen werd derde door HODO te verslaan en Erica legde beslag op de vijfde plaats via een 3-2 zege op HZVV.
Reageer!

Kwartfinale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi groot voetbalfeest

STEENWIJKSMOER - De organisatie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi staat er steeds zelf versteld van wat het teweeg brengt. De kwartfinale werd een groot feest met volle sporthallen, sfeervolle ambiances, supporters van verschillende clubs, die met elkaar feest vierden, spannende wedstrijden, veel doelpunten en spektakel. Verrassingen waren er ook, want de nummer twee van vorig jaar, Hollandscheveld was de enige finalist van vorig jaar, die uitgeschakeld werd. Opvallend waren ook de goede prestaties van Kloosterhaar, Valthermond, Elim, WVV, Dedemsvaart en TEVV.
Reageer!

Hardenbergers verslaan Hollandscheveld in finale met 4-1

HHC wint voor vierde keer Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi STEENWIJKSMOER ? HHC uit Hardenberg is winnaar geworden van de 36ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. In een bomvolle sporthal Angelslo in Emmen won HHC de finale met 4-1 van de zaterdag derdeklasser Hollandscheveld, dat zich verrassend had geplaatst voor de grote finale. Daarmee schreef HHC voor de vierde keer het grootste zaalvoetbaltoernooi van Nederland in zijn soort op haar naam. Titelverdediger Hoogeveen werd derde door een 3-1 zege op De Weide, dat voor het eerst de finaleronde bereikte.
Reageer!

Rolder Boys zesde finalist Protos Weering toernooi

EMMEN ? Rolder Boys heeft zich via de tussenronde als zesde geplaatst voor de finale van het Protos-Weering Zaalvoetbaltoernooi. In sporthal Angelslo in Emmen, waar 1300 toeschouwers aanwezig waren, won de debutant uit Rolde drie van de vier wedstrijden. Rolder Boys versloeg Dalen (2-1), Bergentheim (1-0) en OZC (4-2). Tegen Emmen kwam de finalist niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Rolder Boys voegt zich zaterdag bij de andere finalisten HHC, Hoogeveen, Nieuw Buinen, De Weide en Hollandscheveld.
Reageer!

Programma finaledag kersttoernooi op 5 januari

FRANEKER - In de Kerstvakantie zijn zo?n 850 teams jeugdteams actief geweest voor het Kerstzaalvoetbaltoernooi. Jongens en meisjes bij de A-junioren t/m de E-pupillen hebben gestreden voor een finaleplaats. Zaterdag 5 januari as. is het dan zover en is sporthal De Trije te Franeker strijdtoneel voor alle finalisten. De verwachting is dat er veel supporters zoals ouders, grootouders, broers, zusjes en andere fans komen hun team natuurlijk aanmoedigen. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om er zaterdag met zijn allen een geweldig sportief voetbalfeest van te maken. Bijgaand de indeling en het volledige wedstrijdprogramma.
Reageer!

HODO haalt sinds lange tijd finale niet

STEENWIJKSMOER ? Drie finalisten van vorig jaar hebben zich opnieuw geplaatst voor de finale van het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi. HHC, Hoogeveen en Nieuw Buinen staan op zaterdag 5 januari in sporthal Angelslo Emmen, waarbij geen enkele ploeg zonder puntverlies bleef. De grote verrassingen in de finale zijn Hollandscheveld en De Weide, dat voor het eerst de finale bereikte. Emmen, OZC, Rolder Boys, Dalen en Bergentheim maken woensdag 2 januari vanaf 18.00 uur in sporthal Angelslo in Emmen uit wie als zesde naar de finale gaat.
Reageer!

Zesvoudig winnaar HZVV verrassend uitgeschakeld

Kwartfinale Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi groot voetbalfeest STEENWIJKSMOER ? De organisatie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi staat er zelf versteld van wat het teweeg brengt. De kwartfinale werd een groot feest met volle sporthallen, sfeervolle ambiances, supporters van verschillende clubs, die met elkaar feest vierden, spannende wedstrijden, veel doelpunten en spektakel. De grote verrassing van de kwartfinale was de uitschakeling van zesvoudig winnaar HZVV, dat niet verder kwam dan een vierde plaats in Zwartemeer. Drenthina, OZC, HHC en Erica maakten indruk en leden geen puntverlies. De spanning wordt opgevoerd als op zaterdag 29 december tijdens de halve finale enkele favorieten elkaar gaan treffen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda