Zaalvoetbaltoernooien

Radio Emmen Sport bij Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN - Radio Emmen Sport was vrijdagavond in drie sporthallen actief met een live verslag van het 35e Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Ook aanstaande dinsdag 27 december zal de sportploeg wer in drie hallen aanwezig zijn om de luisteraar zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de presttaies van de lokale voetballers die de eerste ronde hebben overleeft. De ectra sportuitzending begint om 18.00 en duurt tot 23.00 uur
Reageer!

Sleen D1 wint eigen Happerei De Linde-zaalvoetbaltoernooi

SLEEN ? De eerste editie van het Happerei De Linde-zaalvoetbaltoernooi voor D-pupillen is gewonnen door Sleen. Het hoogste jeugdteam van de organiserende vereniging won in een meer dan spannende finale via strafschoppen van de leeftijdsgenoten van Bellingwolde. Voor een goedgevulde tribune van sporthal Broekveld legden de beide finalisten een ware thriller op het parket. Na twintig minuten was er nog geen winnaar bekend, stond er 3-3 op het scorebord en moest er een verlenging van maximaal vijf minuten aan te pas komen om een winnaar te krijgen. Degene die in deze tijd een treffer zou weten te maken, mocht de door Peter Boonstra van Happerei De Linde aangeboden beker voor zich opeisen.
Reageer!

HODO wint Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

VOETBAL - HODO heeft zaterdagavond de 34ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gewonnen. In de finale in een uitverkochte sporthal in Angeslo versloeg de ploeg uit Hollandscheveld HZVV met 4-0. Het was voor de zesde keer dat HODO het toernooi won. Daarmee komt de eersteklasser op gelijke hoogte met HZVV, dat het toernooi ook zes maal op zijn naam schreef. HODO wist in de halve finale titelverdediger Hoogeveen met 7-1 te verslaan. HZVV won in de halve eindstrijd pas na strafschoppen van sc Erica. Sc Erica werd derde door een 4-3 winst op Hoogeveen. De vijfde plaats eiste Dalen voor zich op door HHC Hardenberg met 6-1 versaab.
Reageer!

HHC als laatste naar finale Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN ? HHC heeft zich via de tussenronde als zesde en laatste geplaatst voor de grote finale van het 34ste Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi op zaterdag 15 januari. In een goed gevulde sporthal Angelslo eindigde HHC als eerste met tien punten uit vier wedstrijden voor het verrassende Hardenberg ?85 en OZC uit Ommen. Noordscheschut en Zuidwolde werden respectievelijk vierde en vijfde. De finale wordt zaterdag gespeeld door Dalen, Erica, Hoogeveen, HODO, HZVV en HHC. De poulewedstrijden beginnen in sporthal Angelslo in Emmen om 13.00 uur.
Reageer!

Dalen, Hoogeveen, HZVV, Erica naar finale Protos Weering toermooi

STEENWIJKSMOER ? Dalen, Erica, HODO, Hoogeveen en HZVV hebben zich geplaatst voor de finale van het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi op zaterdag 15 januari. HZVV had de meeste moeite zich te plaatsen en scoorde het verlossende doelpunt tegen OZC 23 seconden voor het eindsignaal. Verrassend was de uitschakeling van Titan, dat de laatste jaren meestal in de finale stond. HHC, OZC, Noordscheschut, Hardenberg ?85 en Zuidwolde krijgen woensdag 12 januari tijdens de tussenronde nog een kans zich als laatste voor de finale te plaatsen.
Reageer!

Loting kwartfinalewedstrijden Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - Nadat alle uitslagen en standen van de eerste van het Protos Weerinmg Zaalvoetbaltoernooi was verwerkt werd in de late uurtjes ook nog geloot voor de indeling van de poules voor de kwartfinales. En het resultaat hiervan ziet er als volgt uit:
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - De kwartfinales van het Protosweering Zaalvoetbaltoernooi zittene er weer op en naa een lange avond voetballen stonden de volgende eindstanden op de scoreborden..
Reageer!

Rolder Boys winnaar Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi.

MEPPEL - Rolder Boys is glansrijk winnaar geworden van het Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi. Zonder een wedstrijd te verliezen werd in de Finale MSC uit Meppel verslagen. Het was een spannende strijd met met aan het einde veel emotie. Wederom was de Sporthal volledig uitverkocht en in de poulewedstrijden waren er verrassende uitslagen. Favoriet Hoogeveen ging de eerste wedstrijd al onderuit, Alcides wist geen vuist te maken en Staphorst was ook niet in goede doen. De 'underdogs" hadden het in de poulefase voor het zeggen. Rolder Boys (2e klasse) liet in de poule al zien dat ze niet voor niks waren gekomen en ook hun grote schare aan supporters waren vol verwachting.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda