HHC als laatste naar finale Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN ? HHC heeft zich via de tussenronde als zesde en laatste geplaatst voor de grote finale van het 34ste Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi op zaterdag 15 januari. In een goed gevulde sporthal Angelslo eindigde HHC als eerste met tien punten uit vier wedstrijden voor het verrassende Hardenberg ?85 en OZC uit Ommen. Noordscheschut en Zuidwolde werden respectievelijk vierde en vijfde. De finale wordt zaterdag gespeeld door Dalen, Erica, Hoogeveen, HODO, HZVV en HHC. De poulewedstrijden beginnen in sporthal Angelslo in Emmen om 13.00 uur.

Na twee wedstrijden had OZC de beste papieren voor het bereiken van de finale. OZC haalde de maximale score na zeges op Noordscheschut (3-1) en Zuidwolde (6-0). In het onderlinge treffen tussen HHC en OZC wonnen de Hardenbergers met 2-1 en moesten beiden nog een wedstrijd spelen. OZC liet zich verrassen door de zondag derdeklasser Hardenberg ‘85 en was uitgeschakeld voor de finale.

HHC won vervolgens met 3-0 van Zuidwolde en was onbereikbaar voor naaste concurrent Hardenberg’85 dat haar kansen verspeelde tegen Zuidwolde, dat slechts een overwinning boekte. Ook Noordscheschut won een keer, namelijk in de lokale derby tegen Zuidwolde. HHC is geen onbekende in de finale.

De ploeg won het toernooi drie keer en was vaak van de partij tijdens de finaleronde. 
De zeer sportief verlopen tussenronde kende vier topscorers met elk drie doelpunten. Dit waren Floris Buitenhuis (OZC), Roy Stroeve (HHC), Marcel Linthorst (Zuidwolde) en Tonie Oussoren (Hardenbegr ’85).    

 

Eindstand tussenronde:

1. HHC                       4-10    10-5

2. Hardenberg ’85       4- 7     10-7

3. OZC                       4- 6     10-5

4. Noordscheschut       4- 3     6-8

5. Zuidwolde               4- 3     3-14

 

Uitslagen

Noordscheschut-OZC             1-3

HHC-Hardenberg ’85             3-3

OZC-Zuidwolde                      6-0

Noordscheschut-HHC             1-2

Zuidwolde-Hardenberg ’85     3-2

OZC-HHC                             1-2

Zuidwolde-Noordscheschut     0-3

Hardenberg ’85-OZC             2-0

HHC-Zuidwolde                     3-0

Hardenberg ’85-Nrd Schut      3-1

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda