HHC plaatst zich als zesde voor de finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER ? HHC heeft zich via de tussenronde als zesde en laatste geplaatst voor de grote finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. HHC werd in een bomvolle sporthal Angelslo in Emmen afgetekend poulewinnaar al zag dat er in de beginfase niet naar uit. HHC begon met een gelijkspel tegen Dalen, maar won vervolgens de overige drie wedstrijden met ruime cijfers. Van de finalisten van vorig jaar zullen alleen Dalen en Erica niet aanwezig zijn. De finale wordt zaterdag 7 januari in sporthal Angelslo gespeeld met Hoogeveen, HODO, HZVV, Nieuw Buinen, MSC en HHC.

De tussenronde werd in een fantastische ambiance afgewerkt. Niet eerder was het zo druk in Angelslo tijdens een tussenronde als afgelopen woensdag. De tussenronde werd gespeeld door clubs, die tijdens het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi altijd veel toeschouwers meenemen. De supporters van Dalen, Hollandscheveld, Erica en HHC schreeuwden om het hardst en dat leverde een sfeervolle tussenronde op. Drenthina was de vijfde deelnemer.

Het leek in de beginfase te gaan tussen Dalen en HHC. Dalen begon met een 3-2 zege op Drenthina en Dalen hield vervolgens HHC op 1-1. Erica begon met een moeizame zege op Hollandscheveld, maar kreeg het moeilijk na de duidelijke 3-0 nederlaag tegen HHC. Toen Dalen daarna zich liet verrassen door Hollandscheveld en HHC Drenthina ruim versloeg had HHC de beste papieren in de laatste speelronde. HHC moest in haar laatste wedstrijd van Hollandscheveld winnen om zeker te zijn van de finale.

Hollandscheveld verweerde zich goed, maar de topklasser won toch royaal met 4-0. Erica, dat eerder Dalen met maar liefst 7-4 verslagen had was met zes punten uit drie wedstrijden kansloos en speelde de laatste wedstrijd om des keizers baard tegen Drenthina, die de Emmenaren verrassend met 2-1 wonnen.


Roy Stroeve(met bal) van HHC werd topscorer met vijf treffers. Lars Offringa van HHC volgde met vier doelpunten.
(zie ook bijlage)

Eindstand tussenronde
1. HHC  4-10 (13-3)
2. Erica  4- 6 (10-10)
3. Drenthina  4- 4 (6-8)
4. Dalen  4- 4 (9-12)
5. Hollandscheveld 4- 4 (3-7)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda