Gouden Pijl

Gewijzigde bestuurssamenstelling Gouden Pijl

Bestuursleden maken plaats voor nieuw elan EMMEN - Het bestuur van de Gouden Pijl is druk in de weer met de organisatie van de 42-ste editie van het meest veelzijdige wielerspektakel in Nederland dat dit jaar plaats vindt in Emmen op zondag 4 augustus, de eerste zondag na de Tour de France.
Reageer!

Maak kans op gesigneerd shirt van Tom Dumoulin

EMMEN - De Gouden Pijl is voor iedereen gratis toegankelijk. Maar dat betekent niet dat het evenement geen geld kost. Integendeel! Er gaan grote bedragen in om. Gelukkig heeft de organisatie een trouwe groep geweldige sponsoren en subsidieverstrekkers die samen de Gouden Pijl mogelijk maken. Maar iedereen kan daar aan bijdragen.
Reageer!

Spectaculaire BMX- en Skateboard wedstrijden bij Gouden Pijl

EMMEN - Voor het eerst vinden er spectaculaire BMX- en SKateboard wedstrijden plaats tijdens de Gouden Pijl op zondag 5 augustus. Het skatepark op het Raadhuisplein is daarvoor een uitstekende locatie. Het bestuur van de Gouden Pijl heeft hiertoe de hulp ingeroepen van Herqua Sports uit Hoogeveen. Zij hebben ervaring met dergelijke wedstrijden en hebben zelfs in Emmen op het Raadhuisplein al eens zo’n contest neergezet.
Reageer!

Tom Dumoulin naar de Gouden Pijl

De Nederlanders zijn goed vertegenwoordigd EMMEN - Vorig jaar al stond de Nederlandse wielrenner Tom Dumoulin hoog op het verlanglijstje van de organisatie van De Gouden Pijl, maar kon hij vanwege de datum niet in Emmen rijden. Nu komt die wens dan alsnog uit. De sympathieke renner van de Duitse wielerploeg Team Sunweb komt graag naar Emmen. Hij staat tweede in de Tour de France.
Reageer!

Wedstrijden Heren Profs gewijzigd bij Gouden Pijl

EMMEN - Tot en met vorig jaar reden de heren profwielrenners nog zo’n 100 km op het parcours door het centrum van Emmen. In 2018 heeft de organisatie de wedstrijd tijdens de Gouden Pijl op zondag 5 augustus een andere draai gegeven. Traditiegetrouw gaan de profs rond half acht ’s avonds van start na een daverend kanonschot van een prachtig oud kanon van de Kings German Artillerie uit Uelsen. Een heel ritueel. Dat blijft….gelukkig!
Reageer!

Gouden Pijl op zondag, reclamekaravaan aangepast

Paradepaardje van De Pijl ontbreekt ook in 2018 niet. EMMEN - De reclamekaravaan bij de Gouden Pijl is een ware exposure voor bedrijven. De bonte stoet van glimmende auto’s met bloemstukken, schreeuwende teksten en lawaai rijdt voor het eerst een andere mooi rondje door Drenthe.
Reageer!

Bauke Mollema wint 40ste Gouden Pijl

Emmen - Bauke Mollema heeft dinsdag de 40ste Gouden Pijl op zijn naam geschreven. Hij bleef op de finishlijn op de Hoofdstraat in Emmen achtereenvolgens Primoz Roglic en de Nederlands kampioen Ramon Sinkeldam voor.
Reageer!

Touretappewinnaar Roglic naar Gouden Pijl in Emmen

EMMEN - Roglic van Team Lotto-Jumbo komt dinsdag 8 augustus naar Emmen om de Gouden Pijl te fietsen. Roglic komt samen met ploeggenoten Martijn Keizer, Steven Lammertink en Bert-Jan Lindeman. Eerder werd al bekend gemaakt dat Bauke Mollema in Emmen start.
Reageer!

Gouden Pijl dit jaar maar liefst 4 rondemissen

EMMEN - Dinsdag 8 augustus vindt de 40e Gouden Pijl plaats. Een jubileumeditie! Dat moet gevierd worden. Natuurlijk met een vooraanstaand rennersveld, goede bands op de podia en een side-programma vol amusement. Stijlvolle rondemissen mogen daarbij niet ontbreken. Dit jaar, het jaar waarin de Pijl voor de 40e keer plaats vindt, zijn het er maar liefst vier!
Reageer!

Marktplein Emmen wordt Marktplatz Oktoberfest tijdens Gouden Pijl

EMMEN - Op dinsdag 8 augustus, tijdens de 40e Gouden Pijl, wordt het Marktplein in Emmen omgetoverd tot het Marktplatz Oktoberfest. Het plein krijgt o.a. een grote overkappingstent, waarin bierbanken in rijen staan opgesteld. Ook buiten de tent zijn er veel zitplaatsen. Muzikaal gezien is het programma helemaal afgestemd op het thema.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda