Gouden Pijl

Bauke Mollema wint 40ste Gouden Pijl

Emmen - Bauke Mollema heeft dinsdag de 40ste Gouden Pijl op zijn naam geschreven. Hij bleef op de finishlijn op de Hoofdstraat in Emmen achtereenvolgens Primoz Roglic en de Nederlands kampioen Ramon Sinkeldam voor.
Reageer!

Touretappewinnaar Roglic naar Gouden Pijl in Emmen

EMMEN - Roglic van Team Lotto-Jumbo komt dinsdag 8 augustus naar Emmen om de Gouden Pijl te fietsen. Roglic komt samen met ploeggenoten Martijn Keizer, Steven Lammertink en Bert-Jan Lindeman. Eerder werd al bekend gemaakt dat Bauke Mollema in Emmen start.
Reageer!

Gouden Pijl dit jaar maar liefst 4 rondemissen

EMMEN - Dinsdag 8 augustus vindt de 40e Gouden Pijl plaats. Een jubileumeditie! Dat moet gevierd worden. Natuurlijk met een vooraanstaand rennersveld, goede bands op de podia en een side-programma vol amusement. Stijlvolle rondemissen mogen daarbij niet ontbreken. Dit jaar, het jaar waarin de Pijl voor de 40e keer plaats vindt, zijn het er maar liefst vier!
Reageer!

Marktplein Emmen wordt Marktplatz Oktoberfest tijdens Gouden Pijl

EMMEN - Op dinsdag 8 augustus, tijdens de 40e Gouden Pijl, wordt het Marktplein in Emmen omgetoverd tot het Marktplatz Oktoberfest. Het plein krijgt o.a. een grote overkappingstent, waarin bierbanken in rijen staan opgesteld. Ook buiten de tent zijn er veel zitplaatsen. Muzikaal gezien is het programma helemaal afgestemd op het thema.
Reageer!

Kampioenen op de weg naar Gouden Pijl in Emmen

EMMEN - Naast Dylan Groenewegen komen ook Anouska Koster, Nederlands kampioene op de weg bij de dames, en Fabio Jakobsen, Nederlands kampioen op de weg voor beloften, naar Emmen om de Gouden Pijl te rijden op dinsdag 9 augustus. Ook Gary Hekman, Europees kampioen marathon op inline-skates, komt naar Emmen om deel te nemen aan de wielerkoers.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda