Gouden Pijl

Beste wielerfans, sponsoren en andere belangstellenden

EMMEN - Aanstaande zondag is het zover, de 42ste editie van Gouden Pijl in het stadshart van Emmen. De spandoeken zijn opgehangen, de vrijwilligers zijn druk in de weer en de eerste renners zijn bekend: o.a. Dylan Groenewegen, Dylan van Baarle en Kjeld Nuis. En veel meer! Houd de berichtgeving goed in de gaten.
Reageer!

Nieuwe renners bekend voor Gouden Pijl

EMMEN - Aanstaande zondag is het zover, dan wordt de 42ste Gouden Pijl verreden in het stadshart van Emmen. Deze week is er al veel bedrijvigheid. Zo is de organisatie ook druk bezig met het contracteren van de renners. Altijd weer spannend wie er naar Emmen komen. Dat is pas op het laatste moment bekend omdat de prestaties in de Tour de France afgewacht moeten worden. Eerder worden er vaak geen contracten afgesloten.
Reageer!

MTB Street Race tijdens Gouden Pijl

EMMEN - Naast wegwielrennen zijn er dit jaar voor het tweede jaar tijdens de Gouden Pijl op zondag 4 augustus ook andere disciplines op de fiets te zien. Zo strijden de mountainbikers op het Raadhuisplein bij de Streetrace om punten voor het Klassement Streetracecompetitie Noord-Oost Nederland.
Reageer!

Dikke Banden Race tijdens Gouden Pijl

Kinderen race mee in een echte wedstrijd EMMEN - Kinderen tussen de 7 en 12 jaar kunnen mee doen aan de Dikke Banden Race tijdens het wieler- en amusementsspektakel De Gouden Pijl, op zondag 4 augustus in Emmen, op het parcours waar ze door dikke rijen mensen worden aangemoedigd. Kinderen kunnen gewoon meedoen aan deze laagdrempelige wedstrijden op hun eigen fiets. Dat kan een stadsfiets, mountainbike of crossfiets zijn. Als het maar geen racefiets is.
Reageer!

Festival De Gouden Pijl gaat voor fietsen, feest en muziek

EMMEN - Terwijl de Tour nog maar enkele etappes onderweg is, wordt er in Emmen al hard gewerkt aan de voorbereidingen van de Gouden Pijl. Op 4 augustus worden de helden uit de Tour de France ontvangen in het centrum van Emmen. En na enkele financieel zware jaren zoekt het bestuur naar nieuwe manieren om het evenement te behouden voor Emmen.
Reageer!

Gewijzigde bestuurssamenstelling Gouden Pijl

Bestuursleden maken plaats voor nieuw elan EMMEN - Het bestuur van de Gouden Pijl is druk in de weer met de organisatie van de 42-ste editie van het meest veelzijdige wielerspektakel in Nederland dat dit jaar plaats vindt in Emmen op zondag 4 augustus, de eerste zondag na de Tour de France.
Reageer!

Maak kans op gesigneerd shirt van Tom Dumoulin

EMMEN - De Gouden Pijl is voor iedereen gratis toegankelijk. Maar dat betekent niet dat het evenement geen geld kost. Integendeel! Er gaan grote bedragen in om. Gelukkig heeft de organisatie een trouwe groep geweldige sponsoren en subsidieverstrekkers die samen de Gouden Pijl mogelijk maken. Maar iedereen kan daar aan bijdragen.
Reageer!

Spectaculaire BMX- en Skateboard wedstrijden bij Gouden Pijl

EMMEN - Voor het eerst vinden er spectaculaire BMX- en SKateboard wedstrijden plaats tijdens de Gouden Pijl op zondag 5 augustus. Het skatepark op het Raadhuisplein is daarvoor een uitstekende locatie. Het bestuur van de Gouden Pijl heeft hiertoe de hulp ingeroepen van Herqua Sports uit Hoogeveen. Zij hebben ervaring met dergelijke wedstrijden en hebben zelfs in Emmen op het Raadhuisplein al eens zo’n contest neergezet.
Reageer!

Tom Dumoulin naar de Gouden Pijl

De Nederlanders zijn goed vertegenwoordigd EMMEN - Vorig jaar al stond de Nederlandse wielrenner Tom Dumoulin hoog op het verlanglijstje van de organisatie van De Gouden Pijl, maar kon hij vanwege de datum niet in Emmen rijden. Nu komt die wens dan alsnog uit. De sympathieke renner van de Duitse wielerploeg Team Sunweb komt graag naar Emmen. Hij staat tweede in de Tour de France.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda