ZORG

TSN Emmen wordt overgenomen door AtHome First

Cliënten houden hun eigen hulp EMMEN / TSN Thuiszorg wordt in Emmen overgenomen door AtHome First, onderdeel van First Company Group. Wethouder Jan Bos: “AtHome First kan de continuering van de huidige ondersteuning garanderen waarbij cliënten in de meeste gevallen hun eigen hulp houden.
Reageer!

Goedkoper met de Regio Taxi

EMMEN - Een heel goed initiatief volgens de voorzitter van de gehandicapten organisatie OSOG binnen de gemeente Emmen, maar toch een kritische nood over de wijze van (het niet) tijdig bekend maken aan alle wmo regio taxi gebruikers, en zelfs het regio taxi personeel niet vooraf hierover in te lichten.
Reageer!

De Hooimijt legt zorgtuin aan

WEERDINGE - Zorgboerderij De Hooimijt bij Weerdinge laat dit voorjaar een zorgtuin aanleggen. Rondom de zorginstantie bevindt zich drie hectare bos en voormalig landbouwgrond dat door de gemeente in bruikleen is gegeven. Met de aanleg is een bedrag gemoeid van 35.000 euro en dit zal 12 nieuwe dagbestedingsplekken opleveren.
Reageer!

Workshop uiterlijke verzorging bij kanker

EMMEN - Op dinsdag 16 december houdt het Scheper Ziekenhuis in samenwerking met de stichting Look Good…Feel Better in Emmen een gratis workshop over uiterlijke verzorging bij kanker. De workshop is bedoeld voor mensen met kanker. Door hen te helpen er goed en verzorgd uit te zien, wil het ziekenhuis uit Emmen de patiënten een steuntje in de rug geven.
Reageer!

Muziek uit de Louisiana Delta van de Amsterdamse IJ oever

AMEN - My Baby maakt muziek die net zo goed past bij de Mississippi als bij het IJ. Ze spelen 24 oktober om 20 uur in de Amer. My Baby is een nieuwe Amsterdamse band van Cato van Dijck (Ladies of The Lowlands), Daniel de Vries en Joost van Dijck (The Souldiers). Hun muziek omschrijven ze het liefst als; “psychedelic Delta blues, indie-funk en Louisiana dub”.
Reageer!

Acties 'Red de Zorg' in Emmen en Klazienaveen

EMMEN/KLAZIENAVEEN - Bij de kerk op het Marktplein in Emmen en voor de deur van de Witte Olifant in Klazienaveen vinden vanavond acties plaats in het kader van 'Red de Zorg'. De actie, die in Klazienaveen begint om 18.30 uur en in Emmen om 19.00 uur, wordt gedaan in samenwerking met de Abvakabo.
Reageer!

Het Magazijn genomineerd voor Dutch Retail Experience Award

HAREN/EMMEN - In alle grotere plaatsen hebben filiaalbedrijven de overhand. Elke binnenstad is bijna uitwisselbaar. Toch zijn er ondernemers die hun nek durven uit te steken. Een van die innovatieve ondernemers is Lita Bouwers uit Emmen. Zij opende enige jaren geleden in Emmen Het Magazijn, een kleine winkel met een compleet nieuwe winkelformule. Dit kreeg vorig jaar een uitbreiding met een tweede winkel in Haren.
Reageer!

Open huis Woon-en Zorgcentrum Heidehiem

EMMEN - In het Woon- en Zorgcentrum Heidehiem wordt op zaterdag 5 april van 13.30 tot 16.00 een open dag gehouden. Het moderne complex Heidehiem is gevestigd aan het Vossepad 98 en ligt aan de rand van Emmermeer en aan het bos Emmerdennen. Belangstellenden zijn van harte welkom.
Reageer!

SEDNA opent Dienstenhuzen Emmen-Noord.

EMMEN - Sedna tekent mee op 2 april voor de nieuwe Dienstenhuzen in Emmen-Noord. Vanuit het succes van het Dienstenhuus in Emmermeer, hebben 16 partijen op het gebied van wonen, zorg en welzijn de handen ineen geslagen om meer Dienstenhuzen in Emmen-Noord op te richten. Sedna heeft de coördinatie van deze Dienstenhuzen in handen en ondersteunt dit initiatief van harte. Een Dienstenhuus is een plek dichtbij huis waar bewoners terecht kunnen met alle vragen rondom wonen, zorg en welzijn. Het kan zijn dat u hulp nodig heeft, vrijwilligerswerk wilt doen of tegen hele praktische problemen aanloopt. Vanaf 2 april zullen er in Emmen-Noord vier Dienstenhuzen open zijn.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda