ALGEMEEN

Rituaal voor geïnteresseerden bij Vrijmetselaars

Op woensdag 25 oktober zal vanaf 19.00 uur in de Vrijmetselaarsloge 't Schienvat, Klepel 1, 7811KX Emmen een rituaal voor geïnteresseerden worden opgevoerd door de Voorzittend Meesters van de 4 Drentse Loges. Vrijmetselaren werken met symbolen aan hun eigen ontwikkeling, zonder een opgelegde leer en op zoek naar de eigen waarheid. Wilt u ook wel eens zo'n vrijmetselaars-rituaal beleven? Dat kan.
Reageer!

Junioren Bedrocks knokken kampioenschap binnen

ZWOLLE - In Zwolle speelden de Bedrocks Junioren 1 honkballers zaterdag de belangrijkste wedstrijd van seizoen 2017 tegen Blue Hawks. Met nog twee wedstrijden te gaan hadden de koplopers uit Emmen een punt voorsprong op het Zwolse team, eerder in het seizoen werd al van de Hawks verloren. Bij gelijkspel, of winst van de Zwollenaren in deze voorlaatste wedstrijd van seizoen 2017 zouden beide teams theoretisch het komende weekend nog kampioen kunnen worden.
Reageer!

FC Emmen overtuigend langs SC Cambuur

EEMMEN - FC Emmen is van de lijn die tot zes gelijke spelen achter elkaar voerde, afgeweken door SC Cambuur met 2-0 te kloppen. Cas Peters droeg bij aan de vreugde in het Emmer kamp door zijn eerste velddoelpunt van het seizoen te scoren en na rust sloeg Omran Haydary toe voor de beslissende 2-0. De Emmenaren klommen door de winst naar de zesde plek.
Reageer!

Paddenstoelenexcursie in de Emmerdennen

EMMEN - In aansluiting op de paddenstoelen lezing op 4 oktober door Geert de Vries houdt de IVN- Afdeling Emmen en Omstreken op zondag 15 oktober een paddenstoelenexcursie. Onder leiding van de IVN natuurgidsen Tinus Knegt en Dick Haverkamp wordt in de Emmerdennen gekeken naar de aanwezigheid van paddenstoelen.
Reageer!

EHS'85 verslaat zwak Bargeres

EMMEN - EHS'85 heeft de nare nasmaak van de nederlaag van vorige week tegen Sweel weggepoetst door bij Bargeres met 1-5 te winnen. Grote smaakmaker deze wedstrijd was Wouter Smit met 2 doelpunten. Al in de 4de minuut tekende Wouter Smit voor de 0-1. Smit die de bal in bezit kreeg na een te verre voorzet schoot vanaf de achterlijn ongenadig hard raak achter de Bargeres-doelman. Daarna had EHS'85 het betere van het spel al waren de Schanskers nog vrij slordig in de passing.
Reageer!

Handbalstanden District Noord

ROLDE - De uitslagen en standen van de Handbalcompetitie in district Noord van het Nederlands Handbal Verbond en de landelijke Devisie zien er als volgt uit:
Reageer!

Regelemenstwijzging kost Walid Soppe Nederlande titel

COEVORDEN - Door een wijziging in het regelement is niet Walid Soppe maar Luca de Vleeschauwer Nederlands kampioen Moto3. In de voorgaande jaren was het zo dat de best geklasseerde KNMV-licentiehouder automatisch Nederlands kampioen is, in dit geval Soppe. Echter geldt voor 2017 dat er een aantal wedstrijden binnen de BSB Moto3 als seperate wedstrijden voor GP- en Standaard-categorie werden verreden.
Reageer!

SC Angelslo wint in en tegen Wildervank

WILDERVANK -Sc Angelslo weet ook de 2e competitiewedstrijd te winnen met 1-3 van Wildervank. In een regenachtige middag zet Angelslo gelijk druk op Wildervank en krijgt direct kans om de wedstrijd te openen en in de 3e minuut is het al raak! Rick Zondag komt goed door op rechts en zet Ali Arslan vrij voor de goal en die schiet beheerst de 0-1 binnen.
Reageer!

Dames TTV Emmen winnen in hol van de leeuw

UTRCHT - Op bezoek bij SVE Utrecht, de grootste concurrent voor kampioenschap en promotie, hebben de jonge meiden van Emmen deze proeve van bekwaamheid met glans doorstaan. De pas 13-jarige Fleur Hoogeveen nam het team bij de hand door een fraaie hattrick te scoren. Aangevuld met twee mooie zeges van de slechts één jaar oudere Janine Grootjans en een zege van de, dit seizoen, debuterende Yvette Gombert leverde dit een knappe 6-4 zege en de voorlopig onbedreigde koppositie op in de tweede divisie A.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda