ALGEMEEN

Lars van Berkel begint sterk aan de ADAC Masters Series met een zesde plaats

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om de ADAC Masters Series in Furstlich Drehna op een zesde plaats geeindigd. Van Berkel moest in de eerste manche vanaf een achttiende plaats terug naar voren komen en zag zijn wilskracht beloond worden met een achtste plaats.
Reageer!

Erica 2 maakte het spannend tegen ZZVV

ZUIDLAREN - De uitwedstrijd tegen ZZVV 4. ZZVV had deze competitie slechts een keer verloren en dat was het treffen op Erica, want toen was 86 met 2-1 de sterkste. ZZVV is zodoende nog vol in de race voor het kampioenschap, maar gisteren bleek dat ZZVV ook nog strijdt voor een tweede prijs dit seizoen. Namelijk voor het slechtste veld van Drenthe.
Reageer!

FC Den Bosch – FC Emmen afgelast wegens kapotte kunstgrasmat

DEN BOSCH - De wedstrijd FC Den Bosch-FC Emmen is afgelast. Bij de warming-up werd geconstateerd dat de kunstgrasmat op enkele plekken los zat. Omdat de mat gevaar voor de spelers zou opleveren moest het allereerst worden gerepareerd. Er moest een specialist worden opgeroepen en dat kostte tijd. Het aanvangstijdstip werd daarom vastgesteld op 20.45 uur indien de boel op orde was gemaakt tenminste. Dat bleek echter niet haalbaar en daarom werd tot afgelasting besloten.
Reageer!

Start werkzaamheden Willinkplein

EMMEN - In de week van maandag 23 april starten de bouwwerkzaamheden op het Willinkplein. Projectontwikkelaar Peter van Dijk gaat op deze locatie een complex bouwen voor onder andere horeca en kantoren. Daarnaast wordt de bestaande parkeergarage uitgebreid. Het bouwterrein wordt vanaf 23 april in de hekken gezet. Daarnaast wordt de ingang van de parkeergarage Willinkplein verplaatst. De oude ingang van de parkeergarage, voor de Albert Heijn, wordt tijdelijk weer in gebruik genomen. De toegangsweg naar de garage moet hiervoor worden aangepast.
Reageer!

Humanitas Kindervakantieweken 2018

BENNEVELD - Ook dit jaar organiseert Humanitas in de zomervakantie weer vakantiekampen voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. Deze kampen worden gehouden in een kampeerboerderij in Drouwen in Drenthe.In de buurt zijn zandvlakten en bossen die zeer geschikt zijn voor speurtochten, nachtwandelingen en spelletjes.
Reageer!

Drugsadvies Sidecarshop Racing tevredenheid na eerste trainingsweekenden

ROLDE - Na een intensieve trainingsweek op het Franse circuit Val de Vienne en een zware test op het TT Circuit Assen, is zijspancoureur Kees Endeveld (Grolloo) vol goede moed voor het komende wegraceseizoen. Samen met bakkenist Jeroen Remmé (Ens) heeft Endeveld het materiaal stevig aan de tand gevoeld.
Reageer!

Jarno Bos 14e in Rosmalen

ROSMALEN - De tijdstraining ging goed. Jarno rijdt in de A groep. Dus prima training neergezet. De eerste manche stond Jarno aan de binnenkant van het starthek. Hij kwam helaas niet zo goed van het hek weg waardoor hij in de achterhoede kwam te rijden. Tijdens de wedstrijd pakt hij toch nog een mooi aantal plekken waardoor hij op een 15e plek de finish overreed. De beste plek tot nu toe. Mooi stap vooruit gezien de vorige wedstrijd!
Reageer!

Ik ben broer Regtop uit Sleen

ERICA - Afelopen weekend werd weer Kom iin de Kas gehouden en daar was ook een aandachtstrekker buiten met Broer Regtop en zijn paard en wagen. Onderstaand verhaal is een open vrief van Broer Regtop:
Reageer!

Open Huis Golfpark Exloo

EXLOO - Op zaterdag 21 april a.s. houdt Golfpark Exloo, samen met het Hippisch Centrum Exloo en het Familieresort Puur Exloo, een Open Huis. De Open Dag van Golfpark Exloo wordt georganiseerd van 10.00 uur tot 15.00 uur. Het Golfpark is gelegen tussen natuurgebied "De Zoersche Landen" en de Hondsrug aan de Valtherweg nummer 27A in Exloo (Naast het Hippisch Centrum).
Reageer!

Dansgroepen UNIDO weer succesvol

SNEEK - Afgelopen zaterdag 31 maart hebben de streetdance en showdance teams van GV UNIDO wedstrijden gehad van het NNKS, deze keer in Sneek. Hierbij, een overzicht van de wedstrijd: Als eerste namens UNIDO was het de beurt aan showdance team SOLUTION. Met hun thema Rave Leijn hebben zij een goede dans neergezet. Zij zijn hierbij beloond met de 6e plaats, in de categorie 13 t/m 15 jaar beginners.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda