ALGEMEEN

Marc Bijsterbosch pakt op EK titel bij 10-ball

EMMEN - Marc Bijsterbosch heeft op 22-3-0217 bij de Europees kampioenschappen poolbiljart de titel gewonnen op het onderdeel 10-ball. De 23-jarige Nederlander was in de finale in het Portugese Albufeira met 10-6 te sterk voor de Zweed Christian Sparrenlöv-Fischer. Eerder op de dag versloeg Bijsterbosch in de halve eindstrijd Francisco Sanchez Ruiz uit Spanje (ook 10-6).
Reageer!

Ladies night in de viersprong

EMMER COMPASCUUM - Kaart verkoop gaat 1 maart van start voor Ladies Night die gehouden wordt op zaterdag 1 april in buurtgebouw de viersprong in emmercompascuum. Dit is niet zomaar een ladies night, maar een echte avond uit. Onder het genot van een hapje en een drankje, gezellige sfeer proeven van allerlei vrouwen bezigheden.
Reageer!

Campers kunnen in Emmen op een warm onthaal rekenen..

EMMEN - Emmen heeft een camperplaats zonder voorzieningen vlak bij het centrum. Op jaarbasis komen zo n 1000 campers naar Emmen om Wildlands te bezoeken en om een bezoekje te brengen aan het mooie en pas geopende centrumplein met leuke voorzieningen. Veel gasten blijven wat langer om de natuur, de musea en de overige bezoekmogelijkheden in Drenthe en ruime omgeving te bezoeken.
Reageer!

Wethouder Bos bij aftrap Dag van de leerplicht

EMMEN – Wethouder Jan Bos van de gemeente Emmen heeft donderdagochtend 15 maart aan de locatie Ubbekingecamp van Drenthe College de Dag van de Leerplicht geopend.
Reageer!

Valke Transport Zwartemeer breid uit.

EMMEN - Hij wou graag zijn eigen vrachtwagen hebben en in de toekomst ook een groot transport bedrijf met ongeveer 10 vrachtwagens. In November 2013 is hij begonnen om zijn droom te verwezenlijken hij kocht een Scania R500 om daar stukgoed mee te gaan rijden op Duitsland.
Reageer!

Stichting Cho opent onderkomen in oude dierentuin

EMMEN - In het paviljoen van de oude dierentuin in Emmen hield de stichting Cho (vlinder/vrijheid) zaterdag open huis. De stichting van Emmenaar Joop Reilman gaat in het paviljoen diverse activiteiten aanbieden voor 50-plussers die vaak eenzaam zijn. Die kunnen nu op een gezellige plek andere mensen ontmoeten.
Reageer!

Energielening voor bedrijven

Op vrijdag 10 maart ondertekende Bouwcenter Die Twee de energielening voor energiebesparende maatregelen binnen hun bedrijf. Dit deden ze onder toeziend oog van wethouder René van der Weide en Guido Hoek van de Drentse Energie Organisatie (DEO).
Reageer!

Nieuw burgerinitiatief helpt mensen aan eten!

EMMEN - Je hoort het steeds vaker in de media; Mensen die onder de armoedegrens leven, niet rond kunnen komen, of zelfs niet genoeg hebben om te eten! Steeds vaker ook betreft dat mensen die gewoon een (vaste) baan en inkomen hebben. En daardoor kunnen ze geen gebruik maken van de vangnetten die onze maatschappij voor ze heeft. Of, er zitten wachttijden op deze vangnetten, maar als het om eten gaat, wil je niet moeten wachten. Juist voor deze mensen is er de groep: “SAMEN ETEN DELEN.” Het gaat om een Facebook-groep waarop mensen die eten nodig hebben èn mensen die eten willen delen of over hebben samenkomen en door ons als team gekoppeld worden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda