ALGEMEEN

Thriantaschool wint kookwedstrijd Kindermenu 2.0

EMMEN - Kinderen van de middenbouw van ZML Thriantaschool uit Emmen hebben de kinderkookwedstrijd Kindermenu 2.0 gewonnen. In totaal hebben zeven scholen negen gezonde gerechten bedacht en bereid. Chef kok Rob Pijpstra van Parc Sandur maakte een tour langs alle deelnemende scholen om de gerechten te beoordelen op geur, structuur, samenstelling, kleur en presentatie. De Thriantaschool liet de Triangel groep 6/7/8, t Eenspan en de Bente/Viersprong achter zich. De Barg met twee groepen, Triangel groep 5 en Dordtse Til met twee groepen kwamen daar vlak achteraan.
Reageer!

De Derde Helft bij FC Emmen

EMMEN - De Derde Helft is een samenwerkingsinitiatief van Het Nationaal Ouderenfonds, Naoberschap United, de maatschappelijke stichting van FC Emmen, Huize Odoorn en Supportersvereniging Rood-Wit. De Derde Helft is een maatschappelijk programma, en biedt verschillende leuke en sociale activiteiten aan gericht op alle 55-plussers uit de regio. De activiteiten worden voor- en door 55-plussers uitgevoerd, en vinden elke week plaats binnen de muren van een unieke locatie, namelijk het supportershome van FC Emmen in Stadion De Oude Meerdijk!
Reageer!

Officiële start verbouwing Oldersheem

NIEUW AMSTERDAM - Afgelopen woensdag werd in Zorgcentrum Oldersheem de officiële start gegeven voor de verbouwing van Oldersheem. Vertegenwoordigers van cultureel centrum De Schalm, de bibliotheek, woningstichting Lefier en de gemeente Emmen ondertekenden een samenwerkingscontract waardoor het gebouw, als de werkzaamheden na een grondige verbouwing zijn afgerond, twee nieuwe bewoners er bij met cultureel centrum De Schalm en de Bibliotheek Oldersheem.
Reageer!

Internationale vrouwendag 2020 in Emmen

EMMEN - Op zondag 8 maart wordt de Internationale Vrouwendag 2020 in Emmen weer groots gevierd in het Atlas Theater. Het thema van 2020 is: ‘Vrijheid. Om 13.30 gaan de deuren open om 14.00 uur start het programma boordevol informatie, entertainment en muziek. Er wordt 2 keer een workshop Salsadansen gegeven in 1 van de zalen van het theater.
Reageer!

Uitgebreid verslag van het kampioenschap bridge van de provincie Drenthe.

EMMEN - Het kampioenschap van de provincie Drenthe 2019/2020 voor de paren competitie is weer achter de rug. De wedstrijden werden op vijf woensdagavonden, een keer per maand gespeeld in het Brinkenhoes te Bargeres. Er namen in totaal 38 paren deel, verdeeld over drie niveau's. Het district Drenthe organiseert deze competitie ism de Bridgeschool Drenthe en de Emmer Bridge Vereniging. Wedstrijdleider Jan Derks mocht de bekers uitreiken aan de winnaars.
Reageer!

Provinciaal kampioenschap Bridgen zit er weer op

EMMEN - Het kampioenschap van de provincie Drenthe voor de paren competitie is weer achter de rug. De wedstrijden werden op vijf woensdagavonden, een keer per maand) gespeeld in het Brinkenhoes te Bargeres. Er namen in totaal 38 paren deel, verdeeld over drie niveau's. Het district Drenthe organiseert deze competitie in samenwerking met de Bridgeschool Drenthe en de Emmer Bridge Vereniging.
Reageer!

62 jaar oude wieg 19 keer centraal bij geboorte

KLAZIENAVEEN – De wieg staat al klaar in de huiskamer van de familie Geerts aan de Molenwijk in Klazienaveen, want over enkele weken als daar het tweede kind het levenslicht zal zien in huize Geerts. Op zich niets bijzonder want er worden dagelijks vele kinderen geboren, maar hier heeft de wieg een speciale betekenis voor de familie.
Reageer!

Klazienaveen onderuit in Hoogeveen

HOOGEVEEN - In de strijd om plek twee en drie liep FC Klazienaveen in en tegen Hoogeveen tegen een gevoelige 3-1 nederlaag op. Het gat tussen beide ploegen groeide hierdoor naar acht punten. FC Klazienaveen begon matig aan de wedstrijd, want binnen enkele minuten stond het al met 1-0 achter na een foutje van doelman Dani Kracht.
Reageer!

BASISTRAINING FOTOGRAFIE

EMMEN - Wil je beter leren fotograferen? Heb je een camera die meer kan dan jij? Dan is deze training een kans om een flinke sprong vooruit te maken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda