EVENEMENTEN

Uitvaartbeurs Emmen biedt vele mogelijkheden

EMMEN – De Grote Kerk in Emmen was zaterdagmiddag het decor van een uitvaartbeurs. Diverse instanties toonden daar hun producten op het gebied van uitvaart. Van kist tot rouwkaart, van urnen tot vervoer alles kon men bekijken en kreeg men veel informatie mee.
Reageer!

Sport, kunst en cultuur gaat samen in Schoonebeek

SCHOONEBEEK - Op zaterdag1 juli staat kunst en cultuur centraal in Schoonebeek. Onder de noemer ‘Festiveul Schoonebeek 2017’ worden er van 11.00 uur s’morgens tot 01.00 uur s’avonds in en om het Aole Gemientehoes veel verschillende activiteiten georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen.
Reageer!

Burgemeester Eric van Oosthout opende Kom in de Kas

KLAZIENAVEEN – ,,Mijn eerste verdienste als student verdiende ik als tomatenplukker en daarom toch wel een beetje bijzonder dat mijn eerste officiele opening als burgemeester van Emmen van de 40e Kom in de Kas, begon burgemeester Eric van Oosterhout vanmorgen aan zijn openingstoespraak in de kassen van proeftuin BCK aan de Gantel.
Reageer!

Jubileum op de Markt in Emmen.

EMMEN - Vrijdagmorgen ontvingen Gert & Bertha Super een bloemetje van Marktmeester Marja Hemel en Marktpromotor Marcel Meijer. Reden was dat Gert Super al 40 jaar op de Warenmarkt in Emmen staat. Gert is nu 61 jaar en is dus al op zeer jonge leeftijd gestart!
Reageer!

Wood Carving Sundy in Emmen trok veel belangstelling

EMMEN - Het was zondagmiddag gezellig druk in het centrum van Emmen met mede door het mooie weer overvolle terrassen. Toch kwamen de bezoekers niet alleen maar voor de koopzondag maar ook zeker een groot deel voor de Wood Carving Sundy.
Reageer!

OPEN HUIS BIJ MODELSPOORCLUB

EMMEN -Op zaterdag 25 en zondag 26 maart a.s. staan de deuren ’s middags tussen 13 en 16 uur van de clubruimte van de Modelspoorwegclub Emmen wagenwijd open. Op die dagen kunnen bezoekers vrijblijvend kennis maken met de mooie modelspoorhobby en deze club.
Reageer!

vrijdag 10 maart - PubQuiz

EMMEN - De inmiddels zeer gezellig en druk bezochte 2-maandelijkse PubQuiz! Kom samen met je vrienden, familie of vrienden meespelen en test jullie kennis. Aan het eind diverse vragenrondes zullen we zien wie de slimste van de avond is?! En….. WIN leuke prijzen! Deelname € 10,- per team, aanvang 21.00 uur.
Reageer!

Modelspoorbeurs 4 maart 2017

EMMEN - Op zaterdag 4 maart a.s. wordt er in Emmen weer een grote modelspoorbeurs gehouden die wordt georganiseerd door de Modelspoorwegclub Emmen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda