KERKELIJK NIEUWS

Genezingsdiensten in de Deur.

EMMEN - Op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 januari houdt internationaal evangelist Edwin Jonkhout speciale gebedsgenezingsmeetings in evangeliegemeente de Deur.
Reageer!

Kerstviering in de Deur

EMMEN - Op zaterdag 24 december a.s. kun je de echte kerstsfeer ervaren in evangeliegemeente de Deur.
Reageer!

Kerstmusical 2016 RK Parochie Emmercompascuum.

EMMER COMPASCUUM - Het is het jaar 0 als Maria en Jozef op weg gaan naar Bethlehem.. Het is 2016 als Maria, een carrièrevrouw, samen met haar drukbezette Jozef een lange periode vrij neemt om een wereldreis te maken. Wat hebben beide Maria's en Jozefs met elkaar te maken...?
Reageer!

Ben Wubbels 25 jaar organist/dirigent Bernhardeskoor

EMMEN - Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum als organist/dirigent van het Bernharduskoor werd Ben Wubbels, omringd door zijn vrouw en vier kinderen, in de Pauluskerk, onderscheiden door pastoor A. Buter.
Reageer!

Brocante Kerst in De Grote Kerk in Emmen.

EMMEN - Op zaterdag 10 december is er Brocante Kerst in De Grote Kerk in Emmen. Deze dag kunt u genieten van Brocante met een vleugje kerst van 10:00-17:00 uur, ook is er voor een muzikale omlijsting gezorgd, namelijk; 'Christmas Carol Quartet' Met een knipoog naar Charles Dickens stijl verkeert Brocante Kerst in De Grote Kerk in Emmen in warme sferen.
Reageer!

Rap en hiphop-avond in de Deur.

EMMEN - Zaterdag 24 september is er een rap en hiphop avond in de Deur aan de Verlengde Spoorstraat 8 te Emmen. De volgende rappers zullen komen: mc Yeshua, Tirsa, Getitboy en Delacasa ; allemaal uit Groningen.
Reageer!

U2 kerkdienst Nederlands Hervormde Kerk Coevorden

COEVORDEN - Op zaterdag 17 september vindt er in de Nederlands Hervormde Kerk aan de Kerkstraat 6 in Coevorden een speciale U2 kerkdienst plaats. Alle klassiekers van deze Ierse legendarische rockgroep worden ten gehore gebracht. De entree is gratis. De collecte is bestemd voor de kostendekking bij de uitgang.
Reageer!

150 jaar Parochie O.L.V. Maria Onbevlekt Ontvangen op Erica

ERICA - Op 16, 17 en 18 september 2016 vieren we op Erica de 150ste verjaardag van deze parochie. Een feestcommissie is maanden lang bezig geweest met het organiseren van plechtigheden en feestelijkheden. En het wordt een feest voor heel Erica (en omstreken), een feest voor jong en oud. Kortom drie dagen feest met voor
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda