KONINKLIJKE ONDERSCHEIDINGEN

Koninklijke onder Roelof Hoving uit Exloo scheiding voor

VALTHE - Op zaterdag 14 oktober 2017 heeft burgemeester Jan Seton tijdens het 20 jarig bestaan van de Historische Vereniging Carspel Oderen een Koninklijke onderscheiding uitgereikt. De heer Roelof Hoving uit Exloo is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Seton heeft hem de bijbehorende versierselen opgespeld.
Reageer!

Koninklijke Onderscheiding voor mevrouw Klifman-Kooistra

EMMEN - Mevrouw Grietje Klifman – Kooistra (82) uit Emmen heeft vandaag een Koninklijke Onderscheiding ontvangen. Mevrouw Klifman werd naar De Marke in Angelslo gelokt ter ere van haar 40-jarig jubileum als vrijwilligster bij de begeleidingscommissie ouderen van dienstencentrum De Marke. Tot haar grote verrassing kwam locoburgemeester Robert Kleine naar haar receptie om haar te benoemen tot lid in de Orde van Oranje Nassau.
Reageer!

Lintje voor echtpaar uit Valthe

VALTHE - Burgemeester Jan Seton van de gemeente Borger-Odoorn heeft woensdag tijdens de lintjesregen een Koninklijke onderscheidingen uitgereikt aan het echtpaar Leffert en Geertje Nijboer-Kort uit Valthe.
Reageer!

Uitreiking Koninklijke onderscheidingen 2017

EMMEN - Ter gelegenheid van de Algemene Gelegenheid 2017, de lintjesregen ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Z.M. de Koning, reikte burgemeester Eric van Oosterhout vanmorgen aan acht personen een Koninklijke onderscheiding uit. De bijeenkomst vond plaats in de Grote Kerk in Emmen.(LON staat voor Lid in de Orde van Oranje-Nassau en RON voor Ridder in de Orde van Oranje-Nassau).
Reageer!

Uitreiking Koninklijke onderscheiding 2016

EMMEN - Ter gelegenheid van de Algemene Gelegenheid 2016 (de zogenaamde lintjesregen ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Z.M. de Koning) reikte burgemeester Bijl vanmorgen in de Grote Kerk in Emmen aan onderstaande personen een Koninklijke onderscheiding uit.
Reageer!

Inwoners Valthe Koninklijk onderscheiden

EXLOO - Aaltje Hermelink-Koops en Jans Fuller uit Valthe zijn vrijdag Koninklijk onderscheiden. Beiden zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Dit gebeurde bij Diner-Café Bussemaker in Exloo. Wethouder Albert Trip van de gemeente Borger-Odoorn heeft ze de bijbehorende versierselen opgespeld.
Reageer!

Uitreiking Koninklijke onderscheidingen 2015

EMMEN - Ter gelegenheid van de Algemene Gelegenheid 2015 (de z.g. lintjesregen ter gelegenheid van de viering van de verjaardag van Z.M. de Koning), reikte burgemeester Bijl vanmorgen aan onderstaande personen een Koninklijke onderscheiding uit. De bijeenkomst vindt plaats in de Grote Kerk in Emmen.
Reageer!

Koninklijke onderscheidingen voor Statenleden

ASSEN - Koninklijke onderscheidingen bij afscheid Provinciale Staten 2011-2015 Woensdag 25 maart heeft de provincie afscheid genomen van de Statenleden die niet terugkeren in de nieuwe bestuursperiode van Provinciale Staten.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor Johnnie Herbers

SCHOONEBEEK - Op zaterdag 19 juli 2014 reikt Cees Bijl, burgemeester van de gemeente Emmen, een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer J.A. (Johnnie) Herbers. Deze uitreiking vindt vanmorgen plaats tijdens het slotfeest van het 200-jarig bestaat van Nieuw-Schoonebeek, Europaweg 143 te Nieuw-Schoonebeek.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda