KONINKLIJKE ONDERSCHEIDINGEN

Koninklijke onderscheidingen voor leden ’t Aol’ Volk

EMMEN - Drie leden van t Aol Volk kegen maandag 8 januari een koninklijke onderscheiding. Mevrouw Leny Veldhuis-Teuben (75) en de heren Ab Groote (77) en Anne Tinge (68), allen uit Emmen, worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De bijbehorende versierselen worden hen opgespeld door burgemeester Eric van Oosterhout. Dat gebeurt tijdens een bijeenkomst in wijkcentrum De Meerstede aan de Nijkampenweg 73 in Emmen.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor drie bestuursleden Hou Vol

BARGER OOSTERVELD - Drie (oud)bestuursleden van ijsvereniging Hou Vol uit Barger Oosterveld kregen vrijdagavond 17 november 2023 een koninklijke onderscheiding. De heren Herman Suelmann (78) uit Emmen, Johan Siekman (77) uit Emmen en Herman Ottens (79) uit Klazienaveen zijn nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout reikte de koninklijke onderscheidingen uit. Dat gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van de ijsvereniging in zaal Melody in Barger-Oosterveld.
Reageer!

Koninklijke Onderscheiding voor de heer Hendrik Lanjouw

NIEUW AMSTYERDAM - De heer Hendrik Lanjouw (72) uit Veenoord heeft woensdag 20 september een koninklijke onderscheiding gekregen. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De bijbehorende versierselen werden hem opgespeld door burgemeester Eric van Oosterhout. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst in café Postkantoor in Nieuw-Amsterdam. De heer Lanjouw heeft binnen een aantal gymnastiekverenigingen zijn sporen ruimschoots verdiend.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw De Leeuw-Fuhler

BARGER OOSTERVELD - Mevrouw Sandie de Leeuw-Fuhler (72) uit Emmen is 16 september koninklijk onderscheiden. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout speldde haar de bijbehorende versierselen op. Dat gebeurt tijdens de viering van het 50-jarig bestaan van de Zonnebloem, afdeling Barger-Oosterveld in zalencentrum Melody,
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor Lies Hemme uit Zwartemeer

Lies Hemme-Hölscher (75) uit Zwartmeer is dinsdag 12 september koninklijk onderscheiden. Ze werd benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout speldde haar de bijbehorende versierselen op. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst om 19.30 uur van de Dorpsraad Zwartemeer in dorpshuis De Meerstal in Zwartemeer.
Reageer!

Koninklijke onderscheidingen voor echtpaar Enninga

EMMEN - Gerrie Enninga (69) en Anny Enninga-de Haas (64) uit Klazienaveen hebben zondag 27 augustus 2023 tijdens de afsluiting van het Vliegerfestival bij de Grote Rietplas een Koninklijke Onderscheiding gekregen. Ze zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout speldde de bijbehorende versierselen op. De uitreiking was tijdens de afsluiting van het 35ste Vliegerfeest.
Reageer!

Lintjes voor 22 Emmenaren

EMMEN - Burgemeester Eric van Oosterhout reikte woensdagmorgen 26 april 22 koninklijke onderscheidingen uit aan inwoners van de gemeente Emmen. Dat gebeurde tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Grote Kerk. De meeste van hen werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Ook werd een decorandus benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Onder de gedecoreerden is ook een echtpaar. De lijst ziet er als volgt uit:
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Smid-Mulder

EMMEN - Mevrouw Els Smid-Mulder (80) uit Emmen werd maandagmiddag 24 april 2023 Koninklijk onderscheiden. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De bijbehorende versierselen werden haar opgespeld door loco-burgemeester Jisse Otter. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst in buurtgebouw Bargermarke, in Emmen. Mevrouw Smid is jarenlang voorzitter geweest van de afdeling Emmerhout/Emmerschans van de Zonnebloem. Daarnaast vervulde ze het voorzitterschap van de afdeling Emmen-Angelslo.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Liesbeth Annen-Helmich

ERICA - Mevrouw Liesbeth Annen-Helmich (55) uit Erica is benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau. De bijbehorende versierselen werden haar vanochtend tijdens een bijeenkomst in de PKN kerk in Erica opgespeld door burgemeester Eric van Oosterhout. Mevrouw Annen heeft een lange staat van dienst als vrijwilliger. Ze was vanaf 2004 actief als vrijwilliger voor de Protestantse gemeente Erica.
Reageer!

Koninklijke Onderscheiding voor Rikus Haasken

EMMEN - Op maandag 21 november 2022 kreeg de 62-jarige Rikus Haasken de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout reikte hem dit lintje uit tijdens de feestelijke bijeenkomst van het 50-jarig bestaan van Vereniging Plaatselijk Belang Nieuw Amsterdam/Veenoord in multifunctioneel centrum de Veurkamer in Nieuw-Amsterdam. De heer Haasken nam die avond afscheid als voorzitter. Erkende Overleg Partner Plaatselijk Belang Nieuw-Amsterdam/Veenoord De heer Haasken is een actieve en energieke vrijwilliger en een verbinder.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda