MUZIEK

Dom Pipkin Smokin’ Boogie pianoshow in Rue de la Gare

EMMEN - Een van Europa's meest authentieke en energieke blues- en jazzpianisten, Dom Pipkin, brengt zijn veelgeprezen eenmansshow exclusief in Rue de la Gare in Emmen. Dit eenmalige optreden is op zondag 20 januari in het kader van Jazz op de Zondagmiddag.
Reageer!

Dick van Altena en Hilde Vos op herhaling bij buurtvereniging De Viersprong

Na een zeer succesvol optreden op zaterdag 14 april 2018 zijn Dick van Altena en Hilde Vos opnieuw uitgenodigd om een optreden te verzorgen in BV de viersprong te Emmercompascuum. En dit gaat op Zondag 17 februari 2019 plaatsvinden!!! Aanvang 14.00 uur en de zaal gaat open om 13.00 uur. Het beloofd weer een bijzondere middag te worden met veel Country, Singer Songwriter en Nederlandstalige nummers. Dus dat wordt weer genieten!!
Reageer!

Nieuwjaarsconcert in Rue de la Gare

EMMEN - Cafe Rue de la Gare in Emmen opent het nieuwe muziekseizoen met een Nieuwjaarsconcert op zondagmiddag 6 januari. Hoofgast is gitarist Henk Sprenger. Hij is een van Nederlands beste gitaristen en was hoofddocent gitaar op de conservatoria van Amsterdam en Rotterdam. Momenteel is hij gitarist van de Skymasters, de Ramblers en het KRO huisorkest.
Reageer!

Oudejaarsconcert TRAX in Rue de la Gare

EMMEN – Het wordt zo langzamerhand een traditie dat TRAX, vroeger beter bekend als Roadhouse, het oude jaar uitluidt in café Rue de la gare in Emmen. Ook in voorgaande jaren stond de Emmer band op dit podium. Het oudejaarsconcert is op zaterdag 29 december.
Reageer!

5e Pianodag Emmen op zondag 14 april 2019

EMMEN - Een lustrum! Op zondag 14 april 2019 vindt de vijfde Pianodag plaats in het Atlas Theater Emmen: een lustrum! Wij hebben dan ook een feestelijk programma samengesteld voor alle pianoliefhebbers in de noordelijke regio. Of je nu zelf speelt of graag luistert, jong of oud bent, van klassiek of licht houdt, we denken dat het voor iedereen een inspirerende dag wordt. Vanaf nu kun je je aanmelden. Voor meer informatie en aanmelden zie www.pianodagen.nl.
Reageer!

OldRocks Coverband in Rue de la Gare

EMMEN - De ’ouwe’ rockers Walter van Room (drums en zang), Peter Noordhuis (bas), Bert Klaver (zang en gitaar) en Johan van der Werf (gitaar en zang), beter bekend als de OldRocks Coverband treden weer op in café Rue de la Gare in Emmen.
Reageer!

Muziek en schnitzels in Rue de la Gare

EMMEN - Justuzz is een eigentijdse band met muzikale roots in het verleden. De band treedt regelmatig op in feesttenten, cafés, disco's en op bedrijfsfeesten. Rue de la Gare presenteert in samenwerking met De Vlaamse Hap op zaterdag 8 december een optreden van Justuzz.
Reageer!

Stichting LHBT Emmen doet mee aan het nationale COC-songfestival

EMMEN - Namens Stichting LHBT Emmen doet Martin Rhebergen mee aan de 24ste editie van het COC-songfestival. Het evenement vindt dit jaar plaats op zaterdag 8 december in De Duif, Prinsengracht 756 in Amsterdam. Kaarten à € 20,00 zijn te verkrijgen via cocsongfestival.nl onder het kopje editie 2018.
Reageer!

Eerste Drentse popvoucher voor DJ RemQ

ASSEN - Jongeren van 12 tot 27 jaar kunnen sinds 1 oktober een bijdrage van 500 euro aanvragen om zich te ontwikkelen en profileren als muziekact. Dit is mogelijk dankzij de popvoucher van de provincie Drenthe.
Reageer!

Top 2000 feest bij Melody!

BARGER-OOSTERVELD -?? Fans van de Top 2000 opgelet. Aan het eind van de Radio 2 Top 2000 stemweek voltrekt zich bij Melody in Barger-Oosterveld een live-versie van de lijst der lijsten. Op zaterdagavond 8 december organiseert Henk Lubbers in de grote zaal van Melody, ingericht in de stijl van het Top 2000-cafe, een waar Top-2000-feest uitgevoerd door de band Ka??Bam!.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda