Atletiek

EK finaliste Steeplechase Katarina Belova naar Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Ze was finaliste 3000 meter Steeplechase tijdens de Europese Atletiek Kampioenschappen 2015 in Baku. In een schitterende finale werd Katarina Belova uit Slowakije uiteindelijk 6e in een tijd van 11.11.34 min.
Reageer!

Zevende wedstrijd Schutrups Loopcircuit

ONSTWEDDE – De Onstwedderomloop op maandagavond 4 juli is alweer de zevende wedstrijd die meetelt voor de eindzege in het Schutrups Loopcircuit. De start van zowel de wedstrijd als van de trimloop is ’s avonds om 19.30 uur aan de Dorpsstraat, voor de winkel van Bakkerij Meinds in Onstwedde.
Reageer!

Opnieuw groei Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – De voorinschrijving voor het 33e Drenthe Loopfestijn is deze week gesloten. Net als in 2015 laat het aantal voorinschrijvers in 2016 een groei zien van 10 procent.
Reageer!

Start loopclinic Zandstrooisterloop

SCHOONEBEEK - Loopgroep Schoonebeek organiseert dit jaar een Loopclinic voor sportievelingen (jong en oud) als voorbereiding op de 5 en 10 km van de Zandstrooisterloop op vrijdag 26 augustus.
Reageer!

Loopgroep “Opgeven is geen Optie” viert eerste Lustrum

EMMEN - Vijf jaar geleden ontstond vanuit de gedachten van Mieke Kuilder, werkzaam in het Scheperziekenhuis, maar zelf een fervent en succesvolle hardloopster om in de aanloop naar de jaarlijkse Rietplasloop een clinic te houden voor (ex)kankerpatiënten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda