Atletiek

2e editie De Groene 4 Mijl

EMMEN - Bikkels in allerlei soorten en maten beleven een uniek evenement in natuurgebied de Onlanden. Op zondag 22 januari 2017 vindt daar de tweede editie van de Groene 4 Mijl plaats.
Reageer!

26ste Udik-loop Klijndijk

KLIJNDIJK - Op zaterdag 21 januari a.s. staat in Klijndijk de 26ste Udik-loop op het programma. De Udik-loop is een jaarlijks terugkerend en zeer gewaardeerd sportief evenement dat mogelijk wordt gemaakt door tientallen vrijwilligers en sponsors van stichting Udik.
Reageer!

2e editie De Groene 4 Mijl bijna uitverkocht!

GRONINGEN - Bikkels in allerlei soorten en maten beleven een uniek evenement in natuurgebied de Onlanden. Op zondag 22 januari 2017 vindt daar de tweede editie van de Groene 4 Mijl plaats.
Reageer!

FS Hondsrugcross startwedstrijd E.A.C. De Sperwers Loopcircuit

EMMEN - Op zaterdag 28 januari aanstaande wordt in de Emmerdennen weer de traditionele FS Hondsrugcross alweer voor de 52e keer georganiseerd door de Emmer atletiekclub E.A.C. De Sperwers. Over diverse afstanden en categorieën zal de strijd aan kunnen worden gegaan op een selectief parcours met daarin de hoogste natuurlijke heuvel van Drenthe de Haantjesduin als scherprechter, voor de atleten.
Reageer!

2e editie De Groene 4 Mijl bijna uitverkocht!

EELDERWOLDE Bikkels in allerlei soorten en maten beleven een uniek evenement in natuurgebied de Onlanden. Op zondag 22 januari 2017 vindt daar de tweede editie van de Groene 4 Mijl plaats. De belangstelling voor het evenement is groot: met bijna 1500 deelnemers is er nog een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar.
Reageer!

Richard Moesker en Eline Glas superieur tijdens Oliebollencross DVC 59

NIEUW DORDRECHT - Bijna 200 deelnemers stonden op oudejaarsdag aan de start van de 45e oliebollencross van de voetbalvereniging DVC'59. Een loop over 7,2km door het mooie Oosterbos met start en finish op sportpark Bloemendaal. Deze traditionele loop van deze voetbalvereniging heeft menig topatleet al op zijn palmares staan. Ook Richard Moesker uit Emmer Compascuum en Eline Glas uit Emmen die deze 45e uitgave met overmacht op hun naam wisten te schrijven.
Reageer!

Richrad Moesker en Janien Lubben winnen Lightrun Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Zaterdagavond werd in Klazienaveen de Lightrun gehouden waarvoor ruim 400 lopers van start gingen. De 6 mijl bij de heren werd een overwinning voor Richard Moesker uit Emmer Compascuum in en tijd van 33.09.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda