Atletiek

Valkema Sport Oudejaarsloop

BLIJHAM – De 37ste editie van de Valkema Sport Oudejaarsloop, op zaterdag 31 december, voert de deelnemers dit jaar grotendeels over een nieuw parcours. Deze loop door het mooie Westerwolde, die onderdeel is van het Schutrups Loopcircuit, betreft naast een wedstrijd- en trimloop over een halve marathon (21,1 kilometer) trimlopen over 10 en 14 kilometer. Het is ook mogelijk om 5 kilometer te lopen.
Reageer!

E.A.C. De Sperwers organiseert parklopen tijdens actie Glazen Huis in Emmen

EMMEN - In navolging van een landelijk initiatief van de Atletiekunie introduceert E.A.C. De Sperwers ook in Emmen het parklopen in de oude dierentuin. Zondag 18 december om 10:00 uur is de aftrap bij het glazenhuis op het markplein voor de grote kerk, in het kader van de actie serious request van 3FM.
Reageer!

Alwin Heijting wint 20e Snertloop Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Zaterdagmiddag won Alwin Heijting uit Nieuw Amsterdam met ruim verschil de 10km tijdens de 20e Schuler Afbouw Snertloop van de Loopgroep Schoonebeek. Op het parkoers in Nieuw Schoonebeek met start en finish bij de ijsbaan liep Heijting een tijd van 32.06. Tweede werd Joost Hindriks uit Schoonebeek(34.50) en Richard Moesker uit Emmer Compascuum in 36.23.
Reageer!

20e Schuler-Snertloop te Nieuw Schoonebeek

SCHOONEBEEK - Bij de ijsbaan “De Scheuvel” aan de Dobbe in Nieuw Schoonebeek wordt op zaterdag 12 december de Schuler-Snertloop gehouden die wordt georganiseerd door de Loopgroep Schoonebeek.
Reageer!

Chequeoverhandiging Team 4 Mijl, Het Kopland en Prijsuitreiking GasTerra Jeugdloop

GRONINGEN - Op zondag 9 oktober liepen 23.000 deelnemers 6,437 meter van Haren naar Groningen bij de 30e 4 Mijl loop. Hiervan liepen bijna 3.800 deelnemers in de leeftijd tot en met 18 jaar, mee aan de GasTerra Jeugdloop. De twaalf winnaars in deze categorie werden gehuldigd op de atletiekbaan in het stadspark te Groningen en kregen hun prijzen overhandigd door CFO Maurice de Wilde van GasTerra. Naast deze huldiging werd er ook een tweetal cheques uitgereikt, namelijk aan Het Kopland – Groningen Geeft Thuis en aan Team4Mijl.
Reageer!

Voorinschrijving 34e Drenthe Loopfestijn

KLAZIENAVEEN – Het 34e Drenthe Loopfestijn wordt gehouden op zondag 28 mei 2017. Op het programma staan naast de Univé Drenthe Marathon ook weer de Univé halve marathon (tevens Noord Nederlands Kampioenschap), Rabobank 10 kilometer (tevens Drents Kampioenschap) en de Rabobank IJstijd 4 Mijl. Tevens staan er een viertal Jeugdlopen op het programma. De voorinschrijving voor dit internationaal hardloop spektakel start op 1 december 2016. Voorinschrijving is mogelijk via www.drentheloopfestijn.nl of www.inschrijven.nl
Reageer!

Voorinschrijving 34e Drenthe Loopfestijn start op 1 december

KLAZIENAVEEN – Het 34e Drenthe Loopfestijn wordt gehouden op zondag 28 mei 2017. Op het programma staan naast de marathon ook weer de halve marathon (tevens Open Noord Nederlands Kampioenschap), 10 kilometer (tevens Open Drents Kampioenschap) en de 4 Mijl.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda