Atletiek

Richard Moesker en Eline Glas superieur tijdens Oliebollencross DVC 59

NIEUW DORDRECHT - Bijna 200 deelnemers stonden op oudejaarsdag aan de start van de 45e oliebollencross van de voetbalvereniging DVC'59. Een loop over 7,2km door het mooie Oosterbos met start en finish op sportpark Bloemendaal. Deze traditionele loop van deze voetbalvereniging heeft menig topatleet al op zijn palmares staan. Ook Richard Moesker uit Emmer Compascuum en Eline Glas uit Emmen die deze 45e uitgave met overmacht op hun naam wisten te schrijven.
Reageer!

Richrad Moesker en Janien Lubben winnen Lightrun Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Zaterdagavond werd in Klazienaveen de Lightrun gehouden waarvoor ruim 400 lopers van start gingen. De 6 mijl bij de heren werd een overwinning voor Richard Moesker uit Emmer Compascuum in en tijd van 33.09.
Reageer!

Valkema Sport Oudejaarsloop

BLIJHAM – De 37ste editie van de Valkema Sport Oudejaarsloop, op zaterdag 31 december, voert de deelnemers dit jaar grotendeels over een nieuw parcours. Deze loop door het mooie Westerwolde, die onderdeel is van het Schutrups Loopcircuit, betreft naast een wedstrijd- en trimloop over een halve marathon (21,1 kilometer) trimlopen over 10 en 14 kilometer. Het is ook mogelijk om 5 kilometer te lopen.
Reageer!

E.A.C. De Sperwers organiseert parklopen tijdens actie Glazen Huis in Emmen

EMMEN - In navolging van een landelijk initiatief van de Atletiekunie introduceert E.A.C. De Sperwers ook in Emmen het parklopen in de oude dierentuin. Zondag 18 december om 10:00 uur is de aftrap bij het glazenhuis op het markplein voor de grote kerk, in het kader van de actie serious request van 3FM.
Reageer!

Alwin Heijting wint 20e Snertloop Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Zaterdagmiddag won Alwin Heijting uit Nieuw Amsterdam met ruim verschil de 10km tijdens de 20e Schuler Afbouw Snertloop van de Loopgroep Schoonebeek. Op het parkoers in Nieuw Schoonebeek met start en finish bij de ijsbaan liep Heijting een tijd van 32.06. Tweede werd Joost Hindriks uit Schoonebeek(34.50) en Richard Moesker uit Emmer Compascuum in 36.23.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda