Badminton

Grootste badmintontoernooi van Nederland in Indoorcentrum Veendam

VEENDAM - Vrijdagavond 8 mei is het weer zover. Dan komen de eerste sportievelingen hun tent opzetten voor het jaarlijkse internationale badmintontoernooi in Veendam. Het toernooi wordt dit jaar alweer voor de 41ste keer georganiseerd door SV Meteoor. Met 357 deelnemers is het toernooi qua deelnemers niet alleen meer het grootste badminton evenement van het Noorden maar waarschijnlijk inmiddels ook het grootste toernooi in Nederland.
Reageer!

Hilbink helpt Nederland aan tweede plaats

EMMEN/MILAAN - Emmenaar Jordy Hilbink heeft de Nederlandse EJK-ploeg geholpen aan een tweede plek op het EJK toernooi in Milaan. In de badmintonfinale was Denemarken net als vorig jaar te sterk voor Nederland. Jordy Hilbink kwam in het enkel de baan op tegen Emil Holst. Jordy speelde net als in zijn voorgaande partij heel goed en ook tegen de Deen ging hij uitstekend van start. In een zinderende partij waarin Jordy in de eerste game zes gamepoints kreeg, overleefde zijn opponent toch met 23-25.
Reageer!

Jordy Hilbink twee finale plaatsen bij de nationale jeugdkampioenschappen baminton.

ARNHEM - Afgelopen weekend vond in Arnhem de nationale jeugdkampioenschappen badminton plaats. Jaarlijks wordt er gespeeld in 4 leeftijd klassen. In de oudste klasse U19 heeft de Emmenaar Jordy Hilbink samen met Erik Meijs de 1e plaats in de heren dubbel gewonnen en eindigde bij de heren singel op een 2e plaats. In de finale moest hij het onderspit delven tegen de 19 jarige Stephan Branderhorst die als 1e geplaatst was.
Reageer!

Badmintonschool Emmen grossiert in prijzen

EMMEN - Afgelopen weekend is in Veendam het Regionale Jeugd Kampioenschappen badminton (RJK) gespeeld. De spelers en speelsters van de badmintonschool Emmen hebben hier vele prijzen gegrossierd. Er zijn 14 spelers in de leeftijd van 12 tot en met 19 jaar die bij de badmintonschool trainen, onder leiding van de trainer Theo van Meel.
Reageer!

Successen voor badmintonvereniging D e Racketeers

EMMEN - Het eerste team van de badmintonvereniging De Racketeers heeft afgelopen weekend behoud afgedwongen in de 3e divisie door een klinkende 6-2 overwinning op Pluumke 1 uit Winterswijk. Het derde team is dankzij een 8-0overwinning op Bahosa (Hoogezand) kampioen geworden ( zie foto ) in de eerste klasse en promoveert naar de hoofdklasse.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda