Biljarten / Darten

Drentse Masters Driebanden Klein weer van start

HOOGEVEEN - Gisteren is in biljartcentrum L'Aquit van H.B.C. Hoogeveen weer het Drents Masters Driebanden klein van start gegaan. Vandag is er vanaf 13.00 uur het toernooi vervolgd. Er wordt nog gespeeld tot 22.00 uur en dan morgen, vrijdag 30 december, om 11.00 uur weer van start.
Reageer!

Piet Heijne wint Meester Hoefsloot Bokaal

BARGER OOSTERVELD – Na een zinderende finale tussen Piet Heijne en Koene Pruim werd Piet Heijne afgelopen donderdag winnaar van de Meester Hoefsloot Bokaal voor Koene Pruim en Wim Ahlen die genoegen moest nemen met een derde plaats.
Reageer!

Open Biljarttoernooi bij De Hakkelaar

EMMEN - In het weekend van donderdag 26 tot en met Zaterdag 28 mei kan men deelnemen aan een groot biljarttoernooi in café De Hakkelaar aan de Warmeerweg in Emmen. Op donderdag en vrijdag worden vanaf 19.00 uur de voorronden gespeeld en op zaterdag gaat om 12.00 uur de finale poule van start met als inzet een half varken als hoofdpriijs. De inleg is 5 euro en het eerste kopje koffie is gratis.
Reageer!

Jan Dekker wint Hobi-SportsCompas Open

EMMER COMPASCUUM - Jan Dekker heeft donderdagavond de Hobi-SportsCompas Open gewonnen. Het is de tweede keer op rij dat de darter uit Emmen met het met 2275 euro gedoteerde darttoernooi in Emmer-Compascuum op zijn naam schreef.Na vrij gemakkelijk de poule op zijn te schrijven ging het voor Dekker in de volgende knock out-rondes wel wat moeilijker met twee keer een 4-3 overwinning. In de finale tegen Hendrik Toren uit Appingedam was de Emmenaar met 6-2 eindstand duidelijk te sterk. In de verliezersronde leek Wilfred Buscher te winnen, maar de jonge Fokko Aalbers uit Emmen kwam zeer sterk terug met de dubbel en won uiteindelijk met 4-3.Het toernooi was een onderdeel van het feestweekend van de stichting Artiestengala Emmer Compascuum.
Reageer!

De Snip 1 kampioen 1e klasse Biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe

NIEUW AMSTERDAM - De spanning was dinsdagavond tijdens de laatste speelronde van de biljartcompetitie Zuid Oost Drenthe de spanning te snijden bij de biljartclub De Snip in Nieuw Amsterdam. Niet zo zeer de vraag dat het een kampioen zou krijgen, maar wie pakt de titel.
Reageer!

Johan Doldersum kampioen driebanden van Emmen

NIEUW AMSTERDAM - Na twee dagen keihard werken in zijn eigen thuisbasis biljartcentrum De Viersprong is Johan Doldersum uit Nieuw Amsterdam zondagmiddag Driebanden kampioen van Emmen geworden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda