Biljarten / Darten

Erwin de Groot wint Masters Open Driebanden

NIEUW AMSTERDAM - Erwin de Groot uit Emmen is zondagmiddag in biljartcentrum De Viersprong in Nieuw Amsterdam kampioen geworden van de Masters Open Driebanden editie Emmen. Maar liefst vijf van de acht spelers eindigden in de A-poule met 8 matchpunten, maar Erwin de Groot stak er met een moyenne van 124.710 % met kop en schouders boven uit.
Reageer!

Open Emmens kampioenschap driebanden weer van start

NIEUW AMSTERDAM - Inmiddels zijn de voorronden voor het jaarlijkse Open Emmens Driebanden Klein in biljartcentrum De Viersprong in Nieuw Amsterdam ook weer begonnen. In totaal hebben zich ruim 100 deelnemers ingeschreven, maar er zijn op bepaalde dagen nog enkele plaatsen vrij om te schrijven.
Reageer!

Dartclub De Rietplas walst over tegenstander heen

EMMEN - Dartclub De Rietplas uit Emmen kende afgelopen zaterdag geen pardon met DC De Spot uit Enschede. De ploeg werd door de mannen van coach Arie Ossel met een 10-0 nederlaag weer naar huis gestuurd.
Reageer!

Erwin de Groot voor de derde keer Drentse Masters Driebanden klein

HOOGEVEEN - Erwin de Groot uit Emmen is vrijdagavond voor der derde keer Drents kampioen Driebanden Klein geworden. De voor de biljartvereniging De Viersprong in Nieuw Amsterdam uitkomende de Groot moest in de finale afrekenen met Jerrit Veenstra uit Nietap en won in 29 beurten met 25-17. Derde werd Jan Zijlstra uit Beilen.
Reageer!

Nieuwjaarsfeest gemeente Emmen op vrijdagavond 6 januari

EMMEN - Op vrijdag 6 januari 2017 vindt het Nieuwjaarsfeest van de gemeente Emmen plaats in het ATLAS Theater. Het thema dit jaar is ‘geluk’. Alle inwoners en relaties zijn van harte welkom om dit feest bij te wonen.
Reageer!

Drentse Masters Driebanden Klein weer van start

HOOGEVEEN - Gisteren is in biljartcentrum L'Aquit van H.B.C. Hoogeveen weer het Drents Masters Driebanden klein van start gegaan. Vandag is er vanaf 13.00 uur het toernooi vervolgd. Er wordt nog gespeeld tot 22.00 uur en dan morgen, vrijdag 30 december, om 11.00 uur weer van start.
Reageer!

Piet Heijne wint Meester Hoefsloot Bokaal

BARGER OOSTERVELD – Na een zinderende finale tussen Piet Heijne en Koene Pruim werd Piet Heijne afgelopen donderdag winnaar van de Meester Hoefsloot Bokaal voor Koene Pruim en Wim Ahlen die genoegen moest nemen met een derde plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda