Biljarten / Darten

De Biljart Ballen januari 2014

EMMEN / Editie januari 2014 van gratis biljartkrant De Biljart Ballen is 27 december 2013 gedrukt en opgestuurd naar alle KNBB locaties van Nederland. Het is de vierde uitgave van het seizoen 2013-2014. De 40 pagina's bevatten plaatselijk, regionaal en (inter)nationaal nieuws. Betreft carambole, driebanden groot/klein en poolbiljart van alle niveaus en leeftijden. De biljartkrant is ook gratis te downloaden via de site www.debiljartballen.nl. Betreft zowel editie Oost-Nederland en West-Nederland.
Reageer!

Darter Jan Dekker overweegt overstap naar PDC

DARTEN - Darter Jan Dekker uit Emmen gaat overwegen om de overstap naar de Professional Darts Corporation (PDC) te maken. De PDC is de bond waar de grote namen spelen en waar het grote geld te verdienen is. Nu speelt de Drent nog voor de BDO The British Darts Organisation .
Reageer!

De Biljart Ballen november/december 2013

EMMEN - Editie november/december 2013 van gratis biljartkrant De Biljart Ballen is 20 november gedrukt en opgestuurd naar alle KNBB locaties van Nederland. Het is de derde uitgave van het seizoen 2013-2014. De 24 pagina's bevatten plaatselijk, regionaal en (inter)nationaal nieuws. Betreft carambole, driebanden groot/klein en poolbiljart van alle niveaus en leeftijden. De biljartkrant is ook gratis te downloaden via de site www.debiljartballen.nl. Betreft zowel editie Oost-Nederland en West-Nederland. Van deze 2 edities zijn 16 pagina’s identiek en 8 pagina’s verschillen voor wat betreft tekst en advertenties. Totaal dus 32 pagina’s nieuws. Op voornoemde site zijn ook alle uitgaven vanaf februari 2009 gratis te raadplegen.
Reageer!

Uitslagen Superleague Darts

EMMEN - Hier volgen de uitslagen van de Superleague Darts met de Emmense en Coevorder deelnemers Albertino Essers en Jan Dekker.
Reageer!

Dartclub De Rietplas wint van Toornsmit

EMMEN - Dartclub De Rietplas in Emmen behaalde zaterdag in eigen accomodatie een 8-2 overwinning in de competitie van de Superleaque en klommen met deze uitslag naar een tweede plaats achter koploper The Legend uit Sneek. De persoonlijke resultaten van de Emmer darters zien er als volgt uit: Albertino Essers - Henry Smit 3-4 Peter Marissen - Bjorn Bakker 4-2 Jan Dekker - Erwin Extercatte 4-0 Wim Kroezen - Niels Groters 4-1
Reageer!

Speelsschema Lakeside 2014

EMMEN - Hier volgt het speelsschema voor de Lakeside 2014 wat van zaterdag 4 t/m zondag 12 januari gehouden wordt in het Engelse Frimbley Green.
Reageer!

BC De Viersprong organiseert biljarttoernooi Driebanden Groottoernooi

NIEUW AMSTERDAM - Biljartcafé en biljartvereniging de Viersprong te Nieuw Amsterdam organiseert dit jaar in de periode van 31 oktober tot en met 8 december een driebanden groot biljarttoernooi. Hiervoor is een vrije inschrijving en men kan zich nog steeds opgeven voor één van de voorronden. De finale die over twee dagen zal worden gespeeld vindt plaats op zaterdag 7 en zondag 8 december in biljartcentrum De Viersprong aan de Zijtak OZ.1 in Nieuw Amsterdam. Voor meer inlichtingen en/of opgave voor het toernooi kan men bellen naar de wedstrijdleiding: J,Rozenveld (06-294969345) of E. de Groot (06-41608264).
Reageer!

Wie helpt topdarter Jan Dekker op weg naar WK finale?

EMMEN - Naar aanleiding van het plotseling stoppen van hoofdsponsor MariFlex is darter Jan Dekker uit Emmen op zoek naar financiële steun om het Wereldkampioenschap van 2015 te halen. De tot nog toe meest succesvolle darter van het Noorden staat op dit moment op de zesde plaats van de wereldranglijst van de BDO en timmert nog altijd hard aan de weg. In deze economisch mindere periode was MariFlex genoodzaakt om te stoppen met de financiële steun en vandaar dat Jan nu op zoek is naar financieel draagvlak voor internationale toernooien. Wilt u Jan helpen? Neem dan een kijkje op www.jan-dekker.com/sponsoring. U kunt een van de sponsorpakketten kiezen of u kunt tegen een gering bedrag vriend worden van Jan Dekker die in 2012 sportman van Drenthe werd door zijn prestaties op de The Lake Site en onlangs nog het Open Zeeland op zijn naam wist te schrijven.
Reageer!

De Biljart Ballen oktober/november 2013

EMMEN - Editie oktober/november 2013 van gratis biljartkrant De Biljart Ballen is 23 oktober gedrukt en opgestuurd naar alle KNBB locaties van Nederland. Het is de tweede uitgave van het seizoen 2013-2014. De 24 pagina's bevatten plaatselijk, regionaal en (inter)nationaal nieuws. Betreft carambole, driebanden groot/klein en poolbiljart van alle niveaus en leeftijden. De biljartkrant is ook gratis te downloaden via de site www.debiljartballen.nl. Betreft zowel editie Oost-Nederland en West-Nederland. Van deze 2 edities zijn 18 pagina’s identiek en 6 pagina’s verschillen voor wat betreft tekst en advertenties. Totaal dus 30 pagina’s nieuws. Op voornoemde site zijn ook alle uitgaven vanaf februari 2009 gratis te raadplegen.
Reageer!

Euro Grand Prix bandstoten bij H.B.C.

HOOGEVEEN - Opnieuw is H.B.C. er in geslaagd om een topevenement naar Hoogeveen te halen. Van 21 t/m 23 februari 2014 zal in Biljartcentrum L’Acquit aan de Terpweg 2 te Hoogeveen de eerste Euro Grand Prix Bandstoten worden verspeeld. De Europese Bond, CEB, heeft besloten eens in de 2 jaar een Europees Kampioenschap te houden in alle spelsoorten op één locatie, te weten Brandenburg. In het tussenliggende jaar wordt er dan een Grand Prix georganiseerd in de verschillende spelsoorten. De aanvraag van H.B.C. om de eerste Grand Prix Bandstoten te mogen organiseren werd beloond.
Reageer!