Biljarten / Darten

Coevorden Open De Loo 2014

COEVORDEN - Op zondag 6 April 2014 wordt in Zalencentrum Snackcounter De Loo in Coevorden een darttoernooi gehouden ter behoeve van KWF Kankerbestrijding. De Familie Hein zullen de Mont Ventoux gaan bewandelen ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. Als sponsor is dit weer een mooie uitdaging om uw bedrijf in beeld te brengen bij het publiek. Het toernooi vindt plaats in Zalencentrum De Loo - Looweg 38 7741 EJ Coevorden. De aanvang van het toernooi is 14:00 uur en de zaal gaat open om 11:30 uur). De inschrijving kan tot zondag 6 april 13:00 uur De banen zijn beschikbaar gesteld door Armando Slotboom. Het prijzengeld is € 1000,00,- De wedstrijdleiding is Herman Heynen. Deelname € 10,00 (Aan de zaal € 12,50)
Reageer!

De Biljart Ballen april 2014

EMMEN - Editie april 2014 van gratis biljartkrant De Biljart Ballen is 26 maart 2014 gedrukt en opgestuurd naar alle KNBB locaties van Nederland. Het is de zevende uitgave van het seizoen 2013-2014. De 24 pagina's bevatten plaatselijk, regionaal en (inter)nationaal nieuws. Betreft carambole, driebanden groot/klein en poolbiljart van alle niveaus en leeftijden. De biljartkrant is ook gratis te downloaden via de site www.debiljartballen.nl. Betreft zowel editie Oost-Nederland en West-Nederland. Van deze 2 edities zijn 18 pagina’s identiek en 6 pagina’s verschillen voor wat betreft tekst en advertenties. Totaal dus 30 pagina’s nieuws. Op voornoemde site zijn ook alle uitgaven vanaf februari 2009 gratis te raadplegen.
Reageer!

Finale Open Emmens Drienbanden 2014

NIEUW AMSTERDAM - Vandaag en morgen wordt in biljartcentrum De Viersprong in Nieuw Amsterdam de finale afgewerkt van het Opens Emmens Kampioenschap Driebanden 2014 afgewerkt. Vandaag werden in zowle de A-poule als de B-poule drie wedstrijden gespeeld. Morgenvroeg wordt de wedstrijd voortgezet en na drie ronden zien de standen er als volgt uit:
Reageer!

De Biljart Ballen maart 2014

EMMEN - Editie maart 2014 van gratis biljartkrant De Biljart Ballen is 26 februari 2014 gedrukt en opgestuurd naar alle KNBB locaties van Nederland. Het is de zesde uitgave van het seizoen 2013-2014. De 24 pagina's bevatten plaatselijk, regionaal en (inter)nationaal nieuws. Betreft carambole, driebanden groot/klein en poolbiljart van alle niveaus en leeftijden. De biljartkrant is ook gratis te downloaden via de site www.debiljartballen.nl. Betreft zowel editie Oost-Nederland en West-Nederland. Van deze 2 edities zijn 20 pagina’s identiek en 4 pagina’s verschillen voor wat betreft tekst en advertenties. Totaal dus 28 pagina’s nieuws. Op voornoemde site zijn ook alle uitgaven vanaf februari 2009 gratis te raadplegen.
Reageer!

Jean-Paul de Bruijn wint eerste Euro Grand Prix Bandstoten in Hoogeveen

HOOGEVEEN - Het afgelopen weekend werd bij Biljartvereniging H.B.C. in Hoogeveen de eerste Euro Grand Prix Bandstoten verspeeld. 36 spelers uit Europa waren naar Hoogeveen afgereisd om de titel te grijpen. Na het spelen van de voorrondes en de laatste 16 begonnen zondagmorgen de kwartfinales Xavier Gretillat uit Zwitserland maakte in 3 beurten de 120 caramboles vol tegen Dave Christiani die bleef staan op 39. Caudron (België) won ook in 3 beurten van van Gemert. Van Gemert maakte nog 3 caramboles in de gelijkmakende beurt. Hoogste serie 85.
Reageer!

EURO GRAND PRIX BANDSTOTEN BIJ H.B.C.

HOOGEVEEN _ Opnieuw is H.B.C. er in geslaagd om een topevenement naar Hoogeveen te halen. Van 21 t/m 23 februari 2014 zal in Biljartcentrum L’Acquit aan de Terpweg 2 te Hoogeveen de eerste Euro Grand Prix Bandstoten worden verspeeld. De Europese Bond, CEB, heeft besloten eens in de 2 jaar een Europees Kampioenschap te houden in alle spelsoorten op één locatie, te weten Brandenburg. In het tussenliggende jaar wordt er dan een Grand Prix georganiseerd in de verschillende spelsoorten. De aanvraag van H.B.C. om de eerste Grand Prix Bandstoten te mogen organiseren werd beloond.
Reageer!

EURO GRAND PRIX BANDSTOTEN BIJ H.B.C.

WILDCARDS VOOR CAUDRON, DE BRUIJN EN SWERTZ HOOGEVEEN - Opnieuw is H.B.C. er in geslaagd om een topevenement naar Hoogeveen te halen. Van 21 t/m 23 februari 2014 zal in Biljartcentrum L’Acquit aan de Terpweg 2 te Hoogeveen de eerste Euro Grand Prix Bandstoten worden verspeeld. De Europese Bond, CEB, heeft besloten eens in de 2 jaar een Europees Kampioenschap te houden in alle spelsoorten op één locatie, te weten Brandenburg. In het tussenliggende jaar wordt er dan een Grand Prix georganiseerd in de verschillende spelsoorten. De aanvraag van H.B.C. om de eerste Grand Prix Bandstoten te mogen organiseren werd beloond.
Reageer!

Jan Dekker niet in de finale

FRIMLEY GREEN(Eng/EMMEN - Darter Jan Dekker uit Emmen is er niet in geslaagd om de finale van de WK darts. De Emmenaar was in Frimley Green na een spannende halve finale net de mindere van de Engelsman Alan Norris, maar verloor met 6-5. Nadat Norris twee kansen op een 3-1 voorsprong had laten liggen nam Jan Dekkerhet heft in handen en liep uit naar een 4-2 voorsprong in sets, maar Norris vocht zicht terug.
Reageer!

Jan Dekker in de halve finale Lake Side WK Darten

EMMEN - Jan Dekker uit Emmen heeft zijn kans de tweede Nederlandse wereldkampioen darts van 2014, na Michael van Gerwen te worden, met succes verdedigd. De 23-jarige Drent stuntte vrijdagavond in Frimley Green tegen de Engelse routinier Martin Adams: 5-2. Dat leverde hem een plek op in de halve finale van de Lakeside, het WK van de BDO. Het talent uit Emmen begon uitstekend en nam een voorsprong van 3-0 in sets. Dekker, die vijf keer 180 gooide tegen zijn opponent maar één maal, haalde een moyenne van 91,42 punten per beurt. Dat is voor Lakeside-begrippen een knappe score. Adams bleef daar niet veel bij achter.
Reageer!

Jan Dekker naar kwartfinale Lakeside

DARTEN - Jan Dekker uit Emmen heeft de kwartfinale bereikt van de Lakeside in Frimley Green; het wereldkampioenschap van de Britse Darts Organisatie. Hij versloeg de Belg Geert de Vos met 4-2. Dekker had het niet gemakkelijk tegen de als elfde geplaatste Belg, want hij verloor de eerste set met 3-0. Daarna kwam de Emmenaar (die als zesde geplaatst is) sterk terug. Hij kwam tot een 2-1 voorsprong. De Vos maakte nog gelijk. Maar daarna besliste Dekker de partij door de volgende twee sets te winnen. Dekker had een gemiddelde van ruim 85 en een hoogste finish van 157. De volgende tegenstander van Dekker in de kwartfinale is mogelijk de legendarische Martin Adams. Maar hij moet vanmiddag eerst nog winnen van Ross Montgomery. In 2011 haalde Dekker verrassend de halve finale
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda