Handbal

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Ook in de 5e thuiswedstrijd is de HSG Nordhorn-Lingen ongeslagen gebleven. Na de korte interland pauze kwam Rimpar Wölfe op bezoek en het had tegen de roodwitten geen schijn van kans. Na een ruststand van 18-10 werd het uiteindelijk 35-25 voor de ploeg van trainer Kubes. De Wölfen stonden niet 1x voor. Na een aarzelend begin waarin enkele kansen gemist werden ( o.a. 2 strafworpen ) begon het vanaf 4-4 ineens te lopen. Een 5-0 loop bracht de HSG op 9-4. Daarna werd er over en weer gescoord, maar na 12-8 liep de thuisploeg weg naar 16-8. De rust kwam bij 18-10.
Reageer!

HANDBALUITSLAGEN 6 en 7 NOVEMBER 2021

ROLDE - Met veel pijn en moeite is onze handbalcorrespondent Emmie Suichies toch nog gelukt om deze week bijna alle uitslagen te verzamelen. De standen van de diverse klassen zullen het komende weekend weer bijgewerkt worden geplaatst.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen leverde een puike prestatie vorig weekend door met 27-26 bij de HC Elbflorenz te winnen. De verre reis naar Dresden leverde dus 2 punten op voor het team van trainer Kubes. Maar ook dit keer was het een spannende aangelegenheid.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda