Handbal

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen blijft constant in het niet constant zijn. Thuis tegen de nr. 2 Bietigheim keek het vanaf het begin al snel tegen een achterstand aan, die bij rust ( 11-14 ) nog steeds op het bord stond. Tot ruim in de 2e helft had men nog steeds hoop dat de ommekeer zou komen.
Reageer!

Weiteveense Boys verleist van Valther Boys

WEIETVEEN - Afgelopen zondagmiddag speelde Weiteveense Boys misschien wel de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot nu toe. De tegenstander was dit keer Valther Boys. Eerder dit seizoen verloor Weiteveense Boys ongelukkig in de slotfase van de wedstrijd met 1-0 bij Valther Boys.
Reageer!

Gebben van Venrooy-rijders sterk in MXGP in Italie

ROGAT - Het Gebben Van Venrooy Kawasaki team heeft zich goed laten zien tijdens de vierde wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Italiaanse Arco di Trento. Op zaterdag lieten beide rijders al zien zich goed thuis te voelen op het technische circuit, wat resulteerde in een achtste startpositie voor Maxime Desprey en een vijftiende voor Alessandro Lupino.
Reageer!

JMS Hurry-Up strikt Tim Remer

ZWARTEMEER - Tim Remer gaat komend seizoen de selectie van JMS Hurry-Up versterken. Remer tekent een contract voor twee jaar bij de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer. De geroutineerde speler heeft 14 jaar in de Duitse 1e Bundesliga gespeeld en heeft tot nu toe 84 interlands achter zijn naam staan voor het Nederlands team. Bij Oranje is hij al vele jaren de onbetwiste nummer een op de linkerhoek.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda