Hockey

Unihockey v.v. EHS '85

EMMERSCHANS - Op 13 april starten wij met een nieuwe reeks lessen voor Unihockey (ook wel Floorball genoemd). De trainingen zijn bestemd voor jongens en meiden van 8 tot en met 12 jaar. De trainingen worden vanaf 13 april gedurende 8 weken op dinsdag van 16:00 uur tot 17:00 uur gegeven op het kunstgrasveld van EHS?85. In de meivakantie is er geen training. Op 22 juni wordt er een toernooi gehouden. De contributie is eenmalig ?2,00. Dit is inclusief 8 lessen en 1 toernooi. De trainingen worden georganiseerd door sportteam Emmerhout-Emmerschans en Leerbedrijf Young Dynamic. Voor meer informatie of vragen over Unihockey bent u natuurlijk van harte welkom op deze avond bij EHS?85. EHS'85 hoopt uw zoon of dochter op 13 april bij de eerste les te zien!
Reageer!

Hockeydames in zinderend competitieslot naar kampioenschap

EMMEN- In een werkelijk zinderen competitiefinale maakten de dames van hockeyclub Emmen zondag duidelijk terecht te zijn gepromoveerd naar de derde klasse. ?Angstgegner? en mede-promovendus Steenwijk kwam op bezoek en beide koplopers in deze vierde klasse F zouden in deze wedstrijd bepalen wie kampioen zou worden. Voor Steenwijk was het de laatste wedstrijd, Emmen treft alleen nog hekkensluiter Salland, dat normaal gesproken met forse cijfers om de oren wordt geslagen.
Reageer!

Nederland Europees Kampioen Rolstoelhockey

MAASMECHELEN - Het Nederlands E-hockeyteam is er wederom in geslaagd om de felbegeerde Europese titel te behalen. In het Belgische Maasmechelen werd Duitsland in de finale met 7-1 verslagen en hierdoor heeft Nederland de titel dus geprolongeerd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda