Judo

Judoka’s Vos goed in Sleen.

SLEEN - Judovereniging Vos had een druk weekend. In Nijmegen het NK en in Sleen het zogenaamde ijspegel toernooi. Tijdens dit toernooi werden er weer knappe prestaties behaald. Laura Hidding en Lois Klein zijn de afgelopen periode goed bezig. Ook in Sleen behaalden beide 1e eerste prijs. Een 2e plaats werd behaald door Nick Langerijs, Bjorn Harders en Yrsa Wessel. Nick de Jong wist met een 3e prijs nog op het erepodium te komen.
Reageer!

Breider en Benjamins naar NK judo

NIJMEGEN - Zaterdag worden in Nijmegen de National judo kampioenschappen tot 21 jaar gehouden. Van judovereniging Vos doen Mark Breider en Michelle Benjamins mee aan dit kampioenschap.
Reageer!

Eerste plaats voor Hessel Smit en Coen Roelofs.

HOOGEVEEN - Het G-judo toernooi welke gehouden werd in Hoogeveen was voor de twee deelnemers van de G-judo groep van Vos een groot succes. Hessel Smit deed voor het eerst aan wedstrijden mee en maakte direct al een grote indruk. Hij won alle vier wedstrijden met grote overmacht en daarmee de eerste plaats.
Reageer!

Jeugd van Vos sterk in Diever

DIEVER - De jeugd judoka’s van Vos waren bijzonder goed op dreef tijdens het zogenaamde Dingspeltoernooi. Er werden in totaal 8 fraaie bekers gewonnen en 1 stimuleringsmedaille. Bij de meisjes werd Yrsa Wessel 1e, Alice Wieringa 2e en Bente Wittendorp 3e. Bij de jongens behaalden Arne Wessel en Nick de Jonge een 1 prijs.
Reageer!

Merel Jagt en Finn Wieringe winnen Ot en Sien judotoernooi

RODEN - Merel Jagt heeft in Roden tijdens het zogenaamde Ot en Sien toernooi de klasse tot 41 kg. gewonnen bij de meisjes. De 11 jarige judoka uit Klazienaveen won alle wedstrijden met een vol punt en ver binnen de wedstrijdtijd. Finn Wieringa deed het niet minder. Hij wist ook al zijn wedstrijden te winnen en kwam als 1e op het podium. Zijn grote aanvalslust leverde hem ook nog een applaus op van de scheidsrechters en toeschouwers.
Reageer!

Drentse Judo kampioenschappen weer groot succes.

EMMEN - De organisatie, judovereniging Vos, van de 9e Open Drentse Judo Kampioenschappen was weer zeer tevreden. In sporthal Angelslo werd zaterdag hard gevochten in alle klassen om op het erepodium te komen en daarmede de Drentse titel te behalen.
Reageer!

Judoka Natasja Meijer Wereldkampioen

KLAZIENAVEEN/MALAGA – Judoka Natasja Meijer leverde donderdag een sportprestatie van groot formaat. De 37 jarige judoka van judovereniging Vos uit Klazienaveen wist in Malaga wereldkampioen judo te worden bij de veteranen in de klasse tot 70 kg. Makkelijk ging dit niet.
Reageer!

Judovereniging Vos heeft vier geslaagde judoleraren.

EMMEN - Een jaar lang iedere zondag intensief met een opleiding bezig zijn, en dan slagen met prima cijfers, is voor iedere cursist een grote voldoening. Zo ook voor Anja Hidding, Natasja Meijer, Alfred Kort en Michel Blaauwgeers. Zij slaagden alle vier voor de opleiding judoleraar A. Op één na het hoogste diploma.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda