Motorsport

Rookies Gebben Van Venrooy scoren goed in Mill, Blessure Maxime Desprey

ROGAT - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft tijdens de derde wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill een kleine blessure opgelopen. Tijdens de kwalificatietraining stootte de Fransman zijn vinger en hield daar last van. Maxime probeerde het nog wel in de eerste manche maar stuurde zijn Kawasaki na een aantal ronden de baan uit en besloot de rest van de dag niet meer in actie te komen.
Reageer!

Rick Wennekes scoort beste Dutch Masters resultaat ooit in Mill

WALWIJK - Rick Wennekes van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in zijn thuiswedstrijd van de Dutch Masters of Motocross 125cc in Mill zijn beste resultaat ooit weten te behalen. Bij de tweede wedstrijd van het kampioenschap in Oldebroek reed hij weer zijn eerste wedstrijd na zijn schouderblessure, nu een maand later wist hij in dit sterk bezette deelnemersveld een manche achtste te worden!
Reageer!

Alessandro Lupino in de top tien in Grand Prix van Rusland

ROGAT - Het Gebben Van Venrooy team heeft tijdens de Grand Prix in Rusland een prima resultaat behaald. Het lukte de Italiaanse rijder Alessandro Lupino zich in de top tien te rijden in de totaaluitslag. In tegenstelling tot andere GP’s werd deze wedstrijd verreden op dinsdag. Tijdens de vrije training lieten beide rijders zien zich thuis te voelen op het snelle en technische circuit. Lupino zette een mooie negende tijd op de klok in de kwalificatietraining en Maxime Desprey een 18e tijd.
Reageer!

Eerste winst Bedrocks heren 2.

EMMEN - Het tweede honkbalteam van Bedrocks had de afgelopen 2 wedstrijden nog niet kunnen winnen, maar de stijgende lijn was duidelijk merkbaar. Op een regenachtig Meerdijk, tegen High Tech Hitters uit Enschede is de eerste winst van dit seizoen behaald met 11-1 als eindstand.
Reageer!

Dubbel negen voor Endeveld en Remmé

GROLLOO - Met twee negende plaatsen, afgelopen weekend behaald op het Duitse circuit Oschersleben, heeft het zijspanteam Drugsadvies Sidecarshop Racing haar eerste wedstrijd van het seizoen afgesloten. Het team, met stuurman Kees Endeveld (Grolloo) en bakkenist Jeroen Remmé (Ens), had in de kwalificatie de achtste tijd op de klokken gebracht, waardoor race één op zaterdagmiddag vanuit het middenveld begonnen werd.
Reageer!

Lars van Berkel op het podium in Westerbork

WAALWIJK - Lars van Berkel van het SKS Husqvarna team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500cc in Westerbork op het podium geëindigd. In zowel de eerste als de tweede manche kwam Lars als derde over de finish en dit leverde hem ook in het dagklassement een derde plaats op.
Reageer!

Gebben Van Venrooy Kawasaki team scoort goed in Portugal

ROGAT - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team stond afgelopen weekend de vijfde Grand Prix op het programma in het Portugese Agueda. Door de hevige regenval op de dagen voorafgaande aan het evenement was het circuit erg verraderlijk geworden. Dat beide rijders aan elkaar gewaagd zijn bleek direct al in de tijdtraining. Desprey zette zijn Kawasaki op een dertiende tijd en Lupino deed het nog iets beter met een twaalfde plaats.
Reageer!

Lars van Berkel tweede in het ONK 500 in Heerde

WAALWIJK - Lars van Berkel van het SKS Husqvarna team is in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Heerde op het podium geëindigd. Van Berkel kwam in beide manches op een derde plaats over de finish, wat hem in het dagklassement een tweede plaats opleverde.
Reageer!

Lars van Berkel knokt zich naar de punten in Oldebroek

WAALWIJK - Lars van Berkel van het SKS Husqvarna team is tijdens de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek op de achttiende plaats geëindigd. In de eerste manche werd de Husqvarna rijder twintigste en de tweede manche behaalde hij de dertiende plaats.
Reageer!

Top tien plaatsen voor Desprey en Lupino in Oldebroek

ROGAT - Tijdens de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Oldebroek hebben Alessandro Lupino en Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team zich goed laten zien. Dat de rijders aan elkaar gewaagd waren was in de uitslagen mooi terug te zien. Tijdens de kwalificatie zette Lupino de Gebben Van Venrooy Kawasaki op een negende positie neer, op de voet gevolgd door Desprey.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda