Motorsport

Van Berkel en van der Mierden presteren goed in Frankrijk

FRANKRIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft zondag in het Franse St. Austreberthe weer zijn eerste wedstrijd gereden nadat hij onlangs aan het compartment syndrome in zijn armen is geopereerd. De rijder uit Veghel kampte het hele seizoen tot nu toe met opgepompte armen maar dankzij de operatie is hij hier nu van verlost en kan hij zich nu op zijn rijden concentreren.
Reageer!

Sem de Lange loopt zware rugblessure op in EK 85cc in St.Isidorushoeve

SINT ISIDORUSHOEVE - De Nederlandse ronde om het Europees Kampioenschap 65cc in St. Isidorushoeve is voor Sem de Lange van het EMD Racing Kawasaki team uitgelopen op een drama. Nadat de rijder uit Weiteveen in de eerste manche netjes tweede was geworden op zijn Kawasaki 65cc, kwam hij in de tweede manche hard ten val.
Reageer!

37 ste Internationale Ducati Club Races

ASSEN - Internationale Ducati Club Races met Ducati TT/F1 races en symposium. Tijdens de komende 37ste Internationale Ducati Club Races 2016 op het TT Circuit Assen is er meer te zien en te beleven dan alleen Ducati’s en de legendarische Brittens.
Reageer!

Eloy van Rijkevorsel scoort top tien in Mill

MILL - Eloy van Rijkevorsel van EMD Racing heeft in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill een sterke eerste manche gereden waarin hij op een negende plaats over de finish wist te komen. Helaas kwam hij in de tweede manche gelijk in de eerste ronde ten val waardoor er niet meer in zat dan een dertigste plaats.
Reageer!

Scott Smulders scoort top tien plaats in de Dutch Masters in Mill

MILL - Scott Smulders van het EMD Racing Kawasaki team is in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill een manche in de top tien geeindigd. Smulders reed in de eerste manche een sterke inhaalrace maar zag een top vijftien plaats in rook op gaan door een mechanisch probleem in de laatste ronde.
Reageer!

Sven van der Mierden dertiende in de Dutch Masters in Mill

MILL - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill op een dertiende plaats geeindigd. In beide manches kwam hij van rond de vijftiende plaats terug naar voren en haalde er in beide manches een dertiende plaats uit. Carsten Goedegebure reed in Mill zijn allereerste Dutch Masters wedstrijd omdat hij zich in Axel niet had weten te kwalificeren. Helaas kende hij in de eerste manche tegenslag omdat hij toen vanwege een mechanisch probleem de finish niet haalde. In de tweede manche kwam hij na een valpartij in de beginfase op een eenendertigste plaats over de finish.
Reageer!

Scott Smulders scoort top tien plaats in de Dutch Masters in Mill

MILL - Scott Smulders van het EMD Racing Kawasaki team is in de tweede wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Mill een manche in de top tien geeindigd. Smulders reed in de eerste manche een sterke inhaalrace maar zag een top vijftien plaats in rook op gaan door een mechanisch probleem in de laatste ronde. In de tweede manche revancheerde hij zich door op een nette tiende plaats over de finish te komen!
Reageer!

Soppe dicht bij podiumplaats in Jerez

JEREZ - Walid Soppe uit Coevorden heeft een goed openingsweekend van de Red Bull MotoGP Rookies Cup gehad in Jerez. In de kwalificatie kende Soppe nog enkele problemen waardoor hij als elfde aan beide races moest beginnen.
Reageer!

Succes en tegenslag voor Twan Wagenaar in het EK 85cc in Slowakije

SENKVICE(SLOWAK) - Twan Wagenaar van EMD Racing heeft in de tweede selectiewedstrijd om het Europees Kampioenschap 85cc in Senkvice, Slowakije succes en tegenslag gekend. In de eerste manche reed hij een sterke wedstrijd waarin hij op een dertiende plaats over de finish wist te komen. In de tweede manche ging het nog beter en reed hij in de beginfase netjes in de top tien. Helaas kwam hij in het heetst van de strijd hard ten val en kwam daardoor met een pijnlijke knie niet verder dan een vierendertigste plaats.
Reageer!

Sem de Lange op het podium in EK 65cc in Slowakije

SLOWAKIJE - Sem de Lange van het EMD Racing Kawasaki team is in de tweede selectiewedstrijd om het Europees Kampioenschap 65cc Noord/West in het Slowaakse Senkvice op het podium geeindigd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda