Motorsport

Geweldige derde plek Endeveld/Remmé in Portugal

PORTUGAL - Met een geweldige derde plek in de sprintrace van de laatste zijspan WK-race van dit seizoen hebben Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remmé (Ens) zaterdag aan het einde van de middag hun eerste podiumplek in een race voor het wereldkampioenschap behaald. Op het circuit Estoril in Portugal profiteerde Team Drugsadvies Sidecarshop optimaal van de juiste bandenkeus. Het duo koos ervoor om in de sprintrace op intermediates banden, terwijl van de concurrenten bijna iedereen op regenbanden van start ging.
Reageer!

Lars van Berkel pakt ONK 500 titel, Danny van den Bosse wint manche in St. Isidorushoeve

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in St. Isidorushoeve Open Nederlands Kampioen 500 geworden. Van Berkel reed een zeer sterke wedstrijd en wist beide manches naar zijn hand te zetten. Danny van den Bosse maakte het Husqvarna SKS succes compleet door de eerste manche van de 85cc klasse te winnen en tweede te worden in de daguitslag.
Reageer!

Nederlands Kampioenschap jeugd trial komt naar Sleen

SLEEN - Op zondag 13 oktober organiseert de Trialclub zuid-oost Drenthe de een-na-laatste wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap jeugd trial 2019. Dit vindt plaats op de prachtig gelegen en uitdagende trialbaan aan de Meulenkampweg in Diphoorn (Sleen). De jeugd strijdt in verschillende klassen, van de kleinsten op kleine electro brommertjes t/m tieners die spectaculair de trial motor over de grootste obstakels weten te sturen.
Reageer!

Tegenslag voor Gebben van Venrooy in Zweden

ROGAT De Italiaanse Kawasaki rijder Alessandro Lupino had tijdens de GP in het Zweedse Uddevalla het geluk niet aan zijn zijde. Na een moeizame zaterdag wat resulteerde in een 15e positie in de kwalificatie kwam de Italiaan op zondag ijzersterk terug in de race. Na een matige start knokte Lupino zich knap richting de top tien. Na een mislukte inhaalpoging in de laatste ronde moest de Italiaan zich tevreden stellen met een 11e positie.
Reageer!

Lars van Berkel pakt de ONK 500 titel nog niet door tegenslag in Westerbork

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft door tegenslag de Nederlandse titel in de 500 klasse nog niet kunnen pakken. Van Berkel sprong in de eerste manche zijn wiel kapot en moest daardoor noodgedwongen de wedstrijd verlaten. In de tweede manche revancheerde hij zich door de manche winnend af te sluiten.
Reageer!

Streuer en Rousseau tanken vertrouwen

ASSEN - Met twee vierde plaatsen tijdens de zijspanrace bij de British Superbike op het TT Circuit Assen, hebben Bennie Streuer en Kevin Rousseau weer vertrouwen kunnen tanken. De Kawasaki krachtbron van het zijspan deed dit weekend wat die moest doen, heel blijven en goede tijden realiseren. In de kwalificatie liet dat nog iets te wensen over, maar tijdens de twee races draaide de combinatie weer als vanouds. Een flinke opsteker ten opzichte van de voorgaande races.
Reageer!

Dani Hoffard in top-vijftien in Frankrijk

BARGER OOSTERVELD - Onlangs nam Dani Hoffard deel aan de grote quadwedstrijd a Pont de Vauxa in Frankrijk. Hij reed hier een 4 uurswedstrijd samen met Max Kloekke. Ze deden het goed en ondanks een valpartij in de eerste sessie wisten ze terug te komen tot in de top vijftien.
Reageer!

Lars van Berkel pakt stijgende lijn in het BK 500 in Orp le Grand

ORP LE GRAND (B) - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Belgisch Kampioenschap in Orp le Grand een stijgende lijn doorgemaakt. In iedere heat ging het beter en dit zorgde ervoor dat hij in de superfinale op een goede zesde plaats over de finish wist te komen
Reageer!

Lars van Berkel zegeviert op sterke wijze in ONK 500 in Lierop

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft op sterke wijze het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Lierop weten te winnen. Van Berkel zegevierde in beide manches en vergrootte hiermee zijn voorsprong in de strijd om de titel.
Reageer!

Negende plaats na leerzame race

ASSEN - Met de wetenschap dat er weinig tot niets op het spel stond voor Team Drugsadvies Sidecarshop begonnen Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remmé (Ens) zaterdagmiddag aan de IDM-race op het TT Circuit Assen. Dat het tweetal vanaf de laatste plek toch negende werd, stemde tot tevredenheid.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda