Motorsport

Concert Gea Passies en pianist Johanan Havinga in de Grote Kerk

EMMEN - Op zondagmiddag 15 april wordt in de Grote Kerk een concert gegeven door zangeres Gea Passies en pianist Johanan Havinga. Het duo treedt op met een muzikale voorstelling over de Franse componist Achille Claude Debussy (1862-1918), getiteld â
Reageer!

Desprey en Lupino ruim in de punten in Grand Prix van Spanje

SPANJE - Maxime Desprey van het Gebben Van Venrooy Kawasaki team heeft in de Spaanse Grand Prix in RedSand een twaalfde plaats weten te behalen. Deze positie wist hij in de tweede manche te behalen en samen met de eenentwintigste positie uit de eerste manche was dit goed voor de vijftiende plaats in de Grand Prix. Teamgenoot Alessandro Lupino eindigde met een 17-16 op een zestiende plaats in het dagklassement.
Reageer!

Lars van Berkel laat goede snelheid zien maar scoort niet in Valkenswaard

WAALWIJK - Lars van Berkel Husqvarna SKS Racing NL team heeft in de tweede wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in Valkenswaard laten zien dat hij de snelheid heeft om WK punten te kunnen scoren. In beide manches reed de crosser uit Veghel in de punten maar helaas door valpartijen kwam hij niet tot scoren.
Reageer!

Maxime Desprey verrast in Valkenswaard

VALKENSWAARD - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki team is de tweede wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP in Valkenswaard succesvol verlopen. De jonge Franse rijder Maxime Desprey liet zien zich goed thuis te voelen op het koude Eurocircuit en finishte in beide manches op een twaalfde plaats.
Reageer!

Wisselende successen Gebben Van Venrooy Kawasaki

ROGAT - Het Gebben Van Venrooy Kawasaki team was dit weekend in verschillende kampioenschappen actief. In Arco di Trento stond Alessandro Lupino aan de start in het Italiaanse Kampioenschap. Nadat de regenval ervoor zorgde dat de manche zaterdag ingekort werd zat er na een valpartij bij de start niet meer in dan een 7de positie. Op zondag werd de 2de manche verreden en daar stelde de Kawasaki rijder orde op zaken en sloot de manche af met een zege en neemt hiermee de leiding in het Italiaanse Kampioenschap.
Reageer!

Lars van Berkel net buiten de top tien in Dutch Masters in Markelo

MARKELO - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross 450 in Markelo net buiten de top tien geeindigd. Van Berkel kende een moeilijke eerste manche maar sleepte er toch een veertiende plaats uit. In de tweede manche reed hij een sterke inhaalrace waarbij hij van rond de dertigste plaats helemaal terug reed naar een twaalfde positie.
Reageer!

Jarno is superfit en de motor is super getuned!

EMMEN - Veel getraind in de winterperiode. Zowel hardlopen als krachttraining. De laatste 2 maand heeft hij minder op de motor kunnen trainen i.v.m. het hele slechte weer in Nederland. Door de hevige regenval waren de banen gesloten. Toch hebben we een aantal clubwedstrijden mee kunnen pakken. Ging heel goed. In Nunspeet 2 clubwedstrijden gereden. Waarvan 1 wedstrijd een 3e plek en de laatste een mooi 1e plek! Ook in Westerbork heeft Jarno zich laten zien met 2 wedstrijden waarmee hij een 2e en een 1e plek wist te behalen!
Reageer!

Sem de Lange maakt sterk begin in het ONK 85cc in Gemert,

GEMERT - Sem de Lange van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft in de eerste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap 85cc in Gemert een goede indruk achtergelaten. De crosser uit Weiteveen reed twee sterke manches waarin hij als vijfde en negende over de finish wist te komen. Bastian Boegh Damm liet een goede snelheid zien maar door een aantal valpartijen wist hij niet de resultaten te behalen waarop hij had gehoopt.
Reageer!

Het Podium is geopend

EMMEN - Vanuit de visie van openbaar onderwijs Emmen, ‘Oog voor de wereld’ en de visie op onderwijs is, in samenwerking en medewerking van de Rotaryclub Emmen-Monarch, het idee ontstaan om de kinderen het podium te geven dat ze verdienen. Het team van obs de Brink uit Emmen vindt het belangrijk dat kinderen oog en waardering krijgen/hebben voor eigen en andermans talenten. Het nieuw te bouwen podium biedt hierdoor kansen.
Reageer!

Lars van Berkel pakt podiumplaats in ONK 500 in Gemert

GEMERT - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Gemert op het podium geeindigd. Na wat tegenslag in de eerste manche kwam hij hierin niet verder dan een zevende plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda