Motorsport

Walid Soppe vanaf laatste positie toch nog in de punten

COEVORDEN - Een puntje, dat is de balans die opgemaakt wordt voor Soppe in Oostenrijk. Op de Red Bull Ring moest Soppe in Race 1 vanaf de laatste positie starten door een straf, opgelopen op de Sachsenring.
Reageer!

Wiliam Kruit actief in Vries

VRIES - Zaterdag 23 juli stond William Kruit weer aan de start in het zonovergoten Vries. Hij wist alle 3 manches overtuigend te winnen. Tweede is Christian Wagemans en derde Jeffrey Sijbesma.
Reageer!

Van Berkel en van der Mierden scoren goed in de ADAC in Tensfeld

TENSFELD - Het Husqvarna SKS Racing NL team is met Lars van Berkel en Sven van der Mierden in de top tien geeindigd in de vijfde wedstrijd om de ADAC Masters Series in Tensfeld. Van Berkel wist in de Masters klasse tiende te worden en van der Mierden streed in de Youngster klasse voor de top vijf maar werd uiteindelijk netjes zesde.
Reageer!

Clubcompetitie Motodrome Emmen 2016

EMMER - COMPASCUUM - Hier volgt meer informatie op de volgende poster over de clubcompetitie 2016 van het Motodrome 2016.
Reageer!

Sem de Lange maakt goede comeback op NK in Emmen

EMMER-COMPASCUUM - Scott Smulders van het EMD Racing Kawasaki team is in de laatste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Emmercompascuum in de top tien geeindigd. In de tijdtraining ging het rijden redelijk goed met Scott en hij wist er na verschillende snelle ronden een dertiende tijd uit te halen.
Reageer!

Sem de Lange keert dit weekend terug in de competitie

ST. ISiDORUSHOEVE - Sem de Lange van het EMD Racing Kawasaki team is weer hersteld van zijn gebroken ruggenwervel die hij opliep tijdens de selectiewedstrijd van het Europees Kampioenschap 65cc in St. Isidorushoeve. Sem is sinds kort weer aan het trainen op zijn Kawasaki machine en zal zaterdag in zijn thuiswedstrijd in Emmercompascuum zijn terugkeer maken in de competitie. De conditie van Sem is nog niet op zijn oude niveau en daarom ziet hij deze wedstrijd als een kans om zijn wedstrijdritme weer terug op te bouwen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda