Motorsport

Endeveld en Remme zesde in Finland

IMATRA - Tijdens een internationale zijspanrace op het Finse stratencircuit van Imatra is Team Drugsadvies Sidecarshop als zesde geeindigd. Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remme(Ens) reden de wedstrijd op uitnodiging van de Finse motorbond en beschouwden de race als leerzaam en zinvol. Tijdens de eerste training, afgelopen vrijdag, werd het duo verrast door het stratencircuit. ??Een echte eye-opener.
Reageer!

Alessandro Lupino loopt blessure op in Rusland

ROGAT - De Italiaanse Kawasaki rijder Alessandro Lupino is tijdens een crash in de eerste manche van de Grand Prix van Rusland geblesseerd geraakt. Tijdens een val werd hij geraakt door een andere rijder en liep hierdoor een gebroken borstbeen en 4 breuken op in de rugwervels.
Reageer!

Dubbelslag voor Lars van Berkel in ONK 500 in Gemert

GEMERT - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft op sterke wijze het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Gemert weten te winnen. Van Berkel kon in de beginfase van de eerste manche moeilijk in zijn ritme komen maar vocht zich hier doorheen en won de manche. In de tweede manche kwam hij bij de start ten val en reed vervolgens een dijk van een inhaalrace om alsnog de manche met een veilige voorsprong winnend af te sluiten.
Reageer!

Podiumplekken voor Team Drugsadvies Sidecarshop

KROATIE - Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remme (Ens) hebben op het Circuit van Grobnik, bij Rijeka in Krpatie, in alle drie te verrijden races het podium behaald. Op zaterdagmiddag was in de tweede sprintrace zelfs de overwinning weggelegd voor Team Drugsadvies Sidecarshop. In de andere races eindigden Endeveld en Remme als tweede en derde. Het waren wedstrijden om de International Sidecar Tophy.
Reageer!

Lars van Berkel komt sterk voor de dag in Dutch Masters in Rhenen

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een sterke derde wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross in Rhenen gereden. Met een negende en zevende plaats in de manches werd hij zevende in de daguitslag en pakte hiermee belangrijke punten voor het kampioenschap
Reageer!

Lupino en Paturel scoren in de Grand Prix van Frankrijk

Tijdens de Franse GP in Saint-Jean-d Angly hebben beide rijders uit het Gebben Van Venrooy Kawasaki Team zich goed laten zien. Voor Benoit Paturel was het zijn thuiswedstrijd. In de kwalificatie op zaterdag liet de Franse Kawasaki rijder zien langzaam maar zeker terug te keren op zijn niveau. Op een mooie 10e plaats werd Benoit afgevlagd waarmee hij zich verzekerde van een goede startpositie voor de race van zondag. Alessandro Lupino kwam tijdens de kwalificatie op zaterdag niet verder dan een 12e positie.
Reageer!

Endeveld en Remme zesde en uitgevallen

ASSEN - Voor Kees Endeveld (Grolloo) en Jeroen Remme (Ens) hadden de twee zijspanraces op het TT Circuit, afgelopen zondag, twee gezichten. In de eerste race, zondagochtend, eindigde Team Drugsadvies Sidecar Shop als zesde, maar tegen het einde van de zondagmiddag reed het duo twee ronden voor het einde de pits in.
Reageer!

Leerzaam weekend voor team Streuer met tweede en vierde plek

Het was Team Streuer niet echt te doen om de winst, zondag, tijdens de zijspanrace bij het Ducati-weekend, maar vooral om te testen. Die testen hebben veel informatie verschaft. Daarbij stonden de tweede en de vierde plaats die Bennie Streuer (Grolloo) en Kevin Rousseau (Frankrijk) behaalden in de schaduw.
Reageer!

Maximale score voor Lars van Berkel in het ONK 500 in Harfsen

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Harfsen beide manches naar zijn hand weten te zetten. De crosser uit Veghel wist in zowel de eerste als de tweede manche de koppositie in de beginfase in handen te nemen en scoorde het maximale aantal punten
Reageer!

Alessandro Lupino laat mooie dingen zien in Portugal

PORTUGAL - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing team stond afgelopen weekend in het teken van de Grand Prix in het Portugese Agueda. Na het wegvallen van Marcel Conijn, die tijdens een doordeweekse training een blessure opgelopen had, waren alle ogen op beide MXGP rijders gericht.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda