Motorsport

Wisselende successen Gebben Van Venrooy Kawasaki

ROGAT - Het Gebben Van Venrooy Kawasaki team was dit weekend in verschillende kampioenschappen actief. In Arco di Trento stond Alessandro Lupino aan de start in het Italiaanse Kampioenschap. Nadat de regenval ervoor zorgde dat de manche zaterdag ingekort werd zat er na een valpartij bij de start niet meer in dan een 7de positie. Op zondag werd de 2de manche verreden en daar stelde de Kawasaki rijder orde op zaken en sloot de manche af met een zege en neemt hiermee de leiding in het Italiaanse Kampioenschap.
Reageer!

Lars van Berkel net buiten de top tien in Dutch Masters in Markelo

MARKELO - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om de Dutch Masters of Motocross 450 in Markelo net buiten de top tien geeindigd. Van Berkel kende een moeilijke eerste manche maar sleepte er toch een veertiende plaats uit. In de tweede manche reed hij een sterke inhaalrace waarbij hij van rond de dertigste plaats helemaal terug reed naar een twaalfde positie.
Reageer!

Jarno is superfit en de motor is super getuned!

EMMEN - Veel getraind in de winterperiode. Zowel hardlopen als krachttraining. De laatste 2 maand heeft hij minder op de motor kunnen trainen i.v.m. het hele slechte weer in Nederland. Door de hevige regenval waren de banen gesloten. Toch hebben we een aantal clubwedstrijden mee kunnen pakken. Ging heel goed. In Nunspeet 2 clubwedstrijden gereden. Waarvan 1 wedstrijd een 3e plek en de laatste een mooi 1e plek! Ook in Westerbork heeft Jarno zich laten zien met 2 wedstrijden waarmee hij een 2e en een 1e plek wist te behalen!
Reageer!

Sem de Lange maakt sterk begin in het ONK 85cc in Gemert,

GEMERT - Sem de Lange van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft in de eerste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap 85cc in Gemert een goede indruk achtergelaten. De crosser uit Weiteveen reed twee sterke manches waarin hij als vijfde en negende over de finish wist te komen. Bastian Boegh Damm liet een goede snelheid zien maar door een aantal valpartijen wist hij niet de resultaten te behalen waarop hij had gehoopt.
Reageer!

Het Podium is geopend

EMMEN - Vanuit de visie van openbaar onderwijs Emmen, ‘Oog voor de wereld’ en de visie op onderwijs is, in samenwerking en medewerking van de Rotaryclub Emmen-Monarch, het idee ontstaan om de kinderen het podium te geven dat ze verdienen. Het team van obs de Brink uit Emmen vindt het belangrijk dat kinderen oog en waardering krijgen/hebben voor eigen en andermans talenten. Het nieuw te bouwen podium biedt hierdoor kansen.
Reageer!

Lars van Berkel pakt podiumplaats in ONK 500 in Gemert

GEMERT - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Gemert op het podium geeindigd. Na wat tegenslag in de eerste manche kwam hij hierin niet verder dan een zevende plaats.
Reageer!

Lars van Berkel houdt zich staande in zware int.wedstrijd in Hawkstone Park

EMMEN - Lars van Berkel van Husqvarna SKS Racing heeft zich in het sterke deelnemersveld van de internationale wedstrijd in Hawkstone Park goed staande weten te houden. Van Berkel finishte in beide manches als dertiende en legde in de superfinale beslag op een twintigste plaats.
Reageer!

Gebben van Venrooy Kawasaki team telt af voor seizoen 2018

ROGAT - Voor het Gebben van Venrooy Kawasaki team is het aftellen op het nieuwe seizoen begonnen. Tot op dit moment verloopt de voorbereiding veelbelovend. Al vanaf september is het team druk in de weer met het testen van de motoren en de rijders hebben niets anders gedaan dan getraind om top fit aan het seizoen te kunnen beginnen.
Reageer!

Lars van Berkel sterk twaalfde in Le Touquet

LE TOUQUET - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de loodzware strandrace van Le Touquet dicht bij een top tien plaats gekomen. Van Berkel reed een dijk van een wedstrijd waarin hij na drie uur strijden tegen de elementen op een twaalfde plaats over de finish kwam.
Reageer!

Handbalprogramma 3 en 4 februari

ROLDE - Het handbalprogramma van de landelijke en en district Noord competities zien er vlgens onze correspondent Emmie Suichies voor het komende weekend als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda