SVV ’04 verdiend langs Asser Boys

SCHOONEBEEK - In de zondag 3e klasse C boekte SVV 04 een belangrijke overwinning op het op de tweede plaats staande Asser Boys. Een wedstrijd waarin de strijd en inzet van afstraalde bij de mannen uit Schoonebeek.

Na een 0-0 ruststand viel de ontknoping in de tweede helft. Na een uur spelen was het Harmen Stuiver die zijn ploeg op een 1-0 voorsprong wist te zetten. Dat gaf de ploeg vleugels want vier minuten later was het Heijne die voor de 2-0 voorsprong zorgde. Asser Boys probeerde daarna nog wel iets terug te doen maar het moest tot de 80e minuut wachten toen de aansluiting er kwam via een treffer van Rick Abbas.

2-1 en werd het nog even weer spannend, maar SVV 04 wist daarna de deur op slot te houden. De drie belangrijke punten bleven in eigen huis en daarmee ook iets meer afstand nam van de degradatiezone waarin de verschillen heel klein zijn. Misschien is deze overwinning wel een opmaat nar volgende week wanneer het hoger geplaatste Zwartemeer op bezoek kom. Eindstand dus 2-1.