SC Erica en vv Emmen in evenwicht

ERICA – Op sportpark De Veenschappen op Erica eindigde de wedstrijd in de zondag 1e klasse F tussen Sc Erica en vv Emmen in een 3-3 gelijkspel. De bezoekers uit Emmen namen in de 25e minuut een 1-0 voorsprong via Nick Kroeze en nadat Björn Zwikker op slag van rust ook nog de 0-2 kon scoren leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Emmenaren.

Sc Erica kwam echter als herboren uit de kleedkamer, want het wist via treffers van Patrick Bruins in de 76e minuut en Pelle de Vries, vlak voor het einde nog gelijk te komen. 2-2. Iedereen dacht dat dit wel de eindstand zou worden en zeker al menig supporter richting de kantine ging toen vv Emmen in blessuretijd nog toesloeg en via Nick Kroeze op 2-3 kwam.

Sc Erica kromde daarna nog eenmaal de russen en datr leverde uiteindelijk ook nog een treffer op van Ricardo Bruins. Eindstand na een zinderende slotfase uiteindelijk 3-3.