De lach is terug bij kampioen WKE '16

EEXT - En dat was vanmiddag te zien in de kampioenswedstrijd tegen Eext. Ofschoon kampioenswedstrijd, ze waren verleden week al, zonder te spelen, kampioen geworden. Nou ze speelden vandaag ook als een kampioen.

Nadat Harold Wolters en Jannes Wolters al kansen hadden gehad, was het Henk Bakker die in de 10 minuut zijn 1e treffer binnen schoot. In de 18e minuut was het Willem Bakker die de 2-0 maakte uit een strafschop en een minuut later maakte Ferdy Poelman de 3-0. In de 23ste minuut maakte Harold Wolters met een prachtige lob de 4-0 en in de 34ste minuut punterde Horald Wolters de 5-0 binnen. In de 37ste en in de 43ste minuut maakte Henke Bakker de 6-0 en de 7-0. Ferdy Poelman zette de ruststand op het scorebord, 0-8.

In de tweede helft was Harold Wolters vervangen door Jan Scholten. In de 61ste minuut maakt Henk Bakker de 9-0. Een paar minuten later moet WKE met 10 man verder doordat Ronald Oosting met een dikke enkel naar de kant moet en de wissels al waren opgebruikt. Qua spelbeeld verandert er echter niets, want daarna bepalen Henk Bakker, Ferdy Poelman, Henk Bakker voor de 0-12.

Stefan Moek had de eer om nog de eretreffer te maken. Eindstand 1-12 en het feest kon gaan beginnen.