KONINKLIJKE ONDERSCHEIDINGEN

Koninklijke onderscheiding voor twee bestuursleden De Olieveldruiters

NIEUW SCHOONEBEEK - Zaterdag 15 juni 2024 werden de heren Jan Gommer (66) en Klaas Duursma (61), bestuursleden van de Landelijke Rijvereniging & Ponyclub De Olieveldruiters, koninklijk onderscheiden. Beide bestuursleden, woonachtig in Schoonebeek, werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst in de manege aan de Krag in Nieuw-Schoonebeek ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van De Olieveldruiters. De bijbehorende versierselen werden hen opgespeld door burgemeester Eric van Oosterhout.
Reageer!

Koninklijke onderscheidingen gemeente Emmen

EMMEN - Vanmorgen werd in de Grote kerk in Emmen weer de jaarlijkse lintjesregen van de gemeente Emmen gehouden. Deze keer ging het om 14 Emmenaren, vijf vrouwen en negen mannen, die werden beloond voor hun inzet in het sociale leven en vrijwilligerswerk in de gemeente Emmen of zelfs daarbuiten. Burgemeester Eric van Oosterhout had de eer om de gedecoreerden de versierselen op te spelden en alle gedecoreerden werdem benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Ten Hoor-Reurink

EMMEN - Mevrouw Diny ten Hoor-Reurink uit Emmen werd donderdag 18 april koninklijk onderscheiden. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De bijbehorende versierselen werden haar opgespeld door burgemeester Eric van Oosterhout. Dat gebeurde tijdens een ledenmiddag van de Zonnebloem, afdeling Emmerschans/Emmerhout in de Schepershof, het Waal 400 in Emmen.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw Reina Smit-Weerts

ODOORN/EMMEN - Vandag,donderdag 18 april heeft burgemeester Jan Seton tijdens de gezellige middag van de Zonnebloem afdeling Emmerhout-Emmerschans in Emmen een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Reina Smit-Weerts uit Valthe. Mevrouw Smit is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Mevrouw Smit-Weerts is bijna 23 jaar als vrijwilliger actief bij de afdeling Emmerhout-Emmerschans en Emmen-Angelslo van de Zonnebloem. Haar motto is - Het leven is goed, als je blij en ongedwongen alles voor een ander doet-.
Reageer!

Koninklijke onderscheidingen voor leden ’t Aol’ Volk

EMMEN - Drie leden van t Aol Volk kegen maandag 8 januari een koninklijke onderscheiding. Mevrouw Leny Veldhuis-Teuben (75) en de heren Ab Groote (77) en Anne Tinge (68), allen uit Emmen, worden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De bijbehorende versierselen worden hen opgespeld door burgemeester Eric van Oosterhout. Dat gebeurt tijdens een bijeenkomst in wijkcentrum De Meerstede aan de Nijkampenweg 73 in Emmen.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor drie bestuursleden Hou Vol

BARGER OOSTERVELD - Drie (oud)bestuursleden van ijsvereniging Hou Vol uit Barger Oosterveld kregen vrijdagavond 17 november 2023 een koninklijke onderscheiding. De heren Herman Suelmann (78) uit Emmen, Johan Siekman (77) uit Emmen en Herman Ottens (79) uit Klazienaveen zijn nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout reikte de koninklijke onderscheidingen uit. Dat gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van de ijsvereniging in zaal Melody in Barger-Oosterveld.
Reageer!

Koninklijke Onderscheiding voor de heer Hendrik Lanjouw

NIEUW AMSTYERDAM - De heer Hendrik Lanjouw (72) uit Veenoord heeft woensdag 20 september een koninklijke onderscheiding gekregen. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De bijbehorende versierselen werden hem opgespeld door burgemeester Eric van Oosterhout. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst in café Postkantoor in Nieuw-Amsterdam. De heer Lanjouw heeft binnen een aantal gymnastiekverenigingen zijn sporen ruimschoots verdiend.
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw De Leeuw-Fuhler

BARGER OOSTERVELD - Mevrouw Sandie de Leeuw-Fuhler (72) uit Emmen is 16 september koninklijk onderscheiden. Ze werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout speldde haar de bijbehorende versierselen op. Dat gebeurt tijdens de viering van het 50-jarig bestaan van de Zonnebloem, afdeling Barger-Oosterveld in zalencentrum Melody,
Reageer!

Koninklijke onderscheiding voor Lies Hemme uit Zwartemeer

Lies Hemme-Hölscher (75) uit Zwartmeer is dinsdag 12 september koninklijk onderscheiden. Ze werd benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout speldde haar de bijbehorende versierselen op. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst om 19.30 uur van de Dorpsraad Zwartemeer in dorpshuis De Meerstal in Zwartemeer.
Reageer!

Koninklijke onderscheidingen voor echtpaar Enninga

EMMEN - Gerrie Enninga (69) en Anny Enninga-de Haas (64) uit Klazienaveen hebben zondag 27 augustus 2023 tijdens de afsluiting van het Vliegerfestival bij de Grote Rietplas een Koninklijke Onderscheiding gekregen. Ze zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Eric van Oosterhout speldde de bijbehorende versierselen op. De uitreiking was tijdens de afsluiting van het 35ste Vliegerfeest.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda