Korfbal

EKC 2000 zet zegereeks voort.

EMMEN - EKC 2000 heeft afgelopen zaterdag in een goed gevulde sporthal Bargeres Rood Wit verslagen. De Emmense korfballers kwamen, na een kleine onderbreking van 2 weken, moeizaam uit de startblokken. Vanaf het begin van de wedstrijd wist EKC de zwakkere tegenstander wel onder druk te zetten. Met enkele mooie aanvallen wist de thuisploeg in de eerste helft al de marge op 4 punten te zetten en met een tussenstand van 9-5 gingen de spelers aan de thee.
Reageer!

Districtsfinales in Drachten

DRACHTEN - De districtsfinales van de A-, B- en C-jeugd van het district Noord worden dit jaar voor het eerst in Drachten gespeeld. De nieuwe korfbalhal van KV Drachten/Van der Wiel zal het podium zijn voor een aantal spectaculaire wedstrijden. De ploegen die zullen gaan spelen zijn in dit stadium nog niet bekend, al tekenen zich in alle poules wel duidelijke favorieten aan en zullen de beslissingen snel volgen. De wedstrijden zullen op zaterdag 21 maart gespeeld worden. Het wedstrijdprogramma ziet er als volgt uit: C- Jeugd: 10.00 uur B- Jeugd: 12.00 uur A- Jeugd: 14.00 uur
Reageer!

EKC overtuigend naar winst.

EMMEN - EKC 2000 heeft zaterdag 7 februari de uitwedstrijd tegen Niek overtuigend gewonnen. In een wedstrijd heeft EKC het aanvallend uitstekend gedaan. Er werd maar liefst 20 keer gescoord waarin een aantal heel mooie treffers bij waren. Tegen een wat mindere tegenstander is het belangrijk om de gehele wedstrijd scherp te blijven. Dit was aan Emmense zijde het enige minpunt van de avond.
Reageer!

EKC 2000 houdt hoofd koel

EMMEN - EKC 2000 heeft afgelopen zaterdag in sporthal Emmerhout Lemmer 1 verslagen met 14-11. Vooraf stelde trainer Arjan Vissia dat er gewonnen kon worden maar dat EKC wel voorbereid moest zijn op een pittige partij korfbal. Het duel begon zoals werd verwacht, er werd voor elke meter geknokt met sportieve duels en attractief korfbal en een gelijkopgaande scoreverloop.
Reageer!

EKC 2000 hervind zich na twee nederlagen

EMMEN - EKC 2000 heeft afgelopen zaterdag in en tegen Marknesse de teleurstelling van zich afgeschud en de weg naar winst weer gevonden. Nu was deze tegenstander wel van een ander formaat dan Hellas en Blauw Zwart. Maar toch je moet er toch staan om geconcentreerd te korfballen.
Reageer!

Korfbalprogramma

EMMEN - het korfbalprogramma van de landelijke klassen ziet er voor zaterdag en zondag als volgt uit:
Reageer!

EKC 2000 verliest kostbare punten

EMMEN - EKC heeft, na het verlies van vorige week tegen de koploper Hellas, ook tegen directe concurrent Blauw Zwart uit Wierden punten gemorst. In een spannend duel waren de Emmense korfballers met goed korfbal de Blauw Zwarten in de eerste helft nog de baas. Een snel, geconcentreerd en fanatiek EKC bleef met mooie aanvallen en een goedlopend afstandschot op koers voor het kampioenschap. Ook de tegenstander speelde goed korfbal zodat het publiek op een spannende pot korfbal werd getrakteerd. EKC ging terecht met een 10-8 voorsprong rusten.
Reageer!

EKC 2000 verliest kostbare punten

EKC heeft, na het verlies van vorige week tegen de koploper Hellas, ook tegen directe concurrent Blauw Zwart uit Wierden punten gemorst. In een spannend duel waren de Emmense korfballers met goed korfbal de Blauw Zwarten in de eerste helft nog de baas.
Reageer!

EKC 2000 begint nieuw jaar met winst.

EMMEN - EKC 2000 heeft afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar gewonnen. EKC moest in de 3e klasse korfbal tegen Emmeloord. De korfballers van Emmeloord konden in de eerste 5 minuten van de wedstrijd EKC nog wel volgen. Bij een stand van 1-1 begon het te draaien bij EKC dat simpel wegliep bij de tegenstander.
Reageer!

DOS'46 deelnemer Korfbal Challenge

ROTTERDAM - DOS'46 de trotse lijstaanvoerder uit Nijeveen doet mee aan de achtste editie van de TIME for Korfbal Challenge in het Topsportcentrum in Rotterdam op 27, 28, 29 en 30 december. Aan het toernooi wordt deelgenomen door de drie beste Lotto Korfbal Leagueclubs van vorig seizoen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda