Sjoelen

Ruimte voor agrarische uitbreiding in Schoonloo

Provincie trekt reactieve aanwijzing in ASSEN - Op verzoek van de gemeente Aa en Hunze trekken gedeputeerde staten hun reactieve aanwijzing van juli 2014 in. De aanwijzing maakte de uitbreiding van een agrarisch bedrijf in Schoonloo onmogelijk. Met dit besluit kan de gemeente Aa en Hunze de procedure rondom de omgevingsvergunning alsnog afronden waarna het bedrijf twee pluimveestallen kan bijbouwen.
Reageer!

Jubilaris en kampioenen bij de Brikkenmikkers

KLAZIENAVEEN - Na veel toernooien, veel uitdagingen, veel leerprocessen en vele jaren is het zover dat Jans Sloots een mijlpaal heeft bereikt. Jans loopt al 30 jaar bij sjoelclub ‘De Brikkenmikkers’ waarvan 27 jaar als voorzitter en dat altijd met veel plezier.
Reageer!

Noordelijk koppelkampioenschap sjoelen.

KLAZIENAVEEN - Na het succesvol verlopen Nederlands kampioenschap koppelsjoelen vorige maand, was Klazienaveen opnieuw het strijdtoneel van een koppelsjoeltoernooi. Ditmaal ging het om het open Noordelijk koppelkampioenschap sjoelen.
Reageer!

Drie Nederlandse titels voor de Brikkenmikkers

BARNEVELD - Sjoelvereniging de Brikkenmikkers heeft er weer 3 Nederlandse kampioenen bij! Op 18 april werd in de Veluwehal in Barneveld het Nederlands kampioenschap sjoelen gespeeld. Er werd door ruim 240 mensen gesjoeld in diverse klassen.
Reageer!

Noordbokaal sjoelen naar Herman Depenbrock

MARUM - Herman Depenbrock uit Ter Apel is voor de 4e jaar op rij kampioen geworden van de Noordbokaal. De noordbokaal wordt jaarlijks gespeeld en is verdeeld over 5 toernooien. De finaledag van deze bokaal vond afgelopen zaterdag plaats in Marum.
Reageer!

NK koppelsjoelen Klazienaveen geslaagd

KLAZIENAVEEN - Sporthal De Zon in Klazienaveen was afgelopen zaterdag met 95 koppels uit heel Nederland het toneel van het NK koppelsjoelen 2015. Er werd volop gesjoeld voor de titels in de diverse klassen.
Reageer!

VIJF Noordelijke kampioenen voor de Brikkenmikkers

ROLDE - Op zaterdag 7 maart namen de Brikkenmikkers op de slotdag van het Noordelijk kampioenschap sjoelen in Rolde 5 titels mee terug naar Klazienaveen. Verder werden er 16 afvaardigingen verdiend voor het Nederlands kampioenschap sjoelen. Het toernooi werd gespeeld op 60 sjoelbakken verspreid over 3 wedstrijddagen.
Reageer!

NK Koppelsjoelen in sporthal de Zon Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Op 21 Maart vindt het NK Koppelsjoelen plaats in in sporthal de Zon in Klazienaveen. Er zijn ook variatiesjoelbakken opgesteld waar iedereen op kan sjoelen. Tevens is er een verloting . Ook voor het koppelsjoelen mag iedereen zich opgeven bij jakob.kamminga@ziggo.nl Er vinden open klassen plaats waarvoor geen licenties of anders nodig bent. Voor meer info: www.brikkenmikkers.nl
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda