Sjoelen

Jubilaris en kampioenen bij de Brikkenmikkers

KLAZIENAVEEN - Na veel toernooien, veel uitdagingen, veel leerprocessen en vele jaren is het zover dat Jans Sloots een mijlpaal heeft bereikt. Jans loopt al 30 jaar bij sjoelclub ‘De Brikkenmikkers’ waarvan 27 jaar als voorzitter en dat altijd met veel plezier.
Reageer!

Noordelijk koppelkampioenschap sjoelen.

KLAZIENAVEEN - Na het succesvol verlopen Nederlands kampioenschap koppelsjoelen vorige maand, was Klazienaveen opnieuw het strijdtoneel van een koppelsjoeltoernooi. Ditmaal ging het om het open Noordelijk koppelkampioenschap sjoelen.
Reageer!

Drie Nederlandse titels voor de Brikkenmikkers

BARNEVELD - Sjoelvereniging de Brikkenmikkers heeft er weer 3 Nederlandse kampioenen bij! Op 18 april werd in de Veluwehal in Barneveld het Nederlands kampioenschap sjoelen gespeeld. Er werd door ruim 240 mensen gesjoeld in diverse klassen.
Reageer!

Noordbokaal sjoelen naar Herman Depenbrock

MARUM - Herman Depenbrock uit Ter Apel is voor de 4e jaar op rij kampioen geworden van de Noordbokaal. De noordbokaal wordt jaarlijks gespeeld en is verdeeld over 5 toernooien. De finaledag van deze bokaal vond afgelopen zaterdag plaats in Marum.
Reageer!

NK koppelsjoelen Klazienaveen geslaagd

KLAZIENAVEEN - Sporthal De Zon in Klazienaveen was afgelopen zaterdag met 95 koppels uit heel Nederland het toneel van het NK koppelsjoelen 2015. Er werd volop gesjoeld voor de titels in de diverse klassen.
Reageer!

VIJF Noordelijke kampioenen voor de Brikkenmikkers

ROLDE - Op zaterdag 7 maart namen de Brikkenmikkers op de slotdag van het Noordelijk kampioenschap sjoelen in Rolde 5 titels mee terug naar Klazienaveen. Verder werden er 16 afvaardigingen verdiend voor het Nederlands kampioenschap sjoelen. Het toernooi werd gespeeld op 60 sjoelbakken verspreid over 3 wedstrijddagen.
Reageer!

NK Koppelsjoelen in sporthal de Zon Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Op 21 Maart vindt het NK Koppelsjoelen plaats in in sporthal de Zon in Klazienaveen. Er zijn ook variatiesjoelbakken opgesteld waar iedereen op kan sjoelen. Tevens is er een verloting . Ook voor het koppelsjoelen mag iedereen zich opgeven bij jakob.kamminga@ziggo.nl Er vinden open klassen plaats waarvoor geen licenties of anders nodig bent. Voor meer info: www.brikkenmikkers.nl
Reageer!

Sjoelers Jaquelien en Jonas Klunder in reclamespots op TV.

KLAZIENAVEEN – De 15-jarige Jacquelien Klunder uit Nieuw Dordrecht en lid van sjoelvereniging de Brikkenmikkers in Klazienaveen speelt een rol in tv reclame. Het gaat om een reclamespot van A.S.R. waarin aandacht wordt gevraagd voor minder bekende sporten zoals sjoelen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda