Sjoelen

Elly Mensen dubbel wereldkampioen sjoelen

KLAZIENAVEEN - Eerste worden bij de dames en eerste bij de landenwedstrijd betekende dat Elly Mensen uit Klazienaveen het afgelopen weekend dubbelvoudig wereldkampioen sjoelen werd. Tijdens deze wereldkampioenschappen eindigde Elly Mensen na een zenuwslopende finale tegen Ida Maytum op een eerste plaats. In deze categorie deed clubgenoot Jacquelien Klunder het ook prima door achter Ida Maytum beslag te leggen op de bronzen medaille.
Reageer!

De Brikkenmikkers actief in Voorthuizen

VOORTHUIZEN - Afgelopen zaterdag vond het NK Team-sjoelen plaats in Voorthuizen. Door 46 teams (4 personen per team) werd in 6 verschillende klassen (Hoofdklasse, 1ste, 2de, 3de, 4de en 5de klasse) gestreden om de Nederlandse titels.
Reageer!

Nederland wint sjoelinterland

BENEDEN-LEEUWEN - Zaterdag 2 september werd er gesjoeld in de Rosmolen in Beneden-Leeuwen. Hier vond het Interland (Nederland, Duitsland en Frankrijk) plaats. Aan dit toernooi mogen alleen de beste sjoelers van Nederland mee doen. Dit keer waren er 2 personen van de Brikkenmikkers bij, te weten Elly Mensen die door haar goede score waarbij ze een gedeelde eerste plaats behaalde op het NK Individueel en Jannie Koops.
Reageer!

Drie Nederlandse kampioenen voor de Brikkenmikkers

BARNEVELD - Tijdens het NK sjoelen van afgelopen zaterdag mochten er zich 3 leden van sjoelvereniging de Brikkenmikkers uit Klazienaveen laten kronen tot Nederlands kampioen in hun klasse. De plaats van handeling was de Veluwehal in Barneveld, dat al sinds jaar en dag het toneel is van dit kampioenschap in april. De Brikkenmikkers hadden in deze finale 15 geplaatste sjoelers in diverse klassen.
Reageer!

De Brikkenmikkers op schema voor het NK sjoelen

ROLDE - Afgelopen zaterdag vond de ontknoping van het Noordelijk kampioenschap sjoelen plaats in Rolde. Tijdens dit kampioenschap zijn de provincies Groningen en Drenthe vertegenwoordigt. Dit was de laatste wedstrijddag in een reeks van 3 waarbij men zich tevens voor het Nederlands kampioenschap kon plaatsen. Sjoelvereniging de Brikkenmikkers uit Klazienaveen mocht deze editie 8 Noordelijke kampioenen bijschrijven. Dit is een verbetering ten opzichte van vorig seizoen, toen deze vereniging hier 7 kampioenen liet noteren. In de eindstand werden er 16 podiumplaatsen behaald in diverse klassen en 18 afvaardigingsplaatsen voor het Nederlands kampioenschap sjoelen dat op 15 april in Barneveld gehouden zal worden. Met de Noordelijke kampioenen en afgevaardigden hopen de Brikkenmikkers hoge ogen te gooien op het komende NK.
Reageer!

De Brikkenmikkers op schema voor het NK sjoelen

ROLDE - Afgelopen zaterdag vond de ontknoping van het Noordelijk kampioenschap sjoelen plaats in Rolde. Tijdens dit kampioenschap zijn de provincies Groningen en Drenthe vertegenwoordigt. Dit was de laatste wedstrijddag in een reeks van 3 waarbij men zich tevens voor het Nederlands kampioenschap kon plaatsen. Sjoelvereniging de Brikkenmikkers uit Klazienaveen mocht deze editie 8 Noordelijke kampioenen bijschrijven.
Reageer!

Brikkenmikkers willen wereldduurrecord sjoelen verbeteren

KLAZIENAVEEN - Sjoelvereniging De Brikkenmikkers uit Klazienaveen gaan zaterdag 18 en zondag 19 juni een nieuw wereldduurrecord sjoelen proberen neer te zetten. Dit betreft het 20-2 systeem dat ook wordt gespeeld op de wereldkampioenschappen.
Reageer!

Huldiging sjoelvereniging de Brikkenmikkers

KLAZIENAVEEN - Zoals ieder jaar worden ook dit jaar alle leden die prijzen hebben gewonnen op NK's , WK's en selectiewedstrijden weer door onze vereniging gehuldigd.
Reageer!

Ronald Gossen en Peter Heijne gaan hun eigen record van 24 uur sjoelen aanvallen

EMMEN - Morgen, zaterdag 2 April gaan Ronald Gossen en Peter Heijne gaan hun eigen record van 24 uur sjoelen proberen te verbeteren naar 28 uur. Dit alles vindt plaats vanaf 12.00 uur in Het Cafe aan de Peyserhof in Angelslo en zal bij het halen van het record eindigen op zondag 3 April om 16.00 uur.
Reageer!

Nederlands kampioenen sjoelen gehuldigd

KLAZIENAVEEN - Bij het NK sjoelen in Barneveld hebben de Brikkenmikkers drie Nederlandse kampioenen opgeleverd. Jacquelien Klunder (meisjes), Esme Le Clercq (klasse I), Piet van de Bulk (klasse H) en Nico Stuut die samen met Piet van de Bulk Nederlands kampioen koppelsjoelen werd..
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda