Sjoelen

Koppeltoernooi Brikkenmikkers succesvol verlopen

KLAZIENAVEEN - Sjoelclub de Brikkenmikkers uit Klazienaveen heeft zaterdag haar jaarlijkse koppeltoernooi gehouden. Met 41 koppels was het toernooi volledig bezet. Van de deelnemende koppels van de organiserende club vielen er slechts drie in de prijzen.
Reageer!

Dag met gemengde gevoelens sjoelers de Brikkenmikkers Klazienaveen

ROLDE - Zaterdag vond de tweede voorronde wedstrijd teams plaats in Rolde, de sjoelers van de Brikkenmikkers konden geen vervolg geven aan de prima start tijdens de eerste wedstrijddag. Het 1e team moest nu duidelijk hun meerdere erkennen in Ter Apel 1 maar wat nog zuurder was het gezamenlijke gemiddelde zakte net onder de 138 zodat men zich niet plaatste voor de finale van het N.K.
Reageer!

Goede start sjoelers de Brikkenmikkers Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - Zaterdag vond de eerste voorronde wedstrijd teams plaats in Rolde, en ook dit jaar was sjoelvereniging de Brikkenmikkers uit Klazienaveen weer met een groot aantal teams vertegenwoordigd In totaal deden er 5 teams mee van de club uit Klazienaveen.
Reageer!

Avondsjoelwedstrijd Brikkenmikkers groot succes

KLAZIENAVEEN - Ook dit jaar was de avondsjoeltoernooi van de Brikkenmikkers uit Klazienaveen weer een groot succes. Er was zelfs een record aantal deelnemers ( 95 ) en door wat kunst en vliegwerk kon iedereen meedoen. Deze avond stond een beetje in het teken van de revanche van het NK want de kampioen van 2007 en van 2009 streden in Klazienaveen weer om de hoogste eer.
Reageer!

Elly Mensen Nederlands Kampioene Sjoelen 2009

NIJMEGEN - Op de zaterdag in Nijmegen gehouden finale sjoelen 2009 is Elly Mensen zeer verrassend Nederlands kampioen geworden in de hoofdklasse dames. Na de eerste ronde wist Elly zeer verrassend de leiding te nemen met een voorsprong van 5 punten op de kampioene van 2007 (1437 tegen 1432)
Reageer!

Stratentoernooi Klazienaveen geslaagd

KLAZIENAVEEN - Het 12e stratensjoeltoernooi van Klazienaveen is afgelopen zaterdag gewonnen door Hartman Drenthe uit het tuinbouw gebied. Al na de eerste ronde hadden ze een dergelijk grote voorsprong opgebouwd dat de eindsprint van Roer in de 2e ronde bij lange na niet genoeg was om alsnog de overwinning te pakken.
Reageer!

Sjoelers Brikkenmikkers weer in de prijzen

ROLDE - De Sjoelers van De Brikkenmikkers uit Klazienveen vielen weer in de prijzen tijdens voorronden voor het NK Sjoelen in Barneveld plaatsten zich 9 sjoelers. Tijdens de afgelopen zaterdag in Rolde gehouden 3e voorronde wedstrijd voor plaatsing voor het Nederlands kampioenschap sjoelen in Rolde waren er weer veel ere plaatsen voor de sjoelers uit Klazienaveen.
Reageer!

Sjoelers Brikkenmikkers weer in de prijzen

ROLDE - Tijdens de afgelopen zaterdag in Rolde gehouden 2e voorronde wedstrijd voor plaatsing voor het Nederlands kampioenschap sjoelen, waren er weer een aantal ere plaatsen voor de sjoelers uit Klazienaveen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda