Sjoelen

Avondsjoeltoernooi 2012 Brikkenmikkers Klazienaveen weer een groot succes

KLAZIENAVEEN - Ook dit jaar was de avondsjoeltoernooi van de Brikkenmikkers uit Klazienaveen weer een groot succes. Er waren niet minder als 87 deelnemers. De deelnemers kwamen ook dit jaar weer van heinde en ver (o.a. Almelo. Drachten, Groningen en Winschoten) Er werd weer een heftige strijd uitgevochten in de diverse klassen. Dit was de laatste wedstrijd voor de zomerstop bij de Brikkenmikkers, in het nieuwe seizoen die in september weer start zijn nieuwe leden van harte welkom.
Reageer!

Jonas en Jaquelien Klunder prolongeren NK jeugdtitels

BARNEVELD - Tijdens de afgelopen zaterdag gehouden N.K. sjoelen in Barneveld heeft Jonas Klunder van de Brikkenmikkers in de jeugd B klasse zijn titel geprolongeerd met een gemiddelde van maar liefst 131,00 punten. Zus Jacquelien maakte het familie feestje compleet door kampioen in de jeugd C klasse te worden. Het moest deze dag echt weer van de jeugd komen, want de senioren sjoelers kwamen er niet aan te pas op ??n uitzondering na. Albert van Urk leverde een prima prestatie door 2e te worden in de E klasse. Na de 1e ronde stond hij nog op een 5e plaats, maar door een geweldige 2e ronde van 1322 punten klom Albert naar plaats twee.
Reageer!

Weer successen voor sjoelers Brikkenmikkers Klazienaveen

Moeder en dochter Klunder Nederlands kampioen in de E klasse LOTTUM - Afgelopen zaterdag vond in het Limburgse Lottum het Nederlands Kampioenschap koppelsjoelen plaats en ook een aantal sjoelers van de Brikkenmikkers deden hier aan mee en niet onverdienstelijk. In de B klasse werden Eric Mensen en William Leusink 3e , vorig jaar waren ze nog tweede maar de concurrentie is moordend. In de D klasse was er voor Jaquelien en broer Jonas Klunder ook een zeer verdienstelijke 3e plaats.
Reageer!

Fantastische dag Sjoelers Brikkenmikkers

ROLDE - Ook op de 3e wedstrijddag vielen van de 24 deelnemers van de Brikkenmikkers er weer een groot aantal in de prijzen. Op deze laatste wedstrijd van de voorronde voor het N.K. in april te Barneveld werd er weer hard gestreden om de punten want vandaag werd beslist wie wel en niet naar de finale gaan. De dagprijzen werden door de volgende sjoelers behaald: 2e William Leusink N.K.
Reageer!

15e Stratentoernooi sjoelen Klazienaveen opnieuw een prooi voor Dordsedijk

KLAZIENAVEEN - Het 15e stratensjoeltoernooi van Klazienaveen is afgelopen zaterdag evenals vorig jaar gewonnen door Dordsedijk. Hartman Drenthe 1 uit het tuinbouwgebied moest ook dit jaar genoegen nemen met een 2e plaats Het team uit de Stellingstraat ZZ werd zeer verdienstelijk derde.
Reageer!

15e Stratensjoeltoernooi op zaterdag 25 februari

KLAZIENAVEEN -Op zaterdag 25 februari 2012 organiseert sjoelvereniging de Brikkenmikkers uit Klazienaveen alweer voor de 15e keer het stratentoernooi. Het toernooi begint om 13.00 uur en eindigt rond 17.30 uur. Het toernooi vindt plaats zoals alle voorgaande jaren in het clubgebouw aan de Horizon 76 (school de Planeet) Er wordt gesjoeld in teams van 5 personen jong of oud maakt niet uit en per team mag er 1 actieve bondssjoeler (ANS) deelnemen.
Reageer!

Rijke medailleoogst sjoelers de Brikkenmikkers Klazienaveen

ROLDE / Afgelopen zaterdag vond in Rolde de 2e voorronde voor het N.K. sjoelen plaats. Ook deze dag waren er weer een groot aantal sjoelers van de Brikkenmikkers present en niet onverdienstelijk, want er werden niet minder als 8 ereplaatsen behaald, tel daar nog eens 4 x een 4e plaats bij op en het was weer een prima sjoeldag voor de sjoelers uit Klazienaveen De volgende sjoelers vielen in de prijzen:
Reageer!

15e Stratensjoeltoernooi op zaterdag 25 februari

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 25 februari 2012 organiseert sjoelvereniging de Brikkenmikkers uit Klazienaveen alweer voor de 15e keer het stratentoernooi. Het toernooi begint om 13.00 uur en eindigt rond 17.30 uur. Het toernooi vindt plaats zoals alle voorgaande jaren in het clubgebouw aan de Horizon 76 (school de Planeet) Er wordt gesjoeld in teams van 5 personen jong of oud maakt niet uit en per team mag er 1 actieve bondssjoeler (ANS) deelnemen.
Reageer!

Rijke medailleoogst sjoelers de Brikkenmikkers Klazienaveen

ROLDE - Afgelopen zaterdag vond in Rolde de 2e voorronde voor het N.K. sjoelen plaats. Ook deze dag waren er weer een groot aantal sjoelers van de Brikkenmikkers present en niet onverdienstelijk, want er werden niet minder als 8 ereplaatsen behaald, tel daar nog eens 4 x een 4e plaats bij op en het was weer een prima sjoeldag voor de sjoelers uit Klazienaveen.
Reageer!

Brikkenmikkers volop in de prijzen tijdens teamsjoelen

Zaterdag vond de tweede voorronde wedstrijd teams plaats in Rolde, de sjoelers van de Brikkenmikkers vielen met alle 4 de teams in de prijzen. Het 1e team werd deze dag 1e en tevens 1e in de eindstand en daarmee kampioen van regio Noord. Het 2e team uitkomend in de 2e klasse werd deze dag 3e en ook in de eindstand werden ze 3e slechts 3 punten achter nummer 2. Daar er slechts 2 afvaardiging plaatsen in deze klasse waren te verdienen vielen ze net buiten de boot.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda