Sjoelen

Brikkenmikkers volop in de prijzen tijdens teamsjoelen

ROLDE - Zaterdag vond de tweede voorronde wedstrijd teams plaats in Rolde en de sjoelers van de Brikkenmikkers uit Klazienaveen vielen met alle vier teams weer in de prijzen. Het eerste team werd deze dag 3e maar in de eindstand werden ze 2e en het gemiddelde van het team was boven de 138,00 zodat ze zich tevens plaatsten voor het N.K. Zowel het tweede, derde en vierde team werden deze dag winnaar in hun klasse. Het tweede en vierde team plaatsten zich eveneens voor de finale van het Nederlands kampioenschap Tevens werden beide teams kampioen van regio noord.
Reageer!

Jeugd Brikkenmikkers presteert prima tijdens N.K. sjoelen

BARNEVELD - Tijdens de afgelopen zaterdag gehouden N.K. sjoelen in Barneveld hebben de jeugdleden van de Brikkenmikkers uit Klazienaveen prima gepresteerd. In de jeugd B werd William Leusink met een gemiddelde van 128.40 tweede. In de jeugdklasse C werd Jonas Klunder met een gemiddelde van 113.50 ook tweede en zus Jacquelien werd in deze klasse keurig derde met 111.35. In de jeugd klasse D werd Louise Klunder 8e. De senioren kwamen er niet aan te pas en Manfred Ravens was de hoogst geplaatste met een 8e plaats in de hereb B Klasse. Komende zaterdag vindt de finale om de Noord bokaal plaats en een week later zaterdag 1 mei is in Klazienaveen het jaarlijkse avondtoernooi die al weer bijna volgeboekt is.
Reageer!

Hartman Drenthe wint stratentoernooi De Brikkenmikkers

KLAZIENAVEEN - Het 13e stratensjoeltoernooi van Klazienaveen is afgelopen zaterdag evenals vorig jaar gewonnen door Hartman Drenthe uit het tuinbouw gebied. Dit team is zo sterk dat de andere teams er bijna niet aan te pas komen. Dordsedijk, de nummer 2 van vorig jaar stond ook nu na de 1e ronde 2e maar een sterke eindsprint van Roer voorkwam dat de uitslag een kopie werd van vorig jaar. De uitslag in groep A was uiteindelijk: 1e Hartman Drenthe (tuinbouwgebied) 2e Roer en 3e werd Dordsedijk.
Reageer!

13e Stratensjoeltoernooi op zaterdag 27 maart

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 27 maart 2010 organiseert sjoelvereniging de Brikkenmikkers uit Klazienaveen alweer voor de 13e keer het stratentoernooi van Klazienaveen. Het toernooi begint om 13.00 uur en eindigt rond 17.30 uur. Het toernooi vindt niet op straat plaats maar in het clubgebouw aan de Horizon 76 (school de Planeet) Er wordt gesjoeld in teams van 5 personen jong of oud maakt niet uit en per team mag er 1 actieve bondssjoeler (ANS) deelnemen. Na 10 bakken worden de teams ingedeeld in de klassen A en B en per klasse zijn er 3 prijzen te verdienen.
Reageer!

Sjoelers Brikkenmikkers weer in de prijzen

KALZIENAVEEN - Ook op de 3e wedstrijddag vielen er weer een aantal sjoelers van de Brikkenmikkers uit Klazienaveen in de prijzen. Op deze laatste wedstrijd van de voorronde voor het N.K. in april te Barneveld werd er weer hard gestreden om de punten want vandaag werd beslist wie wel en niet naar de finale gaan. De dagprijzen werden door de volgende sjoelers behaald
Reageer!

Sjoelers De Brikkenmikkers weer succesvol

KLAZIENAVEEN - Afgelopen zaterdag vond in tegenstelling tot normaal de 2e voorronde voor het N.K. sjoelen plaats in Klazienaveen en niet in Rolde ,deze had al in januari plaats moeten vinden maar door de weersomstandigheden is deze toen afgelast. En aangezien de sporthal in Rolde op geen enkele andere zaterdag beschikbaar was werd er uitgeweken naar de sjoelarena van de Brikkenmikkers in Klazienaveen. Ook deze dag waren er weer een groot aantal sjoelers van de Brikkenmikkers present en niet onverdienstelijk.
Reageer!

Goede start sjoelers de Brikkenmikkers Klazienaveen

ROLDE - Afgelopen zaterdag vond in Rolde de 1e voorronde voor het N.K. sjoelen plaats deze had al in januari plaats moeten vinden maar door de weersomstandigheden is deze toen afgelast. Ook deze dag waren er weer een groot aantal sjoelers van de Brikkenmikkers present en niet onverdienstelijk. De volgende sjoelers vielen in de prijzen: Hoofdklasse Heren B: 3e Manfred Ravens. Klasse E: 1e Hennie Huizing; 3e Jakob Kamminga. Klasse I: 2e Piet Kroone. Jeugd: 1e William Leusink; 2e Jacquelien Klunder. Zes sjoelers eindigden op de 4e plaats, wat de meest ondenkbare plaats is tijdens de wedstrijden. Maar ze staan er wel goed voor om zich te plaatsen voor het N.K. uiteraard. Volgende week vindt al de 2e wedstrijd plaats in het onderkomen van de Brikkenmikkers in Klazienaveen.
Reageer!

Goede start sjoelers de Brikkenmikkers Klazienaveen

ROLDE - Afgelopen zaterdag vond in Rolde de 1e voorronde voor het N.K. sjoelen plaats deze had al in januari plaats moeten vinden maar door de weersomstandigheden is deze toen afgelast. Ook deze dag waren er weer een groot aantal sjoelers van de Brikkenmikkers present en niet onverdienstelijk. De volgende sjoelers vielen in de prijzen:
Reageer!

5e team Brikkenmikkers Nederlands kampioen

KLAZIENAVEEN - Afgelopen zaterdag werd het 5e team van de Brikkenmikkers in Voorthuizen Nederlands kampioen sjoelen in de 6e klasse. Het team bestaande uit Jonas Klunder, Ellen de Vries, Jacqueliene Klunder en Louise Klunder pakten na de noordelijke titel ook de Nederlandse titel in deze klasse een uitstekende prestatie van deze jeugdige sjoelers resp. 9 jaar, 11 jaar , 10 jaar en 7 jaar !!!! samen kwamen ze op een gemiddelde van 103.36 en hadden ze 15 punten voorsprong op nummer 2.
Reageer!

Koppeltoernooi Brikkenmikkers succesvol verlopen

KLAZIENAVEEN - Van heinde en ver kwamen ze afgelopen zaterdag weer naar Klazienaveen voor het jaarlijkse koppeltoernooi van de Brikkenmikkers. Blijkbaar heeft Klazienaveen toch iets bijzonders want bijna altijd is het volle bak in de sjoelarena in Klazienaveen, want met 41 koppels was het helemaal vol. Van de deelnemende koppels van de organiserende vielen er slechts 3 in de prijzen In de A klasse werden Sjaak de Vries en Eric Mensen 2e, en in de E klasse behaalde het jeugdige koppel Ellen de Vries en Jacquelien Klunder de eerste plaats en werden Ilona Pol en Johan Oost 3e. Zaterdag 28 november is weer een belangrijke dag voor de Brikkenmikkers want dan wordt de finale van N.K. teams in Voorthuizen gehouden en hier zullen 2 teams meestrijden om de titel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda