Vechtsporten

Vereniging Aikido Aikido Emmen

EMMEN ? Bent u misschien ook ge?nterreseerd in Aikido zelfverdediging? Dan is de vereniging Aikikai Aikido Emmen(V.A.A.E.) het adres voor u. Vanaf 27 augustus begint het nieuwe seizoen weer in de gymzaal de Opstik aan de Stroetweg 10 in Emmen. Iedereen vanaf 16 jaar is dan van harte welkom om een eerste gratis proefles mee te maken. Mocht het u bevallenen dan kunt u daarna gebruikmaken van een kennismakingsaanbieding van 10 aaneensluitende lessen voor ? 60.--. De trainingen vinden overigens plaats op vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur. Meer informatie over de vereniging en de condities kan men ook vinden op info@aikido-emmen.nl
Reageer!

Patrick Zondag Nederlands kampioen karate

BARENDRECHT - Vandaag heeft karate team Kyokuhin Reilman onder leiding van Joop Reilman 8e dan kyokushin karate 5 titels behaald op het Nederlands kampioenschappen jeugd te Barendrecht. Er deden in totaal 6 jeugdleden mee aan het toernooi waar er 5 van in de prijzen vielen. Patrick Zondag zwarte band karate werd 1ste bij het talenten toernament. Yamani Kallan stond tegen over zijn broertje Djilani Kallan in de finale waarin Yamani uiteindelijk de eerste plaats haalde. Een 2e plaats dus voor Djilani Kallan. Maaike Kip werd 3e bij de dames. Wallied Afifi werd 2e na een goed toernooi. Ddewi Kallan werd uiteindelijk uitgeschakeld voor een 3e plaats en eindigde als vierde. Al met al een goed toernooi voor Dojo Reilman die zich nu kan gaan opmaken voor het europees kampioenschappen, die dit jaar nog zullen plaats vinden.
Reageer!

Wereldkampioen karate Henrik Zandbergen in Exloo gehuldigd

Wereldkampioen karate Henrik Zandbergen uit 1e Exlo?rmond is dinsdag in het bijzijn van familie, vrienden en bekenden op het gemeentehuis in Exloo door sportwethouder Frits Alberts van de gemeente Borger Odoorn gehuldigd. De wereldkampioen werd door de sportwethouder gefeliciteerd met zijn kampioenschap en kreeg naast een ingelijste foto een kadocheque overhandigd. Henrik Zandbergen won begin oktober de wereldkampioenschappen All-style karate van de International Budo Federation.
Reageer!

Mega Clinic Dag in sporthal Angelslo

EMMEN - Op woensdagmiddag 28 oktober van 13.00 tot 19.00 vindt er in de Hakahal in Angelslo een mega clinic dag plaats. Op die dag kunnen alle kinderen in de wijk Angelslo en Emmerhout uit de groepen 5 t/m 8 kennismaken met verschillende sporten. Zo kunnen ze meedoen met: kickboksen, Judo, handbal en hockey. Er zal ook een grote stormbaan aanwezig zijn. Ook kunnen de kinderen kijken naar kickboks- en judodemonstraties. Het evenement is geheel vrijblijvend, dus de kinderen kunnen komen en gaan wanneer ze willen.Kledingvoorschrift: Sportkleding + zaalschoenen.
Reageer!

Wethouder huldigt wereldkampioen karate Henrik Zandbergen

EXLOO - Wereldkampioen karate Henrik Zandbergen wordt op dinsdag 27 oktober gehuldigd op het gemeentehuis in Exloo. De 16-jarige sportman uit 1e Exlo?rmond won begin oktober de wereldkampioenschappen All-style karate van de International Budo Federation. Sporthouder wethouder Frits Alberts zal de kampioen huldigen.
Reageer!

Open Drents Judokampioenschap groot succesGROOT SUCCES 17 okt 2009

EMMEN - Met 600 deelnemers uit binnen en buitenland waaronder nationale kampioenen was het 4e ODJK een groot succes. Ongeveer 700 toeschouwers genoten de gehele dag in sporthal Angelslo van topjudo. Judovereniging Vos scoorde ook goed op hun eigen toernooi. Vera Oosterhuis won haar wedstrijden overtuigend en won de finale met een schitterend ippon. Niels Breider won de finale tegen een sterke Zweed ook met ippon.
Reageer!

Thai-Boxing Gala Garuda Gym super

EMMEN - Het is Noorder dierenpark of Eden hotel?. De keuze is snel gemaakt en wij kiezen voor de tweede optie. Na onze heilige koe toevertrouwd te hebben aan het uitgestrekte asfaltweiland naast het Eden hotel, begeven wij ons richting de ingang. Wat ons meteen opvalt is de professionele organisatie en de geweldige locatie die men heeft weten te realiseren voor dit gala. Als we, na een heerlijke bak koffie, de arena betreden blijkt dat de organisatie haar zaken erg goed voorbereid heeft. Een mooie en goed verlichte ring, tot genoegen van fotograaf Marnix, een 220v aansluiting voor mijn laptop en 17 mooie partijen in het vooruitzicht, wat wil een mens nog meer op een zaterdagavond.
Reageer!

Spectaculair Internationaal Thai-Boxing Gala in Eden Hotel

EMMEN - Op zaterdag 10 oktober (vandaag) zal het Eden Hotel weer de arena zijn voor het jaarlijks terugkerend Thai-Boxing Gala, georganiseerd door promotor Marc Hobers van Garuda Gym Emmen. In totaal staan er 17 gevechten op het programma, waarvan maar liefst 5 interlands, met vechters uit Thailand, Ierland, Duitsland en uiteraard Nederland. De interland Nederland ? Thailand, ??n van de hoogtepunten van de avond, zal plaatsvinden volgens Thaise regels, dus met ellebogen en knietechnieken naar het hoofd. De Thai Paowarit is kampioen van het gerenomeerde Rachadamnern stadion in Bangkok - Thailand. Hij neemt het in de A-klasse op tegen Tommy Biric uit Rotterdam.
Reageer!

Patrick Zondag uigeschakeld

BUDAPEST - Na twee dagen hard knokken en twee rondes verder is de W.K. voor Patrick Zondag afgelopen. Patrick had zich geplaatst bij de laatste 32 (wat op zich al een hele prestatie is ) maar moest (naar scheidsrechters beslissing, zeg maar dwaling) zijn meerdere erkennen in de Canadees Sean Edward. Jammer maar het is niet anders. Op 15 november wacht hem weer de Oyama Cup en medio december de Europeese titelstrijd.
Reageer!

Nederlandse kampioenschappen boksen jeugd

Luka Oluic heeft eerste titel binnen voor Boksvereniging Klazienaveen. Zondag waren de finales van de Nederlandse kampioenschappen in Nieuwegein. Luka deed mee in het weltergewicht - 69 kg. jeugd. Zijn tegenstander kwam uit Limburg van boksvereniging "de amateur"ook bekend als de boksclub van Arnold van der Leijde. Na een gelijk opgaande eerste ronde ging Luka direct vanaf de gongslag van de tweede ronde met lange linkse en rechtse direkten van start.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda