Zaalvoetbaltoernooien

Terugblik voorronde 29e Univ? Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten

GIETEN - De eerste week van het Univ? Kerstzaalvoetbaltoernooi, waarin de voorrondes werden gespeeld, is erg sportief verlopen. Het scheidsrechterskorps hoefde nauwelijks kaarten uit te delen. Alle favorieten hebben zich geplaatst voor de halve finales, die op 28, 29 en 30 december in Sporthal De Goorns worden gespeeld. De finalisten van vorig jaar, Annen, LTC, Muntendam en Valthermond, maakten ook nu weer een beste indruk. Geen van deze teams kwam in de problemen en allen behaalden de groepswinst.
Reageer!

"ladiesnight Jan Bralten toernooi groot succes".

MEPPEL - Donderdagavond werd er voor het eerst in de 23e jarige historie van het Jan Bralten toernooi en damestoernooi georganiseerd. Voor de organisatie een test.De gedachten van Kijff en Broers waren natuurlijk het promoten van het dames voetbal, de snelst groeiende sport van Nederland maar ook het enthousiasme van de meiden en het publiek. Het werd een onvergetelijke avond met geweldig voetbal waar menig herenteam nog een voorbeeld aan kan nemen. Goed combinatievoetbal, pana's en wonderschone doelpunten.
Reageer!

VKW B1 de sterkste op Albert Heijn Kortwijk Vuurwerktoernooi

SLEEN ? Het is de B-junioren van Sleen net niet gelukt om dinsdag het eigen Albert Heijn Kortwijk Vuurwerktoernooi op haar naam te schrijven. In een meer spannende dan goede finale was VKW op het parket van sporthal Broekveld in Sleen met 2-1 net te sterk. De ploeg uit Westerbork was iets koelbloediger en effectiever in de afwerking waardoor het terecht de eerste dag van dit goed georganiseerde zaaltoernooi won. De strijd om de kleine finale werd een reglementaire overwinning voor Rolder Boys, omdat Bargeres het na de halve (kruis)finale voor gezien hield. Meerdere jongens prefereerden het verdienen van geld boven een nog te spelen wedstrijd om de derde en vierde plaats.
Reageer!

Hoogeveen wint Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN ? Hoogeveen is winnaar geworden van de 33ste editie van het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi. In een bloedstollende finale versloeg Hoogeveen HODO uit Hollandscheveld met 8-6 na een 4-0 ruststand. De strijd om de derde plaats werd gewonnen door Erica, dat HZVV met 3-1 versloeg. Go Ahead Kampen werd vijfde door een 5-4 zege op Titan, dat als zesde eindigde. De finale in sporthal Angelslo werd een sfeervol sportevenement met zo?n tweeduizend toeschouwers.
Reageer!

HZVV zesde finale Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi

EMMEN ? HZVV heeft zich via een bloedstollende tussenronde als zesde en laatste geplaatst voor de finale van het Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi op zaterdag 9 januari. In een gezellig drukke sporthal Angelslo eindigde HZVV op doelsaldo voor het verrassende ZBC. Het verschil tussen HZVV en ZBC was uiteindelijk maar een doelpunt in het voordeel van de Hoogeveners. De beslissing viel in het duel tussen Dalen en HZVV, waarbij HZVV bij een 2-3 achterstand 23 seconden voor tijd de benodigde gelijkmaker scoorde, waardoor de titelverdediger opnieuw via de tussenronde de finale bereikte.
Reageer!

Halve Finale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - De halve finale poules van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi kenden spannende wedstrijden met in bijna elke poule pas een beslissing in de allerlaatste wedstrijden. De uitslagen en eindstanden zien er als volgt uit:
Reageer!

Hodo, Dalen en CEC scoren maximaal bij Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Kwartfinale Protos-Weering toernooi zit vol verrassingen STEENWIJKSMOER ? De kwartfinale van het 33ste Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi heeft weer heel wat verrassingen opgeleverd. Enkele opmerkelijke halve finalisten zijn CEC, Hardenberg ?85, ZBC, EMMS, Dwingeloo en Voorwaarts Westerhaar. Noordscheschut, SVBO, Dedemsvaart en Nieuw Buinen haalden de halve finale niet en dat waren toch wel verrassende uitvallers. De kwartfinale verliep uitstekend zonder wanklank, met soms uitpuilende sporthallen, veel spannende wedstrijden en in veel sporthallen een geweldige ambiance. De organisatie is dan ook erg tevreden over de wijze waarop het toernooi tot nu verloopt.
Reageer!

SVV?04 net niet naar halve finales.

COEVORDEN - In een sfeervolle Drostenhal kwam SVV?04 een teenlengte te kort. De uitschakeling lag in de wedstrijd tegen Bargeres, waar een 3-1 voorsprong uit handen werd gegeven (3-3). Het in de voorronde ongeslagen SVV?04 moest in de kwartfinale gelijk in de eerste wedstrijd al aan de?bak? tegen CEC en moest de eerste en enige nederlaag in dit toernooi slikken. 2-0. De tweede wedstrijd verliep en stuk beter. Tegen het plaatselijke Raptim werd een knap gelijk spel 0-0) behaald.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda