Motorsport

GEBBEN VAN VENROOY KAWASAKI KENT MOEIZAME GP IN VALKENSWAARD

ROGAT - Voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki Racing team stond afgelopen weekend de derde wedstrijd om het WK op de kalender. Deze vond plaats op het Eurocircuit in Valkenswaard. Voor Marcel Conijn was het na zijn 28e positie in de kwalificatie op zaterdag een hele opgave zich in de punten te rijden.
Reageer!

Lars van Berkel vecht voor punten in MXGP Valkenswaard

VALKENSWAARD - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team is er in de Nederlandse Grand Prix in Valkenswaard niet in geslaagd om WK punten te scoren. Van Berkel kwam er in de eerste manche wel dichtbij maar door een valpartij moest hij in de slotfase de wedstrijd verlaten. In de tweede manche had hij het moeilijk om in zijn ritme te vinden en kwam in dit sterke deelnemersveld op een drieentwintigste plaats over de finish.
Reageer!

Alessandro Lupino op karakter in de punten in GP van Engeland

ENGELAND - De Italiaanse Kawasaki-rijder Alessandro Lupino heeft een lastig weekend beleeft tijdens de Grand Prix van Engeland. In de vrije training en de tijdtraining zette de Italiaan op de Gebben van Venrooy Kawasaki een mooie 8e positie neer. Tijdens de start van de eerste manche kwam Lupino enigszins in het gedrang terecht in de eerste paar bochten. Na een paar ronden vond hij zijn ritme en stormde de top tien binnen en kreeg aansluiting met de groep rijders voor hem. Marcel Conijn begint dit jaar aan zijn eerste volledige Grand Prix seizoen in de MX2 klasse.
Reageer!

Lars van Berkel eerste leider in het ONK 500

MILL - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 500 in Mill gedomineerd. Na het vallen van het starthek in de eerste manche stuurde hij zijn SKS Husqvarna als leider door de eerste bocht.Gelijk ging het rijden soepel en dit zorgde ervoor dat hij een gat kon slaan op de tweede man. Door een straf tempo aan te houden werd zijn voorsprong groter en groter en dit zorgde ervoor dat hij de manche won met een voorsprong van 43 seconden.
Reageer!

Solide GP van Argentinië voor Alessandro Lupino

ARGENTINIE - Alessandro Lupino van het Gebben van Venrooy Kawasaki team is het Grand Prix seizoen degelijk begonnen ondanks zijn opgelopen enkelblessure enkele weken terug. Het was te zien dat hij wat ritme miste maar reed op karakter een goede wedstrijd.
Reageer!

Lars van Berkel pakt de winst in wintercross Groesbeek

GROESBEEK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de wintercross in Groesbeek op zijn naam geschreven. Van Berkel wist beide manches te winnen en pakte hiermee voor de eerste keer in zijn carriere de totaalzege in deze voorjaarscross.
Reageer!

Lars van Berkel maakt goede seizoenstart in Hawkstone Park

WAALWIJK - Lars van Berkel van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Britse Hawkstone Park een goede start gemaakt van zijn seizoen. Van Berkel maakte gedurende de dag een mooie stijgende lijn door en wist negende te worden in de tweede manche en kwam in de sterk bezette superfinale als twaalfde over de finish!
Reageer!

Benoit Paturel mist de Grand Prix van Argentinie

ROGAT - De Gebben Van Venrooy Kawasaki rijder Benoit Paturel zal niet starten tijdens de eerste GP in Argentinië. De Fransman is gisteren geopereerd aan beide armen. Het kapsel in de armen zorgde ervoor dat er onvoldoende doorbloeding mogelijk was en hierdoor werd hem het rijden onmogelijk gemaakt.
Reageer!

Danny van den Bosse wint supercross in Goes

WAALWIJK - Danny van den Bosse van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de 85cc klasse bij de supercross in Goes gewonnen. Op vrijdag miste hij de zege en sloot hij de dag af als tweede maar op zondag kon hij zijn draai beter vinden in de whoops en dit leverde hem de zege op!
Reageer!

Het Husqvarna SKS Racing NL team brengt ervaring en talent samen in 2019

WAALWIJK - Ook in 2019 gaan de inmiddels onafscheidelijke partners Husqvarna Motorcycles NL en SKS / 4-Stroke MX Service weer samenwerken. Na een succesvol eerste jaar op de krachtige Husqvarna FC 450 machine is er ook voor 2019 overeenstemming bereikt met Lars van Berkel.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda