Motorsport

Grasbaanraces in Blijham

BLIJHAM - Een succesvol weekend voor racing team Kruit. Zaterdag speedway in Blijham waar ‘s middags de nationale klassen aan de start stonden. William wist alle 3 manches in de B-groep te winnen.
Reageer!

Goede resultaten voor Maxime Desprey en Marcel Conijn in Frankrijk en Mill

PENNES LES FONTAINES (FRA) - Maxime Desprey en Marcel Conijn van het Gebben van Venrooy Kawasaki team hebben in hun nationale kampioenschappen podiumplaatsen binnen weten te halen. Op het harde circuit van Pernes les Fontaines kwam Despres geblesseerd aan de start maar wist er toch een derde plaats in de eindstand uit te halen. Marcel Conijn wist tweede te worden in het ONK MX2 in Mill en Sem de Lange kende een moeilijke wedstrijd om het Europees Kampioenschap 85cc in Mill waarin hij slechts drie punten scoorde.
Reageer!

William Kruit snel in Loppersum

EMMER COMPASCUUM - Een succesvol weekend voor racing team Kruit. Zaterdag speedway in Blijham waar â
Reageer!

Steven Lenoir overleden

ROGAT - Vanmorgen kregen we het tragische bericht dat Steven Lenoir is overleden aan de gevolgen van een crash tijdens de training in het Franse Cassel. De 25 jarige Fransman reed tijdens de GP van Nederland in Valkenswaard voor het Gebben Van Venrooy Kawasaki racing team.
Reageer!

Podiumplaatsen voor het Husqvarna SKS Racing NL team in Mill en Stevensbeek

MILL - Het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een succesvol weekend achter de rug. In het ONK MX2 in Mill wist Nick Horsten zijn eerste podiumplaats van het seizoen te behalen met een derde plaats, Michel Schoenmakers werd in beide manches vierde en Carsten Goedegebure werd elfde in het dagklassement.
Reageer!

Moeilijke EK 85cc voor Sem de Lange in Mill

MILL - Sem de Lange stond aan de start bij de vierde wedstrijd om het Europees Kampioenschap 85cc in Mill. Door een wolkbreuk op zaterdagmiddag waren de omstandigheden zwaar. Nadat hij op het droge circuit als twaalfde had getraind in de tijdtraining, kwam hij in de kwalificatieheat slecht uit de start.
Reageer!

Goede resultaten voor Maxime Desprey en Marcel Conijn in Frankrijk en Mill

MILL - Maxime Desprey en Marcel Conijn van het Gebben van Venrooy Kawasaki team hebben in hun nationale kampioenschappen podiumplaatsen binnen weten te halen. Op het harde circuit van Pernes les Fontaines kwam Despres geblesseerd aan de start maar wist er toch een derde plaats in de eindstand uit te halen.
Reageer!

Maxime Desprey verbijt de pijn en wordt derde in het Frans Kampioenschap

PERNES LES FOMTAINES - Dat Maxime Desprey überhaupt aan de start verscheen bij de laatste wedstrijd om het Frans Kampioenschap in Pernes les Fontaines was karakter want hij was eerder in de week tijdens een training zwaar ten val gekomen. Meerde hechtingen en kneuzingen weerhielden de Fransman echter niet van deelname.
Reageer!

Marcel Conijn tweede in het ONK MX2 in Mill

MILL - Marcel Conijn is in het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Mill op het podium geeindigd. Na een wat mindere eerste manche waarin hij zesde werd, kwam hij in de tweede manche sterk terug door als tweede over de finish te komen. Met deze resultaten eindigde hij ook in het dagklassement op een tweede plaats.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda