Motorsport

Endeveld sneller dan ooit op Assen

ASSEN - Tijdens zijn laatste race op het TT Circuit Assen is zijspancoureur Kees Endeveld zondagmiddag als negende geëindigd in de tweede WK race van het weekend. Zaterdag moest de stuurman uit Grolloo met zijn Duitse bakkenist Hendrik Crome de strijd in race één in de vijfde ronde staken met problemen met een sensor. Hoewel hij zijn beste tijd op het TT Circuit met maar liefst twee seconden wist te verbeteren, kijkt Endeveld met gemengde gevoelens terug op het weekend op zijn thuiscircuit.
Reageer!

Lynn Valk wint eerste ONK Dames in Axel

AXEL- Lynn Valk van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de eerste wedstrijd van het Open Nederlands Kampioenschap Dames in Axel weten te winnen. In beide manches nam ze gelijk de leiding in de wedstrijd in handen en wist het maximale aantal punten te pakken. Lynn had het goede gevoel gelijk te pakken op het circuit van Axel. Ook het zetten van een snelle tijd verliep zonder problemen en dit zorgde ervoor dat ze in de manches vanaf pole position kon starten.
Reageer!

Eerste top tien resultaat in het MXGP seizoen voor Gebben van Venrooy Racing in Oss

ROGATT - Oss maakte het afgelopen weekend een terugkeer op de MXGP kalender nadat er voor het laatst een solo Grand Prix is georganiseerd in 1998. Het was de thuis Grand Prix voor Gebben van Venrooy Yamaha Racing en zij hoopten op goede resultaten. Oss lag er zwaar en verraderlijk bij voor de MXGP rijders.
Reageer!

Gebben van Venrooy-rijders laten snelheid zien in Maggiora

MAGGIOA(I) - Het legendarische circuit van Maggiora was afgelopen weekend de plaats van handeling voor de derde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP, dat na een afwezigheid van vier jaar weer terug is op de WK kalender. De rijders kregen typische Italiaanse omstandigheden voor de kiezen met een gladde ondergrond. Echter toen er voor de tweede manche een onweersbui kwam, werden de omstandigheden zeer modderig en nog moeilijker dan deze al waren. Op het gladde circuit zaten de Gebben van Venrooy Yamaha-rijders alle drie dicht bij elkaar met Kevin Strijbos op een elfde tijd, net een plaats voor Calvin Vlaanderen en Brent van Doninck trainde als veertiende.
Reageer!

E Gebben van Venrooy-rijders laten goede snelheid zien in Matterley Basin

ENGELAND - De tweede wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP vond plaats op het mooie en legendarische circuit van Matterley Basin in Engeland. Na de goede start tijdens de Grand Prix van Rusland keek het Gebben van Venrooy Yamaha team er naar uit om het in Engeland nog beter te doen.
Reageer!

Moeilijk WK-weekend voor zijspancoureur Kees Endeveld

GROLLOO - In een verre van vlekkeloos verlopen WK-weekend heeft zijspancoureur Kees Endeveld (Grolloo) met zijn passagier Hendrik Crome (Duitsland) toch nog WK-punten weten te behalen. De punten vergaarde Team Drugsadvies Sidecarshop Racing op de Pannonia-ring in Hongarije via de vijfde plek in race één op zaterdag en de zevende in de tweede race, zondag.
Reageer!

Een goede start van het MXGP seizoen voor Gebben van Venrooy Yamaha

ORRLYONOK(Rusland) - Het wereldkampioenschap MXGP kon op zondag eindelijk van start gaan op het circuit van Orlyonok in Rusland en het Gebben van Venrooy Yamaha team was er opgebrand om met haar drie rijders een goede start te maken in dit prestigieuze kampioenschap.Het circuit van Orlyonok lag er uitdagend bij met een gladde, harde ondergrond. Alle drie de rijders hadden hun draai al snel gevonden op het circuit en wisten zich in de tijdtraining in de top vijftien te kwalificeren.
Reageer!

Zijspanteam Drugsadvies Sidecarshop Racing zich op voor de eerste WK-race in het seizoen 2021.

GROLLOO - Na ruim anderhalf jaar geen officiële WK-race te hebben gereden, maakt het zijspanteam Drugsadvies Sidecarshop Racing zich op voor de eerste WK-race in het seizoen 2021. Komende dagen maken stuurman Kees Endeveld (Grolloo) en bakkenist Hendrik Crome (Duitsland) zich op voor de races op het circuit van Le Mans in Frankrijk. Daar worden vrijdag en zaterdag de eerste twee WK-wedstrijden sinds anderhalf jaar verreden.
Reageer!

Veel positiviteit voor Gebben van Venrooy Yamaha in eerste wedstrijd van het seizoen

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team kwam het afgelopen weekend aan de start bij de internationale wedstrijd in het Franse Crisolles. Op het harde, gladde circuit werd het een hele goede dag voor het team! De ervaren Belg, Kevin Strijbos, presenteerde zijn kwaliteiten op het gladde circuit en wist een geweldig resultaat neer te zetten tijdens zijn Gebben Van Venrooy Yamaha debuut. In de eerste manche reed hij tot in de slotfase aan de leiding totdat hij niet goed uitkwam bij het passeren van een achterblijver waardoor hij de koppositie af moest staan aan Jeremy Seewer. In het resterende deel van de wedstrijd probeerde Strijbos alles wat hij kon om de koppositie terug te pakken maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een tweede plaats.
Reageer!

Geen wedstrijd voor Kees Endeveld en Hendrik Crome op Le Mans

GROLLOO - Eigenlijk zouden Kees Endeveld (Grolloo) en passagier Hendrik Crome (Duitsland) dit weekend op het circuit Le Mans in Frankrijk de eerste races in het WK zijspan moeten rijden, maar zoals heel veel activiteiten is ook deze onder druk van het covid-19 virus komen te vervallen. De WK wedstrijd is verplaatst naar 10 tot en met 12 juni, in de hoop dat die in die periode wel doorgang kan vinden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda