Tafeltennis / Tennis

Dames TTC Emmen verstevigen koppositie

UTRECHT - Zonder coach Lex Bruijn die nog even van de laatste sneeuw in Oostenrijk wilde profiteren gingen de jonkies van Emmen op bezoek bij SVE in Utrecht. In een koude en rumoerige zaal zag inval-coach Harrie Hoogeveen hoe dochter Fleur gespannen het bal voor de Emmenaren opende tegen Melanie van Berkum. In 4 moeizame games kwam toch het eerste punt voor Emmen op het scorebord.
Reageer!

Dames Emmen houden concurrentie op afstand

EMMEN - Op de belangrijke wedstrijd in de 1e divisie B dames van Emmen tegen De Treffers waren behoorlijk wat toeschouwers afgekomen. Het ging tenslotte wel om de vraag wie voorlopig als koploper de competitie zou vervolgen. Tot deze wedstrijd stond Emmen bovenaan de ranglijst, op 1 punt gevolgd door het team uit Roelofarendsveen.
Reageer!

Dames TTC Emmen ontvangt naaste belager De Treffers

EMMEN - Vanmiddag vindt de herstart plaats van de landelijke competitie. In de 1e divisie B ontmoet het jonge damesteam van Emmen de grote concurrent, het tweede team van De Treffers uit Roelofarendsveen. Net als Emmen wonnen de dames van De Treffers hun beide eerste wedstrijden, waardoor zij op de ranglijst de trotse Drentse lijstaanvoerders op 1 punt volgen.
Reageer!

Fleur Hoogeveen clubkampioen TTC Emmen

EMMEN - Zondag 14 januari werd Fleur Hoogeveen de jongste clubkampioen ooit van de TTC Emmen. Een toernooi waar de jongere leden allen in de bovenste regionen van de ranglijst van de club eindigden. Zo was Fleur in de finale te sterk voor Dennis Arends.
Reageer!

Itass DTK’70 verliest topper

KLAZIENAVEEN – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben met 2-4 verloren van Enjoy&Deploy Taverzo. Beide teams stonden voor aanvang van de wedstrijd op een gedeelde eerste plaats. Door de winst van Taverzo in Klazienaveen staat de regerend landskampioen op de eerste plaats in de eredivisie tafeltennis.
Reageer!

Dames van tafeltennisclub Emmen kunnen kroon op het werk zetten

EMMEN - Zaterdag wordt de laatste ronde gespeeld in de landelijke tafeltenniscompetitie. De jonge dames uit Emmen sluiten het seizoen af in Nieuwegein tegen VTV2, de nummer 3 op de ranglijst. Met een voorsprong van 6 punten op concurrent SVE 2 hebben de youngsters grote kans om het kampioenschap in de wacht te slepen.
Reageer!

Dames Emmen op koers richting kampioenschap

EMMEN - Het jonge Emmen damesteam heeft een uitstekend weekend achter de rug in de landelijke tweede divisie A. Zaterdag kwam koploper en concurrent SVE op bezoek. De Emmenaren kwamen al snel op een 3-0 voorsprong door overwinningen van Fleur Hoogeveen op Berber Heerschop, Yvette Gombert op Melanie van Berkum en Janine Grootjans op Laura Daatzelaar.
Reageer!

Itass DTK’70 pakt koppositie eredivisie

KLAZIENAVEEN – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 hebben zondagmiddag met 5-1 gewonnen van hekkensluiter Scyedam. Door de overwinning staat het team uit Klazienaveen nu bovenaan in de eredivisie met één punt voor op concurrent Taverzo . Voor Itass DTK’70 speelden Barry Wijers, Nathan van der Lee en Koen Hageraats. Wijers won redelijk eenvoudig van Smajic. Bij de pauze stond er een 2-1 voorsprong op het scorebord.
Reageer!

Opnieuw overwinning voor dames Emmen

HUISSEN - Het lag beslist niet aan de accommodatie, want in de knusse zaal van Hutaf kon prima gespeeld worden. Toch wilde de wedstrijd tussen de thuisclub en Emmen niet echt op gang komen. Er leek wel een deken over de speelsters te liggen en het werd zodoende een tamme vertoning in Het Koelhuis in Huissen. De koploper deed wat ze aan haar stand verplicht was en ging met een afgetekende, dat wel, 7-3 overwinning naar huis.
Reageer!

Dragan Vrgoc per direct naar JMS Hurry-Up

ZWARTEMEER - JMS Hurry-Up heeft zich versterkt met de komst van Dragan Vrgoc. De 26-jarige Kroaat was deze week op proef in Zwartemeer en liet een uitstekende indruk achter. Vrgoc is een indrukwekkende verschijning op het handbalveld. De cirkelspeler is 2,04 meter groot en weegt 134 kilo. Vorig seizoen hengelde JMS Hurry-Up ook al naar de diensten van Dragan Vrgoc. Toen lukte de Zwartemeerders het niet om hem te contracteren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda