Tafeltennis / Tennis

Vostes in plaats van Toriola naar Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – Niet Segun Toriola versterkt Itass DTK’70, maar Yannick Vostes. Enige tijd geleden heeft de tafeltennisclub uit Klazienaveen de komst van Segun Toriola bekend gemaakt, maar nu blijkt dat Toriola niet naar Klazienaveen komt.
Reageer!

Roemruchte Dr. van Leeuwentoernooi heeft nieuwe toernooidirecteur

EMMEN – Van 30 mei tot en met 5 juni aanstaande wordt de 64e editie van het Dr. Van Leeuwentoernooi gespeeld op het tennispark van LTC Emmen. Het van Leeuwentoernooi is het hoogst genoteerdetennistoernooi van het Noorden. Nederlandse toptennissers komen graga naar Emmen voor dit uniek toernooi, zegt de kersverse toernooidirekteur Arjan Romp, die ditjaar na 15 jaar het stokje heeft overgenomen van Harry Lassche.
Reageer!

Bettine Vriesekoop komt naar Klazienaveen

KLAZIENAVEEN – Op maandag 8 mei houdt voormalig topspeelster Bettine Vriesekoop een lezing in de Witte Olifant in Klazienaveen. De lezing wordt mede mogelijk gemaakt door Itass DTK’70. Vriesekoop speelde een aantal jaren voor tafeltennisvereniging De Treffers’70 in Klazienaveen.
Reageer!

DR. VAN LEEUWENTOERNOOI HEEFT NIEUWE TOERNOOIDIRECTEUR

Toptennis rond Pinksteren in Emmen EMMEN - Van 30 mei tot en met 5 juni aanstaande wordt de 64e editie van het Dr. van Leeuwentoernooi gespeeld op het tennispark van LTC Emmen. Het Van Leeuwentoernooi is het hoogst genoteerde tennistoernooi van het Noorden.
Reageer!

The Classics op Artiesten Gala Emmer Compascuum

EMMER COMASCUUM - Het Artiesten Gala in Emmer Compascuum is ook dit jaar weer een ware feestweek van 24 t/m 27 mei 2017. Op het programma staat een darttoernooi voor de jeugd en senioren, een kindermiddag. een Compas Rocknight en aan piraten gala met o.a The Classic, Jannes, Dana Winner en Henk Wijngaard.
Reageer!

Nationale jeugdmeerkampen

PANNINGEN - Janine Grootjans en Fleur Hoogeveen plaatsen zich wederom voor de finale in Panningen
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda