Tafeltennis / Tennis

Petstra/DTK?70 haalt uit tegen Bultman/Smash?70

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Petstra/DTK?70 hebben zich zaterdag in eigen huis prima hersteld van de ruime nederlaag tegen AA Drink/FvT. Bultman/Smash?70, een geducht tegenstander in de hoogste divisie van Nederland, werd in het tweede duel van de competitie met een 6-1 nederlaag weer richting huis gestuurd.
Reageer!

Petstra/DTK?70 hoopt op herstel

De tafeltennismannen van Petstra/DTK?70 spelen aanstaande zaterdag in sporthal De Zon hun tweede wedstrijd van het seizoen. Na de nederlaag tegen AA Drink/FvT hoopt de brigade van coach Jan Vlieg op herstel tegen Bultman/Smash?70. De wedstrijd begint om 17.00 uur. Het is komend weekeinde het enige duel in de eredivisie bij de mannen. Het was even slikken na de 6-1 nederlaag tegen FvT, maar er is volgens de club zeker geen sprake van paniek.
Reageer!

Zware nederlaag voor Petstra/DTK?70 tegen landskampioen

KLAZIENAVEEN - De tafeltennismannen van Petstra/DTK?70 hebben hun eerste wedstrijd in de eredivisie verloren. In Klazienaveen was regerend landskampioen AA Drink/FvT met 6-1 te sterk voor de ploeg van coach Jan Vlieg. Casper ter Ter L??n maakte als kopman zijn debuut in sporthal De Zon.
Reageer!

Nieuwe Petstra-speler Wang geeft visitekaartje af in Amsterdam

AMSTERDAM - Nog maar net in Nederland en dan al een sterk bezet toernooi als de US Open in Amsterdam achter zijn naam schrijven. Tymothy Wang, de 17-jarige Amerikaanse international van Chinese afkomst, lukte het. Hij versloeg in de eindstrijd zijn teamgenoot Peter Verwey. Wang won met 11-3, 11-8, 13-15 en 15-13. Volgens Velzing kan Wang een verrijking zijn voor de eerste divisie. 'Ik heb hem nu zelf zien spelen en het is een goede speler. Op de training had hij al een paar opmerkelijke uitslagen gescoord, maar als je een sterk bezet toernooi als de US Open kunt winnen, dan ben je een goede tafeltennisser.'
Reageer!

Rommelmarkt Tafeltennis Club Emmen

EMMEN - Op zaterdag 5 september houdt Tafeltennis Club Emmen weer een rommelmarkt. Die dag wordt de sporthal aan de Heckningecamp 26 veranderd in een marktplaats waar voor ieder wat wils te vinden is. Van 10.00 uur tot 15.00 uur wordt een verscheidenheid van artikelen aangeboden: wie op zoek is naar een fitnesapparaat of een complete wok kan dan voor kleine prijzen zijn slag slaan. De opbrengst komt ten goede aan de tafeltennisvereniging. Ook is iedereen van harte welkom voor informatie over TTC Emmen, en natuurlijk voor koffie.
Reageer!

Petstra/DTK?70 start eredivisie met duel tegen landskampioen

KLAZIENAVEEN - De tafeltennissers van Petstra/DTK?70 uit Klazienaveen starten aanstaande zaterdag de najaarscompetitie in de eredivisie. De ploeg van coach Jan Vlieg ontvangt in eigen zaal regerend landskampioen AA Drink/FvT. De Drenten zetten in op een playoff-plaats. Ze zag kopman Szafranek vertrekken. Zijn plaats wordt komend seizoen ingenomen door jongeling Casper ter L??n, die overkwam van het Limburgse Wijzenbeek/Westa.
Reageer!

Petstra/DTK?70 mikt op play-offs

KLAZIENAVEEN - Ondanks de recessie gaat tafeltennisvereniging Petstra/DTK?70 uit Klazienaveen het komende seizoen de eredivisie in met een hogere begroting. Volgens voorzitter Hendrikus Velzing hebben bestaande sponsoren een extra duit in het zakje gedaan en is bijna geen van de sponsoren afgehaakt. De voorzitter maakte maandag bekend dat de vereniging met enkele hoofdsponsors het nieuwe seizoen ingaat. Samen met Petstra uit Coevorden zijn ook ThuisDeco, Lampenier Klazienaveen en Stevens Bedden hoofdsponsor geworden.
Reageer!

Senior Plus Tennistoernooi

Senior Plus Tennistoernooi zaterdag 1 augustus 12:07 EMMEN - Op maandag 3 augustus a.s. wordt op het tennispark van LTC Emmen aan de Boermarkeweg te Emmen onder auspicien van de K.N.L.T.B. een zogeheten Senior Plus Tennistoernooi georganiseerd. Dergelijke toernooien vinden eens per maand op een aantal locaties in de provincie Drenthe plaats, waarbij deze keer het park van LTC is aangewezen. Zo'n 40 enthousiaste 55-plus tennissers (m/v) uit de hele provincie komen naar ons park om zich op recreatief niveau te meten met en tegen anderen. Er worden bij goed weer vier rondes gespeeld van elk 45 minuten. Vanaf 09.00 uur worden de deelnemers verwacht waarna het toernooi begint om 09.30 uur en duurt tot circa 15.30 uur, waarbij de deelnemers tussen de middag een door vrijwilligers gemaakte lunch aangeboden krijgen.
Reageer!

Spannende eindstrijd heren dubbel tennisclub Rackem

KLAZIENAVEEN - Onder belangstelling van veel plubliek werden zaterdag de finales van de clubkampioenschappen heren dubbel gespeeld. In drie klassen werd gestreden om de titel clubkampioen van tennisclub Rackem. In poule C kwamen Richard Meyer en Harry Botter als beste uit de eindstrijd. In poule B was er zelfs een driesetter voor nodig om te bepalen wie de beste was. Hilko Klement en Harry Hoff wisten na 2 uur spelen de wedstrijd in hun voordeel te winnen. De finale van de A-poule werd overtuigend gewonnen door Frans Soppe en Jeroen Schoonewille.
Reageer!

Drie jeugdkampioenen bij Tafeltennisclub Emmen

Tafeltennisclub Emmen heeft in het afgelopen seizoen weer flink aan de weg getimmerd wat resultaten betreft. Drie jeugdteams werden kampioen en ook persoonlijk wisten verschillende spelers de eer van de TTC Emmen hoog te houden. Op de foto ziet u de jeugdspelers van de 3 voorjaarskampioenen en daaronder alle eindstanden van de verschillende competities waaronder de Noordelijke Jeugd Divisie:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda