Tafeltennis / Tennis

Itass DTK’70 ontvangt Scylla

KLAZIENAVEEN – Itass DTK’70 speelt aanstaande zondag thuis tegen Scylla uit Leiden. Het tafeltennisteam uit Klazienaveen speelt een belangrijke thuiswedstrijd in de strijd om de eerste plaats in de eredivisie. Itass DTK’70 verdedigt twee punten voorsprong op regerend landskampioen Taverzo Enjoy&Deploy. Tegenstander Scylla staat zesde in de competitie en moet een goede uitslag neerzetten om nog aanspraak te maken op een plaats bij de eerste vier. De eerste vier teams in de reguliere competitie gaan daarna strijden in de playoffs om het kampioenschap. Een goede uitslag is voor beide teams van belang met het oog op de playoffs.
Reageer!

Itass DTK’70 stelt teleur tegen Scylla

KLAZIENAVEEN – Itass DTK’70 heeft geen goede zaken gedaan in de strijd om de eerste plaats in de eredivisie. Zondagmiddag werd in sporthal De Zon met 3-3 gelijk gespeeld tegen Scylla. Concurrent Taverzo won zaterdag met 4-2 en is Itass DTK’70 tot op één punt genaderd.
Reageer!

Itass DTK’70 wint noordelijke derby

MIDDELSTUM - De tafeltennisderby van het Noorden is zaterdagavond gewonnen door Itass DTK 70. In Middelstum werd het 4-2 voor het team uit Klazienaveen. Voor Itass DTK 70 speelden Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee. Aan de zijde van Klimaatgroep Stars speelden Jan Tammenga, Arnoud Meijer en Collin Rengers.
Reageer!

DAMES EMMEN 2 PAKKEN HUN TWEEDE OVERWINNING

EMMEN - Door vakantie en blessures werd Lianda Bakker afgelopen zaterdag in Middelstum ingezet om samen met de jeugdtalenten Janine Grootjans en Fleur Hoogeveen tegen het 2e damesteam van Dedemsvaart aan te treden.
Reageer!

TTC Emmen kiest voor plezier in de tafeltennissport

EMMEN - De keuze van de TTC Emmen om vooral voor plezier in de sport te kiezen, betekent dat ook in de training daarop het accent wordt gelegd. Tafeltennis goeroe Jan Vlieg heeft aangegeven een ander keuze te maken en heeft –in onderling overleg- zijn activiteiten voor de club beëindigd.
Reageer!

Emmense tafeltennissers succesvol in Noordelijke tafeltennis-samenwerking

UTRECHT - Het systeem om Emmense tafeltennissters door samen te werken met Groningse op een goed niveau competitie te laten spelen, werkt. Emmense jeugdtalenten Fleur Hoogeveen en Janine Grootjans maakten hun debuut in de 2e divisie dames. In Utrecht wonnen ze van het plaatselijke team met de maximale score 10-0.
Reageer!

Itass DTK’70 grijpt naast de beker

DEN BOSCH – Zondagmiddag hebben de tafeltennissers van Itass DTK’70 naast de nationale beker gegrepen. In de finale werd met 3-1 verloren van regerend landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo. Anders dan de uitslag doet vermoeden hadden de heren uit Klazienaveen wel kansen tegen het sterke Taverzo.
Reageer!

Campingtafeltennis kent alleen winnaars

EMMEN - Op de woensdagavond is de zaal van de TTV Emmen tegenwoordig bezet met “ouderwets” tafeltennis. Tafeltennis zoals dat vroeger gespeeld werd met houten batjes met daarop rubberen nopjes. Dit keer werden de finales gespeeld, waarin de poulewinnaars tegen elkaar uitkwamen.
Reageer!

Sterk optreden tafeltennisheren Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – De tafeltennissers van Itass DTK’70 hebben de thuiswedstrijd tegen Westa uit Wessum met 6-0 gewonnen. Namens Itass DTK’70 speelden Barry Wijers, Koen Hageraats en Nathan van der Lee.
Reageer!

Damestafeltennissers Emmen naar de 1e divisie

EMMEN - De tafeltennisvereniging Emmen timmert aan de weg. De nog jonge dames van het eerste team zijn in de 2e divisie dames kampioen geworden en zijn nu nog één klasse verwijderd van de absolute Nederlandse top.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda