Tafeltennis / Tennis

Itass DTK’70 klaar voor halve finale

KLAZIENANVEEN - Aanstaande zaterdag spelen de heren van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 de eerste halve finale wedstrijd om het landskampioenschap tegen Van Wijnen/Smash’70.
Reageer!

Itass DTK’70 boekt degelijke overwinning

LEIDEN – Afgelopen zondag hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 een 2-4 uitoverwinning behaald tegen Scylla uit Leiden. De ploeg uit Klazienaveen was vooraf al zeker van de tweede plaats in de reguliere competitie. Het behalen van de tweede plaats geeft recht op een plek in de halve finale om het landskampioenschap. In Leiden speelden Barry Wijers, Patrick Oeij en Bas Hergelink voor DTK’70.
Reageer!

Itass DTK’70 deelt de punten

KLAZIENAVEEN – Afgelopen zondag hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 met 3-3 gelijk gespeeld tegen concurrent Van Wijnen/Smash’70. Met het gelijke spel is met één wedstrijd voor het einde van de reguliere competitie de tweede plek veilig gesteld in de eredivisie tafeltennis. De tweede plaats betekent dat in de halve finale opnieuw Van Wijnen/Smash’70 de tegenstander zal zijn.
Reageer!

Itass DTK’70 speelt thuis tegen Smash’70

KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 speelt aanstaande zondag thuis tegen Van Wijnen/Smash’70. De bezoekers uit Hattem staan derde in de eredivisie en staan daarmee één plek onder het team uit Klazienaveen. Itass DTK’70 is al verzekerd van een plek bij de eerste vier en hiermee is deelname aan de playoffs voor de strijd om het landskampioenschap al veilig gesteld.
Reageer!

Weer jeugdsucces voor TTC Emmen

ASSEN - Afgelopen zondag werd in Assen gestreden voor een ticket in Panningen waar 4 en 5 juni de finale van de nationale jeugdmeerkampen wordt gespeeld. Voor TTC. Emmen hadden zich 4 gekwalificeerd voor de halve finale.
Reageer!

TTC Emmen wint eerste thuiswedstrijd

EMMEN - Afgelopen vrijdag speelde TTC. Emmen 1 zijn eerste thuis wedstrijd in de 3e divisie tegen SKF uit Veenendaal. Voor Emmen stonden Peter Verweij, Pim van Schaik en Robert Janssen achter de tafel.
Reageer!

Tafeltennissers DTK ’70 oppermachtig

KLAZIENAVEEN - Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK ’70 heeft zaterdagavond met duidelijke cijfers de uitwedstrijd in Hilversum gewonnen. Tegen het team uit de mediastad werd het 0-6.Aan de kant van het team uit Klazienaveen speelden Barry Wijers, Michel de Boer en Bas Hergelink.
Reageer!

Battle of the Babes

EMMEN - Aankomende zaterdag wordt om 11.00 uur een meisjestafeltennistoernooi: Battle of the Babes georganiseerd. Het gaat met een aantal leden van het tafeltennis in het noorden niet goed. Er is een grote daling en dan met name bij de meisjes. Door het meisjestafeltennis te stimuleren is dit toernooi georganiseerd. Er zullen 26 tafeltennismeisjes, uit 3 provincies, meedoen aan dit toernooi De opzet van dit toernooi is duidelijk: Gezelligheid en sportiviteit) Het evenement zal worden gehouden bij tafeltennisvereniging TTC Emmen aan de Heckningecamp 26.
Reageer!

Itass DTK’70 speelt dubbel programma

KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 speelt dit weekend een dubbel programma in de eredivisie. Zaterdagmiddag staat het thuisduel tegen Klimaatstars uit Middelstum op het programma.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda