Tafeltennis / Tennis

Itass DTK’70 ontvangt landskampioen

KLAZIENAVEEN – Tafeltennisvereniging Itass DTK’70 uit Klazienaveen ontvangt aanstaande zondag landskampioen Enjoy & Deploy uit Zoetermeer. Het team uit Klazienaveen is uitstekend aan de competitie begonnen. Na een tweetal uitoverwinningen tegen Hilversum en Westa werd afgelopen zondag knap met 5-1 thuis gewonnen van concurrent Smash’70.
Reageer!

Emmer pingpongers spelen attractief spelletje

EMMEN - De eerste thuiswedstrijd van het gecombineerde team Emmen/Midstars dat wordt gesponsord door Klimaatgroep Holland, zorgde voor een aardige en boeiende wedstrijd in de sporthal aan de Heckningecamp. Het viertal nam het op tegen het drietal van de TTC De Toekomst uit Lochem.
Reageer!

Itass DTK’70 overtuigend naar de finale

KLAZIENAVEEN – Zondagmiddag hebben de heren van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 zich met een historische zege geplaatst voor de finale om het landskampioenschap. In het verleden werden veel halve finale plaatsen behaald, maar nimmer de finale.
Reageer!

Itass DTK’70 klaar voor halve finale

KLAZIENANVEEN - Aanstaande zaterdag spelen de heren van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 de eerste halve finale wedstrijd om het landskampioenschap tegen Van Wijnen/Smash’70.
Reageer!

Itass DTK’70 boekt degelijke overwinning

LEIDEN – Afgelopen zondag hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 een 2-4 uitoverwinning behaald tegen Scylla uit Leiden. De ploeg uit Klazienaveen was vooraf al zeker van de tweede plaats in de reguliere competitie. Het behalen van de tweede plaats geeft recht op een plek in de halve finale om het landskampioenschap. In Leiden speelden Barry Wijers, Patrick Oeij en Bas Hergelink voor DTK’70.
Reageer!

Itass DTK’70 deelt de punten

KLAZIENAVEEN – Afgelopen zondag hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 met 3-3 gelijk gespeeld tegen concurrent Van Wijnen/Smash’70. Met het gelijke spel is met één wedstrijd voor het einde van de reguliere competitie de tweede plek veilig gesteld in de eredivisie tafeltennis. De tweede plaats betekent dat in de halve finale opnieuw Van Wijnen/Smash’70 de tegenstander zal zijn.
Reageer!

Itass DTK’70 speelt thuis tegen Smash’70

KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK’70 speelt aanstaande zondag thuis tegen Van Wijnen/Smash’70. De bezoekers uit Hattem staan derde in de eredivisie en staan daarmee één plek onder het team uit Klazienaveen. Itass DTK’70 is al verzekerd van een plek bij de eerste vier en hiermee is deelname aan de playoffs voor de strijd om het landskampioenschap al veilig gesteld.
Reageer!

Weer jeugdsucces voor TTC Emmen

ASSEN - Afgelopen zondag werd in Assen gestreden voor een ticket in Panningen waar 4 en 5 juni de finale van de nationale jeugdmeerkampen wordt gespeeld. Voor TTC. Emmen hadden zich 4 gekwalificeerd voor de halve finale.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda