Tafeltennis / Tennis

Itass DTK’70 pakt maximale winst

ROTTERDAM – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 uit Klazienaveen zijn het nieuwe seizoen in de eredivisie prima begonnen. In Rotterdam werd een 0-6 uitoverwinning behaald op FVT. Aan de zijde van de ploeg uit Klazienaveen speelden Michel de Boer en de twee nieuwe spelers Barry Wijers en Patrick Oeij.
Reageer!

Fleur Hoogeveen gehuldigd voor haar eerste Nederlandse Kampioenschap

EMMEN - Het jeugd talent uit klazienaveen-noord werd 10 mei nederlands tafeltenniskampioene bij de meisjes welpen. Dat is een unieke prestatie in deze Chinese volkssport, in de Nederland door honderden meisjes beoefend. Daarvan staan er zo'n 85 op de ranglijst bij de welpen van de Nederlandse Tafeltennisbond en daarvan doen uiteindelijk de top tien mee op de kampioenschappen.
Reageer!

Tafeltennisclub Emmen houdt open dag

EMMEN - De tafeltennisvereniging Emmen houdt op zondag 23 augustus aanstaande een open dag voor alle leeftijden. Er is ook mogelijkheid om zelf een bal te slaan en er zijn ook demonstratiewedstrijden geplaand.
Reageer!

Ontknoping nabij: wie worden de 1e winnaar en winnares van de Zuidoosthoek Cup?

NIEUW AMSTERDAM?VEENOORD - Het Vesna Open Tennis Toernooi is in volle gang. Welketennissers kans maken om de winnaar en winnares van de 1eZuidoosthoek Cup te worden zal duidelijk zijn aan het eind van deze week. Op zondag 23 augustus worden dan de finalewedstrijden in Nieuw Amsterdam/Veenoord gespeeld.
Reageer!

Rackem open finale weekend

KLAZIENAVEEN - In het weekend van 20 en 21 juni worden op de banen van tennisclub Rackem uit Klazienaveen de halve en hele finales van het Rackem Open gehouden.
Reageer!

Peter Verweij stapt over naar TTC Emmen

EMMEN - Peter Verweij gaat het zeer jonge team van TTC Emmen 1 versterken. Hij neemt zijn ervaring mee en probeert dit over te brengen aan de jongelingen. Het team bestaat uit Pim van Schaik, Robert Jansen, Julian Wolters (afkomstig van Entac) en nu dus ook Verweij.
Reageer!

Fleur Hoogeveen Nederlands kampioen tafeltennis

NIJMEGEN - Voor Fleur Hoogeveen uit Klazienaveen Noord kan het weekend niet meer stuk. Tijdens de NK tafeltennis in Nijmegen wist zij Nederlands kampioen te worden bij de welpen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda