Tafeltennis / Tennis

Tafeltennisclub Emmen houdt open dag

EMMEN - De tafeltennisvereniging Emmen houdt op zondag 23 augustus aanstaande een open dag voor alle leeftijden. Er is ook mogelijkheid om zelf een bal te slaan en er zijn ook demonstratiewedstrijden geplaand.
Reageer!

Ontknoping nabij: wie worden de 1e winnaar en winnares van de Zuidoosthoek Cup?

NIEUW AMSTERDAM?VEENOORD - Het Vesna Open Tennis Toernooi is in volle gang. Welketennissers kans maken om de winnaar en winnares van de 1eZuidoosthoek Cup te worden zal duidelijk zijn aan het eind van deze week. Op zondag 23 augustus worden dan de finalewedstrijden in Nieuw Amsterdam/Veenoord gespeeld.
Reageer!

Rackem open finale weekend

KLAZIENAVEEN - In het weekend van 20 en 21 juni worden op de banen van tennisclub Rackem uit Klazienaveen de halve en hele finales van het Rackem Open gehouden.
Reageer!

Peter Verweij stapt over naar TTC Emmen

EMMEN - Peter Verweij gaat het zeer jonge team van TTC Emmen 1 versterken. Hij neemt zijn ervaring mee en probeert dit over te brengen aan de jongelingen. Het team bestaat uit Pim van Schaik, Robert Jansen, Julian Wolters (afkomstig van Entac) en nu dus ook Verweij.
Reageer!

Fleur Hoogeveen Nederlands kampioen tafeltennis

NIJMEGEN - Voor Fleur Hoogeveen uit Klazienaveen Noord kan het weekend niet meer stuk. Tijdens de NK tafeltennis in Nijmegen wist zij Nederlands kampioen te worden bij de welpen.
Reageer!

62e Dr. van Leeuwentoernooi 2015 – LTC Emmen.

EMMEN - Dit jaar wordt alweer voor de 62ste keer het Dr. Van Leeuwen tennistoernooi georganiseerd in Emmen. ''We zijn er weer in geslaagd een Cat. 1**** toernooi te organiseren op een niveau dat, zoals bekend, uniek is in het Noorden van Nederland. Bovendien is het Van Leeuwentoernooi het enige 4 sterren toernooi tijdens deze periode''. zegt toernooidirekteur Harry Lassche.
Reageer!

Itass DTK’70 bereikt halve finale

KLAZIENAVEEN - Het eerste herenteam van Itass DTK’70 hebben afgelopen zondag de halve finale playoff om het landskampioenschap tafeltennis bereikt. Thuis werd met 3-1 gewonnen van Hilversum. Het begin van de wedstrijd was erg stroef. Kopman Michel de Boer keek tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist de wedstrijd alsnog met 3-2 te winnen van Merijn de Bruin.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda