Tafeltennis / Tennis

Itass DTK’70 wil tweede plek behouden

KLAZIENAVEEN – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 speelt aanstaande zondag 26 oktober thuis tegen Wijzenbeek/Westa uit Wessem. De wedstrijd begint om 14:00 uur in sporthal De Zon in Klazienaveen en de entree is gratis.
Reageer!

Itass DTK’70 pakt 5 punten tegen Sceadam

SCHIEDAM – Het eerste herenteam van Itass DTK’70 heeft afgelopen zaterdag prima zaken gedaan in de strijd om de playoffs te behalen. De ploeg won in een prima wedstrijd met 1-5 de uitwedstrijd tegen Scyedam. Voor de Klazienaveners spelen Michel de Boer, Wai Lung Chung en Peter Verweij.
Reageer!

Harry Koster nieuwe voorzitter Itass DTK’70

KLAZIENAVEEN – Op de algemene ledenvergadering van 14 oktober is Harry Koster unaniem gekozen tot voorzitter van Itass DTK’70 uit Klazienaveen. De 60 jarige ondernemer uit Klazienaveen speelt zelf al bijna 44 jaar tafeltennis, en altijd al zeer betrokken geweest bij de vereniging. Harry Koster volgt Hendrikus Velzing op, die na 25 jaar in juni afscheid nam van het voorzitterschap
Reageer!

Itass DTK’70 op jacht naar thuiswinst

KLAZIENAVEEN– De tafeltennisheren van Itass DTK’70 uit Klazienaveen spelen de tweede thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Scylla uit Leiden. De ploeg uit Leiden staat op de 8e plaats in de eredivisie. Itass DTK’70 neemt de 6e plek in de op de ranglijst.
Reageer!

Itass/DTK 70 Nog steeds op koers voor de playoffs

ZOETERMEER – Het afgelopen weekend hebben de tafeltennisheren van Itass DTK’70 een wisselende indruk achter gelaten. Zaterdag werd een degelijk gelijkspel (3-3) behaald tegen Smash’70 uit Hattem. Kopman Michel de Boer bleef wederom ongeslagen en Wai Lung Chung behaalde één winstpartij.
Reageer!

Vliegende start Itass DTK’70 tegen landskampioen

ZOETERMEER – De tafeltennisheren van Itass DTK’70 uit Klazienaveen hebben een vliegende start van het nieuwe tafeltennisseizoen beleefd. Tegen landskampioen Enjoy & Deploy uit Zoetermeer werd met 2-4 gewonnen. Nieuwbakken kopman Michel de Boer legde de basis voor de zege met twee knappe overwinningen.
Reageer!

JeugdtennistVERder: tennisverenigingen slaan handen ineen.

KLAZIENAVEEN - De jeugdafdelingen van de tennisverenigingen Vesna (Veenoord/Nieuw Amsterdam), Rackem (Klazienaveen) en Heideslag (Erica) gaan hun samenwerking verder uitbreiden in hun streven om jeugd meer te kunnen bieden bij de tennissport. Zo is er een gezamenlijke website online gezet en worden er gezamenlijke toernooien georganiseerd.
Reageer!

Finalisten Rackem open bekend

KLAZIENAVEEN - De finalisten van het Rackem open dat afgelopen week werd gespeeld zijn bekend. Op zondag 22 juni wordt er vanaf 10:30 gestreden om de finaleplaatsen in de categorieën 4 tm 7. Er wordt gespeeld in de onderdelen dames dubbel (DD), heren dubbel (HD), heren enkel (HE), dames enkel (DE) en gemengd dubbel (GD).
Reageer!

Komend weekend finales Rackem open

KLAZIENAVEEN - Op zaterdag 21 juni en zondag 22 juni is het finale weekend van het Rackem open. Op zaterdag wordt er om 9:00 gestart en zijn er de hele dag een aantal zeer interessante halve finales te zien en op zondag worden de finales gespeeld en wordt de dag afgesloten met de prijsuitreiking.
Reageer!

Jasper Hamberg Nederlands kampioen Paratennis

VALKENSWAARD – Afgelopen zaterdag is de 22-jarige Jasper Hamberg uit Schoonoord in sporthal “De Belleman” te Valkenswaard Nederlands Kampioen geworden van paratafeltennis klasse 4. In de voorrondes werden alle poule wedstrijden overtuigend gewonnen met 3-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda