Turnen

Uitreiking Nijntje Beweegdiploma Unido.

Zaterdag 2 juli was het zover. De eerste uitreiking van het Beweegdiploma bij Unido. Blije gezichten bij de gymnasten. 31 kinderen ( in 2 groepen) namen het felbegeerde Nijntje Beweegdiploma mee naar huis en van het Unido bestuur kregen ze nog een leuke attentie.
Reageer!

Vier teams UNIDO op NK in de prijzen

ROTTERDAM - Alle 4 teams van UNIDO die vandaag hebben meegedaan aan NK Streetdance en Showdance In Rotterdam zijn bij de eerste 10 geeindigd. Revolution werd mooi derde en JongTalent vijfde bij NK Showdance in de morgensessie.
Reageer!

Broers Lars en Jorn Boerrigter gouddelvers op NK Turnen

ALPHEN A/D RIJN - Een regen van medailles namen de turners van TurnTeamDrenthe mee naar huis. Het NK 1e en 2e divisie leverde van de 12 medailles zelfs 7x een Nederlands Kampioen op . Zaterdag werden de meerkampfinales geturnd en zondag de strijd bij de toestelfinales. Lars (21)en Jorn (19) Boerrigter waren in de categorie senioren 1e divisie voor het eerst elkaars concurenten. Na de ½ finale 2 week geleden was Lars de te kloppen man. Hij maakte zijn favorietrol meer dan waar en werd voor de 1e keer in zijn carrière Nederlands Kampioen op de meerkamp met een zeer hoog puntenaantal van 74.20.
Reageer!

Vier teams van UNIDO naar Finale Streetdance in Ahoy

EMMER COMPAASCUUM - Het team Jong Talent van gymvereniging UNIDO, onder leiding van Iris Boers, dat onlangs 1 mei een 2e plek behaalde tijdens de voorronden NK Streetdance in Emmercompascuum heeft zich geplaatst voor de finale. Deze finale vindt plaats in Ahoy te Amsterdam op 26 juni en betreft Nederlandse kampioenschap showdance t/m 13 jaar. Drie andere teams van UNIDO : Infusion, Divergent en Preselectie hebben zich ook geplaatst voor de finale in Ahoy.
Reageer!

UNIDO sterk gegroeid

EMMER COMPASCUUM - Medio 1999 bedroeg het ledental van gym en jazzvereniging 181. Hiervan waren maar 17 jongens en 164 meisjes/dames. Nu in 2016, het 30-jarig jubileumjaar, is het ledental gegroeid naar ruim 280. Momenteel zijn er 51 jongens/mannen lid, een stijging van maar liefst 200 %.
Reageer!

2e plaats voor Turnteam Drenthe

ALPHEN AAN DE RIJN/KLAZIENVEEN – Afgelopen zondag 15 november is Turnteam Drenthe 2e geworden bij de Nationale Team Cup (NTC) heren turnen in Alphen aan de Rijn.
Reageer!

Uitvoerig UNIDO viel goed in de smaak

EMMERCOMPASCUUM - De dubbele uitvoering van UNIDO uit Emmer-Compascuum heeft de leden, de leiding en de vele toeschouwers veel plezier bezorgd. Bij de middagvoorstelling waren 250 bezoekers en in de avond kwamen er zelfs 360 belangstellenden een kijkje nemen.
Reageer!

Al 19 nieuwe proefleden

EMMER - COMPASCUUM - De eerste gymlessen na de vakantie waren een succes voor juffrouw Mariet, leidster bij UNIDO Bij de jongensgroep van groep 3 en 4 waren maar liefst 21 aanwezig, met vijf nieuwe leden De meisjesgroep scoorde 19 aanwezige jeugdleden, vier meer dan voor de vakantie.
Reageer!

Goede start gymvereniging UNIDO na vakantie

EMMER COMAPSCUUM - De eerste gymlessen na de vakantie waren een succes voor juffrouw Mariet, leidster bij UNIDO Bij de jongensgroep van groep 3 en 4 waren maar liefst 21 aanwezig, met vijf nieuwe leden De meisjesgroep scoorde 19 aanwezige jeugdleden, vier meer dan voor de vakantie.
Reageer!

UNIDO tevreden over afgelopen seizoen

EMMEN - Tijdens de laatste bestuursvergadering van gym en jazz vereniging UNIDO is het seizoen 2014/2015 geëvalueerd. Het ledental is duidelijk boven de 300 gestegen tot 318 en het aantal lessen is toegenomen van 32 naar 35 per week.UNIDO heeft meegedaan aan diverse wedstrijden maar ook demonstraties.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda