Turnen

UNIDO sterk gegroeid

EMMER COMPASCUUM - Medio 1999 bedroeg het ledental van gym en jazzvereniging 181. Hiervan waren maar 17 jongens en 164 meisjes/dames. Nu in 2016, het 30-jarig jubileumjaar, is het ledental gegroeid naar ruim 280. Momenteel zijn er 51 jongens/mannen lid, een stijging van maar liefst 200 %.
Reageer!

2e plaats voor Turnteam Drenthe

ALPHEN AAN DE RIJN/KLAZIENVEEN – Afgelopen zondag 15 november is Turnteam Drenthe 2e geworden bij de Nationale Team Cup (NTC) heren turnen in Alphen aan de Rijn.
Reageer!

Uitvoerig UNIDO viel goed in de smaak

EMMERCOMPASCUUM - De dubbele uitvoering van UNIDO uit Emmer-Compascuum heeft de leden, de leiding en de vele toeschouwers veel plezier bezorgd. Bij de middagvoorstelling waren 250 bezoekers en in de avond kwamen er zelfs 360 belangstellenden een kijkje nemen.
Reageer!

Al 19 nieuwe proefleden

EMMER - COMPASCUUM - De eerste gymlessen na de vakantie waren een succes voor juffrouw Mariet, leidster bij UNIDO Bij de jongensgroep van groep 3 en 4 waren maar liefst 21 aanwezig, met vijf nieuwe leden De meisjesgroep scoorde 19 aanwezige jeugdleden, vier meer dan voor de vakantie.
Reageer!

Goede start gymvereniging UNIDO na vakantie

EMMER COMAPSCUUM - De eerste gymlessen na de vakantie waren een succes voor juffrouw Mariet, leidster bij UNIDO Bij de jongensgroep van groep 3 en 4 waren maar liefst 21 aanwezig, met vijf nieuwe leden De meisjesgroep scoorde 19 aanwezige jeugdleden, vier meer dan voor de vakantie.
Reageer!

UNIDO tevreden over afgelopen seizoen

EMMEN - Tijdens de laatste bestuursvergadering van gym en jazz vereniging UNIDO is het seizoen 2014/2015 geëvalueerd. Het ledental is duidelijk boven de 300 gestegen tot 318 en het aantal lessen is toegenomen van 32 naar 35 per week.UNIDO heeft meegedaan aan diverse wedstrijden maar ook demonstraties.
Reageer!

Eervolle vijfde plek dames UNIDO bij NK streetdance

ROTTERDAM - Het is de moeite waard geweest voor UNIDO om met een bus naar Ahoy te vertrekken voor de NK-streetdance afgelopen zondag. Het team van UNIDO uit Emmer-Compascuum met de naam Divergent behaalde een eervolle vijfde plek, dus net geen podiumplek.
Reageer!

Volle maand juni voor UNIDO uit Emmercompascuum

EMMER COMPASCUUM - Voor veel sportclubs loopt het seizoen ten einde, maar niet voor gym en jazzclub UNIDO uit Emmercompascuum. De lessen lopen door tot aan de vakantie in juli.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda