Turnen

Turner Lars Boerrigter 3e plek en 2 tickets NK

EMSCHEDE - De 2e kwalificatie naar het NK Turnen stond voor Emmenaar Lars Boerrigter in het teken van behalen van tickets voor het NK op de meerkamp en voor de toestelfinales vloer en brug. Lars, die uitkomt voor RK Dos uit Kampen, turnde een zeer goede wedstrijd in de seniorklasse 1e divisie. Met 71.80 behaalde hij een mooie 3e plek en daarmee de 3 gewilde tickets. Startend op sprong kwam Lars met 13.20 goed in de wedstrijd.
Reageer!

Lars Boerrigter geplaatst voor NK turnen

VOLENDAM - Zondagmiddag heeft Lars Boerrigter zijn eerste wedstrijd van dit seizoen geturnd in Volendam. De in Emmen wonende turnen komt uit voor RK DosKampen. Hij draaide geen vlekkeloze wedstrijd, maar eindigde in de categorie senior 1e divisie toch op een mooie derde plek in de meerkamp met een puntentotaal van 69.15.
Reageer!

Trampolinespringster Carlijn Blekkink officieel gekwalificeerd voor WK

WEERDIUNGE - Carlijn Blekkink (22 jaar) uit Weerdinge heeft het officiële ticket weten te bemachtigen voor het WK trampolinespringen die volgende week in Sofia, Bulgarije plaats gaat vinden. Blekkink had tijdens de eerdere kwalificatie wedstrijden al één keer aan de limiet van 97,00 punten voldaan. Ze moest tijdens de laatste twee wedstrijden beide keren de gestelde limiet halen om aan de kwalificatie eisen van turnbond KNGU te voldoen.
Reageer!

Trampolinespringster Carlijn Blekkink nog in de race WK deelname

ALKMAAR - Afgelopen weekend vond de tweede kwalificatie voor het WK trampolinespringen in Sofia, Bulgarije plaats. Carlijn Blekkink (22) uit Weerdinge nam het hier op tegen 7 andere dames, in het WK team is plaats voor 4 dames. Tijdens vier kwalificatiewedstrijden moet aan de opgestelde limiet worden voldaan voor officiële kwalificatie.
Reageer!

Emmer turners succesvol op NK turnen

WAALWIJK - Afgelopen weekend zijn de Nederlandse Kampioenschappen turnen 1e, 2e divisie en talentendivisie afgesloten met 3 titels, 3x zilver en 1x brons. Een zeer succesvol resultaat voor de Emmer turners.
Reageer!

Gym en jazzclub UNIDO in actie voor zieke Marion

EMMER COMPASCUUM - De gymafdeling van Unido organiseert, tijdens de normale gymlessen een sponsor-circuitloop, op dinsdag 7 en woensdag 8 juni. De leden komen deze week langs de deur met de sponsorvraag. Marlon is altijd lid geweest bij Unido totdat ze ziek werd.
Reageer!

Emmer turners op dreef bij voorronden NK turnen

AMSTERDAM - Afgelopen weekend zijn in Amsterdam de laatste kwalificatiewedstrijden voor het NK Turnen gehouden. Bij de senioren 1e divisie turnde Lars Boerrigter zich weer naar een podiumplek. Hij eindigde zondag als 3e met een totaal van 72.40 en laat zijn kansen op eremetaal op het NK wederom zien. Hoewel hij minder startte ging het later in de wedstrijd steeds beter.
Reageer!

Medailleregen voor de turnsters van Turnpunt Drenthe.

EMMEN - Het was 13 mei een druk turnweekend voor de turnsters van Turnpunt Drenthe. Annelie Brakels heeft zich geplaatst voor het NK voor turnsters in de derde divisie. Om 9 uur mocht ze starten met haar wedstijd bij de pupillen 2, N3.
Reageer!

Street- en Showdancer UNIDO succesvol

EMMER COMPASCUUM – Afgelopen zaterdag werden in Sneek NNKS voorronden gehouden en de dansselecties van UNIDO in Emmer Compascuum hebben daar weer goede resultaten mogen neerzetten. Streetdance selectie Infusion (categorie 13 t/m 15 selectie) heeft een mooie 7e plaats behaald.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda