Turnen

Tweede competiewedstrijd voor turnsters Turnpunt Drenthe succesvolverlopen

EMMER COMPASCUUM - Op 13 december kwamen turnsters uit de drie noordelijke provincies naar Assen voor de tweede competitiewedstrijd voor de eerste, tweede divisie en niveau N1, N2 en N3. Tijdens de competitiewedstrijden kunnen de turnsters zich plaatsen voor de landelijke wedstrijden. Voor Turnpunt Drenthe kwamen turnsters in verschillende leeftijdsklassen en niveaus uit.
Reageer!

Funturnen voor basisschool jeugd in de Rietlanden

EMMEN - Op zaterdag 13 december organiseert onze vereniging (G.T.V.-Emmen) het zogenaamde Fun-kampioenschap, in de Rietlandenzalen van 09.30 tot 11.30 uur. Dit is een activiteit in de recreatieve sfeer voor de "basisschooljeugd". De deelnemers doen een aantal oefeningen/activiteiten die ook worden beoordeeld door "jury-leden" omdat het toch een wedstrijd is. Het is de eerste keer dat we dit doen aan de hand van nieuw ontwikkelde oefenstof om daarmee de recreanten iets te bieden.
Reageer!

Gymnastiek en jazz dans in Barger-Oosterveld !

BARGER OOSTERVELD - De gymvereniging SVBO is helaas niet meer en gym en jazzclub uit Emmercompascuum geeft nu een paar lessen in jullie dorp. Het zijn lessen op dinsdag in het buurtgebouw “De Barnstee” op: Dinsdag: 15.30 - 16.30 uur jazz voor groep 5,6 en van 16.30 - 17.30 uur jazz groep 6 en ouder
Reageer!

Monuta team zorgt voor beste aanbieidngen

EMMEN - Het Monuta team heeft dit aanbod geselecteerd voor u. We bieden u de beste aanbiedingen op de markt, kortingen, en tips direct in uw mailbox. Voeg ons emailadres toe aan je adresboek om er zo zeker van te zijn dat je al onze nieuwsbrieven ontvangt! Monuta, de steun bij iedere uitvaart. â
Reageer!

Parc Sandur biedt prachtig programma

EMMEN - In de maand december biedt Parc Centrum Sandur een prachtig programma vol gezelligheid en bovendien is er extra feestelijkheid tijdens kerst en oud & nieuw. In de bijgevoegde nieuwsbrief staat alle info!
Reageer!

Koffie en cake bij UNIDO

EMMER COMPASCUUM - De groep moeder en kind tot 4 jaar is enkele weken gestart en is nog bescheiden klein. Elke maandagmorgen van 9.30 tot 10.30 uur is er les in de zaal aan de Runde met een speels karakter. Als verrassing is er maandag 1 december koffie, thee en cake voor de moeders of omaâ
Reageer!

Thom Klok vindt gym leuker dan snoep

EMMER COMPASCUUM - Thom is 5 jaar en gaat naar De Bente. Hij zitook op jongensgym en gaat met veel plezier elke dinsdag van 15.30-16.15 uur naar de zaal aan de Runde bij juf Mariet. In zijn groep zitten ook nog vier andere jongens van de Bente. Elke dinsdag is hij enthousiast in de weer. Het leukst vindt hij het klimmen en zwaaien in de touwen.
Reageer!

Bijzondere training voor de trainers en turnsters van Turnpunt Drenthe.

KLAZIENAVEEN - De turnsters van Turnpunt Drenthe krijgen op 1 november een bijzondere training. Deze keer wordt de training niet alleen door de eigen trainers van de vereniging verzorgd. Ook Vincent Wevers, die samen met zijn dochter, de turnster Sanne Wevers naar Klazienaveen komt, leveren een bijdrage.
Reageer!

UNIDO trots op leiding

EMMER COMPASCUUM 0 UNIDO is trots op haar twee leidsters Inge Einhaus-Santing en Ellen Weinans die dit weekeinde hebben meegedaan aan de Caveman Challenge in Exloo. Het was niet enkel alleen maar lopen maar ook kruipen, klimmen en allerlei obstakels overwinnen. .
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda