Turnen

Gymnastiek en jazz dans in Barger-Oosterveld !

BARGER OOSTERVELD - De gymvereniging SVBO is helaas niet meer en gym en jazzclub uit Emmercompascuum geeft nu een paar lessen in jullie dorp. Het zijn lessen op dinsdag in het buurtgebouw “De Barnstee” op: Dinsdag: 15.30 - 16.30 uur jazz voor groep 5,6 en van 16.30 - 17.30 uur jazz groep 6 en ouder
Reageer!

Monuta team zorgt voor beste aanbieidngen

EMMEN - Het Monuta team heeft dit aanbod geselecteerd voor u. We bieden u de beste aanbiedingen op de markt, kortingen, en tips direct in uw mailbox. Voeg ons emailadres toe aan je adresboek om er zo zeker van te zijn dat je al onze nieuwsbrieven ontvangt! Monuta, de steun bij iedere uitvaart. â
Reageer!

Parc Sandur biedt prachtig programma

EMMEN - In de maand december biedt Parc Centrum Sandur een prachtig programma vol gezelligheid en bovendien is er extra feestelijkheid tijdens kerst en oud & nieuw. In de bijgevoegde nieuwsbrief staat alle info!
Reageer!

Koffie en cake bij UNIDO

EMMER COMPASCUUM - De groep moeder en kind tot 4 jaar is enkele weken gestart en is nog bescheiden klein. Elke maandagmorgen van 9.30 tot 10.30 uur is er les in de zaal aan de Runde met een speels karakter. Als verrassing is er maandag 1 december koffie, thee en cake voor de moeders of omaâ
Reageer!

Thom Klok vindt gym leuker dan snoep

EMMER COMPASCUUM - Thom is 5 jaar en gaat naar De Bente. Hij zitook op jongensgym en gaat met veel plezier elke dinsdag van 15.30-16.15 uur naar de zaal aan de Runde bij juf Mariet. In zijn groep zitten ook nog vier andere jongens van de Bente. Elke dinsdag is hij enthousiast in de weer. Het leukst vindt hij het klimmen en zwaaien in de touwen.
Reageer!

Bijzondere training voor de trainers en turnsters van Turnpunt Drenthe.

KLAZIENAVEEN - De turnsters van Turnpunt Drenthe krijgen op 1 november een bijzondere training. Deze keer wordt de training niet alleen door de eigen trainers van de vereniging verzorgd. Ook Vincent Wevers, die samen met zijn dochter, de turnster Sanne Wevers naar Klazienaveen komt, leveren een bijdrage.
Reageer!

UNIDO trots op leiding

EMMER COMPASCUUM 0 UNIDO is trots op haar twee leidsters Inge Einhaus-Santing en Ellen Weinans die dit weekeinde hebben meegedaan aan de Caveman Challenge in Exloo. Het was niet enkel alleen maar lopen maar ook kruipen, klimmen en allerlei obstakels overwinnen. .
Reageer!

Start lessen UNIDO

EMMER-COMPASCUUM - Tezamen met het schoolbegin zijn ook de lessen van jazz en gumvereniging UNIDO uit Emmercompascuum weer begonnen Om half vier maandagmiddag begon de jazz les voor kids gevorderden onder leiding van Iris Boers. Dertien jonge dames worden opgeleid om de kneepjes van jazzgym te leren. De volgende les was jazz voor jonge talenten. In totaal geeft UNIDO 35 lessen gym, jazz, streetdance, freestyle, acrogym en turnen
Reageer!

UNIDO: vol beweging, energie en activiteiten

EMMER COMPASCUUM - De jazz en gymvereniging UNIDO uit Emmercompascuum heeft weer een druk seizoen achter de rug. De lessen zijn gestopt en starten na de vakantie weer op 18 augustus.
Reageer!

Carlijn Blekking Nederlandse Kampioenschappen Trampolinespringen

ROTTERDAM - Het Fantastic Gymnastics was afgelopen weekend het platform voor de Nederlandse Kampioenschappen Trampolinespringen. Carlijn Blekkink, 19 jaar, uit Weerdinge, lid van TSH Heerenveen, haalde met haar partner Romana Schuring, 19 jaar uit Haarlem op prachtige wijze de titel Nederlands Kampioen Synchroonspringen binnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda