Turnen

Turncompetitie meisjes Emmen-Borger

BORGER - Op zaterdag 11 april aanstaande wordt in sporthal De Koel in Borger de 2e turncompetitie meisjes RWS B van district Noord, regio Drenthe gehouden. De organisatie is in handen van de gym. ver. E. en O. uit Emmen en gym. ver. Volhouden Borger in samenwerking met de KNGU, regio Drenthe.
Reageer!

Meisjes/dames acrogym UNIDO net naast podium

MEPPEL - Tijdens de plaatsing wedstrijden acrogym in Meppel voor de Drentse kampioenschappen greep het damestrio Annelies, Lotte en Dionne net naast het podium met een vierde plek, maar kunnen nog opgeroepen en hebben dus nog een kans voor de finale en voor de district kampioenschappen.
Reageer!

Goed jaar voor UNIDO

EMMER COMPASCUUM - Op de ledenvergadering in april worden de jaargegevens gepresenteerd maar nu al kan gesteld worden dat 2014 bepaald geen slecht jaar was voor de club. Volgens de KNGU was het ledental met 341 het hoogste sinds jaren. In totaal zijn er 32 lessen verdeeld over De Runde, De Kavels, Barger-Oosterveld en Roswinkel.
Reageer!

Tessa Boers en Renée Been geslaagd

EMMER COMPASCUUM - Tessa en Renée geven les op maandag aan de kidsgevorderden voor jazz. Ze volgen ook nog cursus voor dansles geven en zijn beiden onlangs geslaagd voor diploma jazzdans assistent leidster-2. Proficiat! UNIDO heeft ze een cadeaubon Kruidvat aangeboden plus letter D van diploma. Tessa komt uit een typisch dansgezin. Haar moeder Femie geeft al jaren jazz les bij UNIDO. Ook haar dochters Iris en Kim zijn volop actief bij Unido en ook bij ander gymclubs.
Reageer!

Tweede competiewedstrijd voor turnsters Turnpunt Drenthe succesvolverlopen

EMMER COMPASCUUM - Op 13 december kwamen turnsters uit de drie noordelijke provincies naar Assen voor de tweede competitiewedstrijd voor de eerste, tweede divisie en niveau N1, N2 en N3. Tijdens de competitiewedstrijden kunnen de turnsters zich plaatsen voor de landelijke wedstrijden. Voor Turnpunt Drenthe kwamen turnsters in verschillende leeftijdsklassen en niveaus uit.
Reageer!

Funturnen voor basisschool jeugd in de Rietlanden

EMMEN - Op zaterdag 13 december organiseert onze vereniging (G.T.V.-Emmen) het zogenaamde Fun-kampioenschap, in de Rietlandenzalen van 09.30 tot 11.30 uur. Dit is een activiteit in de recreatieve sfeer voor de "basisschooljeugd". De deelnemers doen een aantal oefeningen/activiteiten die ook worden beoordeeld door "jury-leden" omdat het toch een wedstrijd is. Het is de eerste keer dat we dit doen aan de hand van nieuw ontwikkelde oefenstof om daarmee de recreanten iets te bieden.
Reageer!

Gymnastiek en jazz dans in Barger-Oosterveld !

BARGER OOSTERVELD - De gymvereniging SVBO is helaas niet meer en gym en jazzclub uit Emmercompascuum geeft nu een paar lessen in jullie dorp. Het zijn lessen op dinsdag in het buurtgebouw “De Barnstee” op: Dinsdag: 15.30 - 16.30 uur jazz voor groep 5,6 en van 16.30 - 17.30 uur jazz groep 6 en ouder
Reageer!

Monuta team zorgt voor beste aanbieidngen

EMMEN - Het Monuta team heeft dit aanbod geselecteerd voor u. We bieden u de beste aanbiedingen op de markt, kortingen, en tips direct in uw mailbox. Voeg ons emailadres toe aan je adresboek om er zo zeker van te zijn dat je al onze nieuwsbrieven ontvangt! Monuta, de steun bij iedere uitvaart. â
Reageer!

Parc Sandur biedt prachtig programma

EMMEN - In de maand december biedt Parc Centrum Sandur een prachtig programma vol gezelligheid en bovendien is er extra feestelijkheid tijdens kerst en oud & nieuw. In de bijgevoegde nieuwsbrief staat alle info!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda